Fogadok munkát
Rafael László
Rafael László

Ács · Tetőfedő

19
Megbízás

3 nappal ezelőtt volt itt.

Monor és 125 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 27658

Rafael László

Ács · Tetőfedő

Üdv kedves megrendelő. Cégünk vállalja, ács-tetőfedő,teljeskörű kivitelezését. Több éves tapasztattal és profi csapattal rendelkezünk.Legyen új vagy akár régi ami felújításra szorul, mi önnek az elképzelését valóra váltjuk. Alapelvünk a kiváló munka átadása, és a megrendelőnk elégedettsége legfontosabb. 15-év tapasztalattal rendelkezünk, ami a munkáinkon is észrevehető. Ha szimpatikusnak talál minket és látta a referencia munkáinkat hívjon bátran nem fog csalódni bennünk. Számlaképesek vagyunk, és a munkáink után garanciát vállalunk. Köszönöm szépen hogy megtekintette és elolvasta hirdetésünk. További szép napot kívánunk önnek.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Erősségük: Gyorsan dolgoztak, hamar nekiálltak, udvariasak. Gyengeségeik: Az általuk készített beton alap, és a tető nem fut párhuzamosan, Illetve a vizelvezetőt nem tudták felrakni szerszám hiányában, és ezt azóta sem pótolták, pár hét után feltettük magunk.
István
Rugalmasan kezelték a felmerült problémákat. Jó minőségű anyagból, igényes munkát végeztek, reális áron, korrekt elszámolással.
Krisztina
Pontos, precíz munkavégzés. Az előre megbeszélt időpontban érkeztek. Amikor probléma adódott a kivitelezésben, akkor a lehetőségek közül a nekünk megfelelőt végezték el. Nem a legolcsóbb ajánlat volt, de profi munka. Ár-érték arányban mindenképp megérte.
Kovács Péter
Pontos megbízható
Szaki válasza:
Köszönöm, hogy minket választott.
Lilla
Megbízható csapat, pontosan, szépen dolgoztak, időre átadták a munkát, ami kiválóan sikerült (cseréplemezes tetőfedés, tetőtér gipszkartonozás). Mindenkinek bátran ajánlom Őket. Köszönjük a munkát!
Szaki válasza:
Köszönjük, hogy minket választottak.
István
Megbízható, szimpatikus csapat
Ajánlatkérő
Az új tető beázik, a falat sem fedi, a fal is ázik. Nem minden munkafolyamatot fejeztetett be. Személyesen nem jött ki ellenőrizni, másokat küldött. A telefont felveszik, de háromszori hívásra is nehezen kezdik meg a javítást. Remélem még kijönnek javítani.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Ács 12 megbízás Tetőfedő 7 megbízás