Fogadok munkát
Pető Zsolt
Pető Zsolt

Burkoló · Gipszkarton szerelés · Melegburkoló, parkettázás

2
Megbízás

8 nappal ezelőtt volt itt.

Kecskemét és 40 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 66278

Pető Zsolt

Burkoló · Gipszkarton szerelés · Melegburkoló, parkettázás

Vállalom: házak, lakások belső és külső festését, szigetelését, gipszkartonozást, hideg, meleg burkolást. Köszönöm, hogy elolvasta hírdetésem.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Fajkusz Márta
A megbeszélt időre pontosan érkezett. Minden munkamenetnél egyeztetett velem. Rugalmasan kezelte a változtatásokat. A munkadíj annyi lett amiben megegyeztünk. Időre elvégezte a munkát, amiben megegyeztünk. Jó szívvel ajánlom bárkinek.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Sacc per kábé 5 kg fuga hány négyzetméterre elég? Konyhaszekrény körül akarunk burkolni, teljesen normál zalakerámia 15x15 cm-es csempével.

Az én válaszom:

„8-10m2-re.”

0

2023. 11. 16.

Jó napot! Gyerekszobába szeretnénk élénk színű lemosható festéket. Még sose volt ilyen nálunk, és nem tudom, mennyire valós ez, hogy "lemosható"? Nem fog kifakulni, foltossá válni, ha vizes szivaccsal lemossuk majd?

Az én válaszom:

„Héra keramittal dolgoztam. Nem jó festék. Egyrészt 5l - 17000ft, ami szemtelenül drága, és nem ér annyit. Max 8000ft-ot. A másik dolog, hogy nehezen lehet javítani, ha le verődik vagy megreped a fal. Folt javítás, csiszolás esetén pereg fel a festék, és a széle mint a gumi nyúlik, Szőrnyű! Mosható festékek nem engedik szellőzni úgy a falat, mint amelyik nem mosható,mert több bennük a műgyanta kötőanyag, attól lesz mosható. Héra gold, Intaller prémium most a piacon a legjobb festék. 14l- 12000 Ft. ”

0

2023. 11. 10.

Melyik a jobb hangszigetelő anyag a hungarocell vagy a kőzetgyapot? Zajos az utcafront, és ha már úgyis hőszigetelünk, akkor azt választom, ami a hangot is jobban megfogja.

Az én válaszom:

„A hang szigetelő kőzetgyapot. ”

0

2023. 11. 12.

Melyik a legolcsóbb hőszigetelő rendszer, aminek elfogadható a minősége is?

Az én válaszom:

„Érdemes a minőséget választani és az nem a lególcsóbb. Olyan nincs hogy a lególcsóbb és elfogadható. Itt olyan van hogy minőségi és drágább mint a többi. Amikor megveszik a lególcsóbbat és nem lesz jó a munka akkor az van hogy nem jó a munka mert a kivitelező elszúrta. Meg kell venni a jó minőségű anyagot és akkor szép lesz a munka. Pl: Baumit komplett hőszigetelő rendszer. ”

2

2023. 11. 02.

Érdemes-e a drágább, levegőre megkötő glettet használni a gipszkarton gletteléséhez, vagy elég a hagyományos glett? Telibe vagy csak az illesztéseket gletteljem?

Az én válaszom:

„Jó a hagyományos glett, elég csak az összetóldásnál glettelni. A toldásoknál a szépen becsiszólt felület a lényeg. ”

1

2023. 11. 02.

Gipszkarton falra szeretnék dekorációt készíteni, és folyami kavicsokat felragasztani rá. Mivel tudok tartós hatást elérni? Gipszkarton ragasztó jó lehet hozzá? Vagy inkább valami csemperagasztóba nyomkodjam vagy fuga anyagba?

Az én válaszom:

„Én csempe ragasztóban nyomkodnám. ”

0

2023. 10. 31.

Megéri a komplett hőszigetelő rendszer venni vagy jobban kijövök, ha megkérem majd a kivitelezőt, hogy ő vásárolja meg a szükséges anyagokat?

Az én válaszom:

„Ön vegye meg. Jobban jár! ”

0

2023. 10. 31.

Milyen bababarát festéket ajánlanátok nekem? olyan kéne, ami nem káros az egészségre, de ha a kicsi nagyobb lesz és rárajzol a falra, meg ilyenek, akkor könnyen lehessen tisztítani.... Ja és legyen szép színe, valami naturális, de vidám...

Az én válaszom:

„DULUX. Jól takarítható és szép színei vannak. Ki kell választani amelyik tetszik ízlés szerinti. ”

0

2023. 10. 30.

Tudom, későn kapcsoló típus vagyok, hirtelen elröppent a nyár, de azért kellene az a külső szigetelés a télre... Ha most állok neki kivitelezőt, anyagot stb. szervezni, még be lehet fejezni időben vagy most már jobb várni tavaszig, mert ha jól tudom hidegben nem lehet ragasztani?

Az én válaszom:

„Tavaszra kell hagyni a kivitelezés! Jön az eső, a hideg ez már ilyenkor kockázatos. ”

0

2023. 10. 27.

Kedves Szakik! Milyen lépcső élvédőt javasoltok? Anyukámnál a bejárat előtt egy lépcsőfokkal lehet felmenni az előteraszra, és mindig lepattan a járólap, mert nincs élvédő. Utólag hogy lehetne lépcső élvédőt rátenni, és milyet? Van öntapadós? Vagy az könnyen lejön? Láttam olyasmit, amit talán csavarozni kell, de félek, ott meg elreped alatta a járólap, mikor felteszik. Segítsetek!

Az én válaszom:

„Fel szedni a járólapot, és lerakni újból úgy hogy alatta legyen az élvédő.”

0

2023. 10. 19.

Milyen festéket ajánlanak a profik, ha világoszöld nappalit szeretnénk, de nem szeretnénk, hogy kórház-hangulat legyen a zöld szobában?

Az én válaszom:

„Kekizőld”

0

2023. 10. 14.

Milyen festéket ajánlanak a profik, ha világoszöld nappalit szeretnénk, de nem szeretnénk, hogy kórház-hangulat legyen a zöld szobában?

Az én válaszom:

„Kekizőld. ”

0

2023. 10. 14.

Sziasztok! Anyukám nappalijában nagyon megkopott a parketta az évek alatt. Mivel kisnyugdíjas, nem rendelkezünk hatalmas kerettel, de szeretnék rendbe hozatni. A kérdésem, hogy melyik az olcsóbb, ha veszünk egy olcsó laminált parkettát, és azt rátetetjük, vagy ha felcsiszoltatjuk a régi parkettát és kerül rá egy új lakk? Fogalmam sincs a parketta csiszolás árról (Budapesten)... vajon olcsóbbra jön ki, mint a laminált padló lerakása vagy drágább?

Az én válaszom:

„2000ft- 2500m2 a laminált parketta lerakás ára. 20m2 40 000ft- 50 000ft és egy délelőtt alatt kész van. A Szegő léc felrakása 600ft- 800ft / fm Nincs pór nincs szag mint a csiszolásnál. A csiszolást 3 szor kell megismételni, a lakkozást is 3 szór kell megismételni. A parketta lakk nagyon drága és nagyon erős szaga van. A parkettát ha mozog vissza kell ragasztani, valamint lehet párat cserélni is kell és nem biztos hogy kap az ember potólni való parkettát. Nem a leg olcsóbb laminált parkettát kell megvenni, illetve vannak jó akciók is. Ki lehet fogni. ”

0

2023. 10. 09.

Sziasztok! Lehet, hogy hülye kérdés, de tulajdonképpen mi a különbség a festés és a mázolás között? Ha az összes beltéri ajtómat szeretném lecsiszoltatni és vékonylazúrral bevonatni, akkor most festést kérjek itt a Jószakin vagy mázolást? És ki csinálja, a festő vagy az asztalos az ilyesmit?

Az én válaszom:

„Festeni falakat szoktunk, mázólni fát, fémet, olajfestékkel, zománc festékkel mázóljuk. Fát lazurozni szoktuk és festő szakmunkához tartozik. ”

0

2023. 10. 03.

összezavarodtam, segítsetek! Most az xps lap az az a keményebb cucc, ami nem a sima eps, és lábazatra rakják? Vagy az xps az a grafitos polisztirol? És a grafitos eps is jó lábazatra? Vagy az szívja a vizet?

Az én válaszom:

„Xps lábazatra rakjuk EPS falra rakjuk. Grafitosnak nagyobb a sürűsége ez~rt jobb a szigetelő képessége de ezt is falra rskjuk nem lábazatra. Mindegyiknek van minimális vízfelvevő képess~ge. Utánna kell ólvasni ezen én is meglepődtem. ”

1

2023. 09. 29.

Azt mondják napi szinten változnak az eps szigetelés árak. Mi éri meg jobban, ha megveszem a teljes rendszert vagy ha külön-külön vadászom össze az anyagokat, mindent ott, ahol pillanatnyilag olcsó. És hol olcsó? Nektek van valami megbízható forrásotok? Hol érdemes vásárolnom, ahol biztos, hogy jó eps árakat találok?

Az én válaszom:

„Ha van időd lehet keresgélni mi hól ólcsóbb. Azért olyan nagy árkülömbségek nincsenek mert a kereskedők figyelik egymás árait picit tudnak kedvezőbbek lenni mint a másik de csodákra ilyen téren most nem igazán lehet számítani. Munka díjban viszont már annál inkább van különbség ”

0

2023. 09. 28.

Külső hőszigetelésre készülünk, de a fal külső falán fut a gázcső, ami útban van. Mit javasoltok? Be lehet a gázcsövet burkolni nikecellel a külső szigetelés során? Vagy kijjebb lehet valahogy hozni a gázcsövet? Mi a megoldás erre?

Az én válaszom:

„Kőrbe kell szigetelni, csőre nem szabad szigetelését rakni. Erre a célra kül lehet vásárólni takaró elemeket. ”

0

2023. 09. 27.

Kedves Szakik! Gipszkartonra hogy érdemes csempézni, jobb ha telibe van glettelve csempézés előtt vagy inkább glett nélkül burkoljátok a gipszkartont, hogy jobban ragadjon rá a ragasztó?

Az én válaszom:

„Mélyalapozás, azután CM 14 vagy 16 - os ragasztóval lehet ragasztani rá a burkoló lapokat. Fűrdőszoba esetében vízzáró réteg felkenése szükséges. Glettelni gipszes anyaggal nem szabad mert leválik. ”

0

2023. 08. 07.

Teljesen új beton felület készült a nyaralóban, a régi aljzat fel lett szedve és újra is lett betonozva. Kérdésem, hogy ilyen esetben rögtön mehet a betonra a laminált parketta vagy ilyenkor is kell aljzatkiegyenlítés? Illetve milyen alátétet ajánlotok a laminált padló lerakása előtt?

Az én válaszom:

„Aljzat kiegyenlítése szükséges 1m - en belül max 2mm eltérés lehet, nem több. Párazáró fólia valamint Multiprotec 1000 poliuretán ásványi alátét lemezt ajánlom. ”

0

2023. 07. 18.

Tekercses vinyl padló jobb vagy a klikkes? Melyik tartósabb, melyik költséghatékonyabb, vagy mi alapján érdemes még mérlegelnem?

Az én válaszom:

„Mind a két esetben a felületnek tökéletes, egyenletesnek és símának kell lennie. A tekercseset ragasztani kell és vékonyabb az anyaga, a klikkes változatot nem kell ragasztani és vastagabb az anyaga. Anyag minőségi eltérésekből adódóan van 2500ft/m2 től- 15000ft/m2 ig árkülömbség a vinyl padló burkolat árai kötött. A lerakás ára 2500ft tól- 5000ft- ig /1m2 . Lerakás előtt ha a felület nem megfelelő padloponozás, aljzat kieggyellítéy és csiszolás szükséges. Minden jót! Pető Zsolt”

1

2023. 07. 17.

Szakmáim

Burkoló 2 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás