Fogadok munkát
Radas Tamás
Radas Tamás

Villanyszerelő

29
Megbízás

4 órával ezelőtt volt itt.

Székesfehérvár és 100 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 17813

Radas Tamás

Villanyszerelő

Kedves Érdeklődő ! Következő területekkel foglalkozom : -Villanyszerelés erősáram / gyengeáram / klíma betáplálás / Lakások /családi hazák /garázsok /üzletek / kisebb csarnokok :bővítése, felújítása , korszerűsítése , új hálozat kiépítése . -Dizájn Led világítás Kivitelezése tervezése . - Gipszkartonban rejtet világítás kialakítása szerelése . Szívesen állok rendelkezésére amennyiben felkeltettem az érdeklődését :)
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Hollós Zoltán
Korrekt, precíz munkavégzés
SANDOR
A munkát tökéletesen elvégezte, jó szakember.
Zoltán
Pontosan érkezett. Gyorsan és precízen dolgozott. Azóta már ajánlottam is ismerősnek
Ajánlatkérő
Pontos érkezés, precíz , alapos vizsgálat, sajnos a problémát önhibáján kívül ( nem kapható az elektromos panel) nem tudta orvosolni.
Bozsó Katalin
Tamás kedves, szimpatikus fiatalember, munkájában ügyel a részletekre. Apróság, de jellemző részlet, hogy a végén összeszedte maga után a szemetet.
Ildikó
Megbízhazó, a megbeszélt időpontokban mindig megjelent, sőt előtte telefonon is jelezte érkezésének idejét. Szakértelméhez nem fért kétség, nem volt olyan probléma, amire ne tudta volna a megoldást. Kedves, tisztelettudó embernek ismertem meg, ráadásul jó ötleteket adott még a lakásfelújítással kapcsolatban.Legközelebb is szívesen kérném fel munkára.
Ajánlatkérő
Pontos es korrekt munka. Munkadijat jo elore lefixalni.
Tóth Roland
Ez a szakember egy bisztosito szekrenyt ujitott fell nalam 30.000ft er 2023. 07. 28 09:00 kor 11:00 vegzett es a fi rele nem mukodott. megbeszeltuk hogy at kell nezni az oszes lampat, koto doboszt es konektort es elharitya eszt a problemat. 12:00 kozolte velem hogy o mar megy haza a fi rele nem mukodott ami eletveszelyes es 45.000ft kovetelt hogy o kereste a hibat. 16.000ft oraberre hivatkozva szamara a munka elvegzetnek tunt es megbeszelt oszeg plusz 50% szem rebbenes nelkul kovetelte. Szamlat termeszetesen nem adott. Jelenteni fogom a Navnal, rendorsegnel is! a fi rele nem mukodik ami elet veszejes!!!! o meg nyugott szivell 12:00 tavozik amirol megigerte hogy a mai napon lesz ideje megcsinalni.
Szaki válasza:
Kedves Roland ! Köszönöm a destruktív visszajelzést, ez is egy nézőpont, ellenben nem “fedi” a valóságot. 
 Ugyanis, szerettem volna a tulajdonossal megbeszélni a fennálló problémát amit Ön valamilyen oknál fogva nem engedett . 
Javasolta, hogy az életvédelmi relét hagyjam ki, amit én ELLENEZTEM. Az elmondottai alapján nem villanyszerelő ,mégis villamos munkát végzett a fürdőszobában, így én nem tudhatom hogy amit elvégzett munkát nem-e az okozott zárlatot ?! Természetesen számlát annak áll módomban kiállítani aki kifizeti az elvégzett munkámat ! A leírtakkal kapcsolatban további időt és energiát nem áll módomban “belefektetni” !
Kati
Örülünk, hogy megismertük Tamást, rendkívül gondosan, alaposan végezte el a munkát, kijavította (kérés és plusz térítés kérése nélkül) a korábbi "szakik" ballépéseit. Egy nagyon kedves, intelligens, lelkiismeretes Ember, köszönjük a munkáját!!
Andrea
A munkát a megbeszélt időben és díjon elvégezte. Tisztán, pontosan dolgozott.
Ajánlatkérő
Korrekt, pontos, precîz munkavégzés
Dóri
Gyors és alapos és udvarias volt. Napközben többször is egyeztettünk telefonon, rugalmas volt a hozzáállása.
Janka
Tamás pontosan érkezett, tökéletes munkàt végzett. Remek szakember, mindenkinek szívből ajánlom!
Ajánlatkérő
Csak ajanlani tudom. Gyors, megbizhato, profi. Nem mellesleg jo a humora. :) A megbeszeltek szerint vegezte a munkat, nem volt utolag sem problema. Orulok, hogy ra esett a valasztasom.
Benedek Balázs
Tamás nagyon lelkiismeretes szakember. Igényesen dolgozik, tud közösen gondolkodni, javasolni a tervezési szakaszban. Nagyon sok munkája van, nehezen tudja tartani a határidőket, de kitűnően kommunikál, nem tűnik el, hétvégén is dolgozik, mindig felveszi a telefont. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Norbi
A mennyezeti függőlámpát nem tudta szétszedni, ezért legnagyobb megdöbbenésemre az engedélyem és megkérdezésem nélkül roncsolta, kitördelve belőle a belsejét. Bár a létrán harsányan szídta azon kollegáit, akik nem adnak számlát, mondván hogy azokat nem lehet komolyan venni, hogy érvényesítjük a garanciát anélkül, és egyébként is milyen dolog az, a munka végén hirtelen kiderült, hogy a számláit a "másik kocsiban hagyta", ezért nem tud számlát adni, ami pedig egyrészt a munka kiírás alapfeltétele volt, másrészt ezzel a korábban a létrát elmondott véleménye egyúttal rá is vonatkoztatható, azaz nem jó szakember és nem lehet komolyan venni. A másik papírt, a szakvéleményt sem állította ki. Ezeket utólag is elfogadtam volna, smsben és a Facebookon is kértem őt az utólagos pótlásra, de válaszra sem méltatott. Alapvető felszerelések nem voltak nála, sem létra, (én adtam az enyémet) sem cserefoglalat, s bár az enyémet amit a biztonság kedvéért vettem kritizálta hogy micsoda szemét, mondtam hogy akkor szereljen be jobbat, megfelelőt, természetesen nem volt nála. Mint ahogy flex sem. A csillár a szerelés után rögvest elaludt, sercegve pislákolt, kontantos volt. Kicsit megkocogtatta. Mondtam neki, hogy nem az a lényeg, hogy találjon egy pillanatot míg égve marad, és elmehet itthagyva így nekem, hanem csinálja meg rendesen. Nagy nehezen visszamászott és megkapargatta a vezetéket azt is lefikázva hogy milyen rossz, de eszébe sem jutott akkor megcsinálni. Utána persze megint villogott mikor elment. A lámpa szárát rosszul vágta méretre, kb 20 centivel a plafon alatt lóg. Mindezt nem írtam volna le ha korrekt velem, nem adtam volna semmilyen véleményt ha a papírdolgok legalább rendben vannak, lenyeltem volna így egy szó nélkül. Így azonban rákényszerített. Senkinek sem ajánlom, még további problémák is vannak, de elegem lett ezzel így. Kerülendő "jószaki". Feleannyiért vállalta, mint a többi, mellette döntöttem, de már nagyon bánom. Olcsó húsnak híg a leve. Nagyon híg...
Szaki válasza:
Kedves Norbert ! Tudja az éremnek is két fele van . Visszaemlékezésem szerint nem feltétlenül egybehangzóak az általam szembealított tények továbbiakban nem kívánok eszmecserét folytatni ez irányba .
Adrienn
Teljes mértékben elégedett voltam vele és a munkájával minden szempontból (határidő, ár, minőségi munka, emberi tulajdonságok, stb). Bátran ajánlom mindenkinek.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

60 nm-es családi házban nem történt meg a fi relé bekötése. Hánnyal számoljunk? Minden áramkörre külön kell? Vagy elég egy? Mennyibe fog kerülni?

Az én válaszom:

„Kedves Kriszta ! Amint már látom a kollégák adtak némi választ én minimum kettő Fire lét javasolnék de kérdés az hogy egy vagy három fázis illetve még lehet mélyíteni a témát szívesen állok rendelkezésre hogyha mellettem dönt ! ”

0

2023. 07. 06.

Szakmáim

Villanyszerelő 29 megbízás