Provi Domus Kft.
Provi Domus Kft.

Gázvezeték szerelő · Épületgépészet · Gázkészülék javítás

1
Megbízás

27 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest és 100 km-es körzetében kiszállok.

Provi Domus Kft.

Gázvezeték szerelő · Épületgépészet · Gázkészülék javítás

Cégünk már 10+ a piacon van és vízvezeték szerelést és víz gáz fűtés szerelés, egyszerűsített gázkészülék csere 1 nap alatt, gázkészülék szerelés javítás. Klímaszerelés, javítás duguláselhárítás womas spirálos tisztítás végez Budapesten és vonzáskörzetében. Számos pozitív Google térképes értékelések és annyi referenciánk van, hogy több óra is kevés lenne végignézni. Keressen minket bizalommal, tekintse át weboldalunkat. Ön dönt mi segítünk minden nap 0-24 gyorsszolgálat munkarendben.
Mutass többet

Áraim

Fűtés szerelés

2 500 Ft / óra
A fűtés szerelés számos különböző munkát tartalmazhat attól függően, hogy milyen típusú fűtési rendszerről van szó és milyen problémák merülnek fel. Néhány általános munkafolyamat a fűtés szerelés során lehet: 1. **Fűtési rendszer tervezése és telepítése:** Új fűtési rendszer tervezése és telepítése a házban vagy épületben, beleértve a radiátorok, fűtőtestek, cirkulációs szivattyúk és vezérlőegységek elhelyezését és bekötését. 2. **Rendszer karbantartás és tisztítás:** Rendszeres karbantartási munkák, mint például a radiátorok tisztítása, a fűtési rendszer leeresztése és újratöltése, a cirkulációs szivattyúk ellenőrzése és kenése. 3. **Fűtési rendszer javítása:** A fűtési rendszerben fellépő hibák diagnosztizálása és javítása, beleértve a radiátorok csöveinek vagy szelepeinek cseréjét, a szivárgások javítását, a hűtőközeg szivárgásának megállítását és egyéb problémák kezelését. 4. **Fűtési rendszer kiegészítése:** A meglévő fűtési rendszer kiegészítése új elemekkel, például új radiátorok vagy fűtőtestek hozzáadása az épülethez vagy a rendszer hatékonyságának növelése érdekében. 5. **Hőszigetelés:** A fűtési rendszer hatékonyságának növelése érdekében a csövek, radiátorok és egyéb fűtési elemek hőszigetelése. Ezek csak néhány példa a fűtés szerelés során elvégzett munkálatokra, és fontos megjegyezni, hogy minden egyes projekt egyedi lehet és más munkafolyamatokat igényelhet. A fűtés szereléshez mindig tapasztalt és képzett szakember segítségét érdemes igénybe venni.

Gázkészülék javítás csere

25 050 Ft - 45 960 Ft / darab
Gázkészülék szerviz Budapesten és Pest megyében! Professzionális gázkészülék karbantartás, csere és biztonsági ellenőrzés elérhető áron!

ARISTON Cares S 24kW kondenzációs gázkazán

50 Ft / egység
ARISTON Cares S 24kW kondenzációs gázkazán - Égéstermék-elvezető kiépítése - Gépészeti szerelés - Fűtési hálózat gépi átmosása - Prémium minőségű iszapleválasztó beépítése - Garanciális készülék beüzemelés - Szakhatósági ügyintézés - 5 év garancia - Teljes körű kivitelezés kulcsrakész átadással A csomagajánlat a meglévő gázkészülék cseréjére vagy meglévő fűtési rendszerhez történő telepítésre vonatkozik. A csomag teljes díja: 1.390.000 Ft-tól

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Szakmáim

Gázvezeték szerelő 1 megbízás Épületgépészet 0 megbízás Gázkészülék javítás 0 megbízás Fűtésszerelés 0 megbízás Duguláselhárítás 0 megbízás Vízszerelő 0 megbízás Klímaszerelés 0 megbízás