Fogadok munkát
PROFI-TŐR 2000 Bt. - Török Tibor
PROFI-TŐR 2000 Bt. - Török Tibor

Duguláselhárítás

96
Megbízás

3 hónappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XI. kerület és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 56545

Minősített jószaki

PROFI-TŐR 2000 Bt. - Török Tibor

Duguláselhárítás

Korrekt aranykezű mester. Ingyenes kiszállás! Duguláselhárítás Budapest és 50km körzetében 0-24 Hívjon és indulunk azonnal ! Hétvégén és ünnepnapokon kedvező felárért. A nap minden órájában s az év minden napján. Több éves szakmai múlt. Duguláselhárítás bontás nélkül garanciával. Modern, profi eszközök használatával. A helyszíni felmérés után fix ár.Gyors, precíz és megbízható munkavégzés.Várjuk ajánlat kérését vagy hívását. Szakmailag és árainkkal mindent megteszünk,hogy elégedett ügyfeleink közé tartozzon. Szolgáltatásaink: -Woma magasnyomású csatornamosó, 250- es -csőátmérőig vállalunk csatorna tisztítást. -Spirálos kézi duguláselhárítás -Spirálos gépi duguláselhárítás -Kamerás csővizsgálat -Zsírtalanítás -Gyökérmentesítés - BIO, vegyszermentes tisztítás -vákumos duguláselhárítás
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Telefonos egyeztetès után másnapra meg is tudtunk beszélni egy időpontot. Az ígértek szerint jöttek is. 20 perc alatt megoldották a problémát, tanáccsal is ellátták bennünket. Köszönjük szépen!
András
Pontosan érkezett, profi módon elhárította a hibát, annyiba került, amennyit előre mondott, 2 hónap garanciát adott a munkájára, hasznos tanácsokkal látott el. Mi kell még? 😊
Ivan Ivan
Korrekt, megmagyarazza, hogy jelen pillanat mi tortenik es hogyan oldja meg. Nagyon jol teszi a dolgat. Csak ajanlani tudom. (dugulas elharitas miatt hivtam)
Judit Csonka
Jöttek, láttak, győztek:) Tiborék pontosan érkeztek, lábzsákban léptek be a házunkba. Gyorsan, csendben és profin dolgoztak, közben folyamatosan tájékoztattak a szükséges munkákról. Az elhárítás befejeztével az előre megbeszélt árat számlázták, annak ellenére, hogy a helyszínen némi pluszmunka is adódott. A helyszínt tisztán hagyták el, felmostak maguk után, és a jövőre nézve hasznos tanácsokkal láttak el. Örülök, hogy őket választottam, már el is vannak tárolva a telefonomban!
Ajánlatkérő
Mai nap volt nálam konyhai csap dugulásának elhárítására. Maximálisan ajánlom mindenkinek. Ahogy tudott gyorsan kijött, mind a hozzáállása mind a szakértelme 10 pontos. Az előre megbeszélt, fix áron vállalta a munkát és 1 hónapos garanciát is kaptunk rá.
Réka
Gyors volt, már másnap ki tudtak jönni. Kedvesek, segítőkészek voltak!!
Miklos Milan
Csak ajánlani tudom Megbizható, korrekt, pontos
Gabor
Előre megbeszélt időpontban, gyorsan érkezett, pedig "hírtelen beesett munka" volt. Előre megbeszélt árat tartotta. Mindenre odafigyelt, elmondott jó néhány plusz tanácsot mire figyeljünk a továbbiakban. Udvarias, korrekt, szakmailag felkészült fiatalember. A lehető legtisztábban dolgozott, koszt nem hagyott maga után. A jövőben is őt fogom keresni. Csak ajánlani tudom Őt mindenkinek.
Szabo Gabor
Előre megbeszélt időpontban, gyorsan érkezett, pedig hírtelen "beesett munka" volt. Előre megbeszélt árat tartotta. Mindenre odafigyelt, elmondott jó néhány plusz tanácsot mire figyeljünk a továbbiakban. Udvarias, korrekt, szakmailag felkészült fiatalember. A lehető legtisztábban dolgozott, koszt nem hagyott maga után. A jövőben is őt fogom keresni. Csak ajánlani tudom Őt mindenkinek.
Papp Lotti
Nagyon korrekt szakember, a társával együtt készségesen, hamar, orvosolták a problémát. Maximálisan elégedett vagyok! Ha netalán legközelebb is probléma merülne fel, 100% hogy őket keresem fel, illetve ajánlom ismeretségi körömben.
Taiwo Éva
Kedves, vidám fiatalember. Betegen is eljött a megbeszélt időben. Mindent megtett a hiba elhárítására. Az ár is a jóval kedvezőbb mint a másoknál. Örülök, hogy megismerhettem és lett egy jó szakemberem!😁
Gyorivanyi Balint
Tibor nagyon korrekten felhívott, hogy pár percet késni fognak. Mindig meghatódom, amikor egy szakember nem veszi alapul, hogy órákat kell rá várni a megbeszéltekhez képest. Nagyon vidámak, szimpatikusak voltak mindketten, az elhárítást sokszori ellenőrzéssel megcsinálták, keményen megdolgoztak vele. Ami még pozitívum nagyon, hogy utána nem levonultak, hanem igyekeztek mindent rendben hagyni, ami szintén nagyon ritka. Azt kell, hogy mondjam, egyedülálló ilyen precíz, korrekt szakembert találni manapság, árban valamivel kedvezőbbek is, mint a versenytársaik, szóval csak ajánlani fogom őket minden ismerősömnek, szükség esetén. Köszönöm a munkát, és további sikeres vállalkozást kívánok! Üdv, Bálint (7. kerület, Rumbach Sebestyén u.)
Káldi Anikó
Maximálisan meg voltam velük elégedve a munkájukkal és a hozzáállásukkal is. Rugalmasak voltak az időponttal kapcsolatban, alkalmazkodtak a gyermekemhez, aki miatta nem volt mindegy mikor jönnek. Gyorsan, jól végezték el a munkájukat, köszönöm!
Fruzsina
Minden rendben volt. Elégedett voltam.
Gábor
Teljes mértékben elégedettek voltunk.
Kovács Andi
Nagyon gyorsak voltak, precízek, korrektek és mind emellett még jó fejek is :)
Dömötör Ági
Nagyon kedves fiatalember, aki - bár nehezebb volt a munka, mint elsőre gondolni lehetett - kitartóan és alaposan dolgozott, amíg teljesen sikerült megszüntetni a problémát. Ajánlom mindenkinek, hogy hozzá forduljon. Tanácsokat is kaptunk. Mivel nem "méteráron" dolgozik, hanem fix összegbe kerül a problémaelhárítás, nincs átverés, nincsenek a megrendelő által ellenőrizhetetlen plusz méterek... Korrekt szakember!
Adrián Jéger
Gyorsan korrekten elhárította a problémát. Köszönöm a segítséget! Legközelebb is őt keresem
Ámon Kéri
Szakszerű és gyors elvégzett munka. Kommunikáció nagyon jó volt! Csak ajánlani tudom mindenkinek!:)
Szatmári Katalin
Szuper gyorsan megoldották a hejzetet én csak ajálani tudom öket köszönöm a gyors munkátokat
Nyíregyházi György
Pontosan érkeztek és minőségi munkát végeztek. Csak ajánlani tudom Őket. Kaptunk tanácsokat is hogy előzhetnénk meg.
Pécsi Judit
Korrekt áron megbízható munkát végez. Hétvégén is azonnal házhoz jött és remek munkát végzett. Barátságos és kommunikatív. Sok mászekkal ellentétben lelkiismeretes és nem hagy maga után koszt.
Bálint Dávid
Gyorsak, profik, maguk után tisztaságot hagytak. Köszönöm a segítséget!
Nagy Zoltán
Gyors , korrekt , megbízható ! Hasznos tippekkel latott el , hogy ne ilyen apropóból találkozzunk legközelebb :-)
Iványi Beáta
Tökéletesen meg volt elégedve
Kapás Dóra
Délután vettem fel vele a kapcsolatot és még aznap este kijött. Már a telefonban nagyon korrektnek tűnt. Pontosan érkezett, gyors és hatékony munkát végzett (elég makacs dugulásom volt), mindemellett kedves és udvarias. Tökéletesen meg vagyok elégedve vele, szívesen ajánlom.
Patócs Lehel
Gyorsan, korrekten elhárította a problémát. Köszönöm a segítséget!!!
Szaki válasza:
Köszönjük az értékelést!
Stark Dávid
Gyorsan elhárította a problémát, köszönöm a segítséget! Legközelebb is őt hívom!
Szaki válasza:
Köszönjük az értékelést örülünk, hogy segíthettünk.
Horák Ferenc
Tisztelt Török Úr! Nagyon szépen köszönjük a segítségét. Gyors, precíz, megbízható munkát végzett,elégedett voltam vele.
Schuszter Peter
Késő esti hívásra azonnal kijött és gyorsan megoldotta a problémát. Sőt, hasztanácsokat is kaptunk, hogyan előzhetjük meg a jővőben ezeket. Nagyon köszönjük!
Berki Béláné
Tibor munkájával nagyon elégedett voltam, korrekt, lelkiismertes szakember, ajánlom - jó szívvel - mindenkinek!
Horák Tamara
Gyorsan a helyszínre érkezett, pedig hétvége volt. Magabiztosan dolgozott, koszt nem hagyott maga után. Máskor is Őt hívom.
Renata Hering
Időben érkezett,korrektül megcsinálta, köszönöm. Nagyon elégedett vagyok, máskor is őt keresem.
Sólyom József
Nagyon korrekt,megbízható, jó kiállású, rugalmas, tapasztalt, profi szakember! Nagyon rövid időn belül kiszállt és elhárította a problémát legjobb tudásához mérten! A megbeszéltek szerint tartotta magát az árakhoz! Csak ajánlati tudom! Igazi szakember, ami manapság elég ritka! Ne is keressen tovább! Ha bármilyen dugulás keletkezik, akkor csak Török Tibor jöhet szóba! Köszönöm!
Iványi Beáta
Előre megbeszélt időpontban, gyorsan érkezett, pedig hétvégén volt szükség a segítségére. Előre megbeszélt árat tartotta. Mindenre odafigyelt, elmondott jó néhány plusz tanácsot mire figyeljünk a továbbiakban. Udvarias, korrekt, szakmailag felkészült fiatalember. A lehető legtisztábban dolgozott, koszt nem hagyott maga után. A jövőben is őt fogom keresni. Csak ajánlani tudom Őt mindenkinek.
Gürtler Ádám
A legtöbb "ezermester" már ránézésre egy svindlis kókler, de szerencsére egy remek kiállású, jól kommunikáló fiatalemberrel találkoztunk aki nagyon gyorsan és korrekten dolgozott! Elmondta mi okozta a dugulást, mire kell odafigyelni. Érezhető volt rajta a szakma ismerete. Az előre egyeztetett árhoz tartotta magát, és nem hagyott maga után piszkot! Csak ajánlani tudom, én elmentettem a számát a telefonkönyvembe!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Duguláselhárítás 96 megbízás