Petik Ferenc, Jaroslav bau kft
Petik Ferenc, Jaroslav bau kft

Ablakszigetelés · Árnyékolástechnika · Henna

0
Megbízás

5 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

Petik Ferenc, Jaroslav bau kft

Ablakszigetelés · Árnyékolástechnika · Henna

2005 óta gyakorló nyilás záró és árnyékoló forgalmazó és beépitő vállalkozás vezető vagyok. Cégem ország szerte dolgozott már, de most már csak BP. és az agromenáció jöhet szóba. Vidékre csak visszatérő megrendelők kérdésére megyünk. Kezdetek óta a GEALAN IQ8000 német profillal dolgozunk, hogy a minden vitát eloszlassunk, hogy nem a legolcsobb, de az egyik legy megbízhatóbb nyilás zárók.Minden kérdésre válaszolunk telefon is vagy mailben, helyszíni felmérés után tudunk pontos ajánlatot adni.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Válaszaim

Sziasztok. Fel akarom újítani a régi fa ablakot, és az a kérdésem, hogy megoldható-e benne az üvegcsere, úgy, hogy gáz is legyen a két réteg között?

Az én válaszom:

„Igen, megoldható az üveg csere gázos üvegre, ha az ablak szárny el írja a plusz súlyt, vagy még lehet erősíteni, hozzá kel meg igazítani a vasalatokat. Svéd technológiás szigeteléssel kb 20% fűtési energia megtakaritható. ”

0

2024. 05. 07.

Szakmáim

Ablakszigetelés 0 megbízás Árnyékolástechnika 0 megbízás Henna 0 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 0 megbízás Bútorszerelő 0 megbízás