Fogadok munkát
Pekár Miklós
Pekár Miklós

Ács

9
Megbízás

16 órával ezelőtt volt itt.

Miskolc és 205 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 42696

Pekár Miklós

Ács

Tisztelt hölgyeim, úraim. Többmint 30 éves Ács - tetöfedö vállalkozásomvan.Tetöfedést és bádogosmunkákat vállal családi vállalkozásunk. Az elvégzet munkákra garanciát vállalunk. Helyszíni felmérés után készítjük el az árajánlatot. Jelszavunk :megbízható pontos precíz munkavégzés. Köszönettel Miklós.
Mutass többet

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Nagyon szimpatikusaknak és tettre késznek bizonyultak az első találkozáskor, hamar megkaptuk a részletes árajánlatot is, valamint árban sem voltak rosszak. DE! ami ezután következett azt a kálváriát megpróbálom a lehető legobjektívebben itt felsorolni: - A kivitelezés közben derült ki, hogy az árkalkulációban szerepló cserepeknek, és tető léceknek majdnem a duplájára lesz szükség?! - A munkájukra nem igényesek. A hibákat, ha a megrendelő felfedezi fel akkor az a hiba van, ha nem szól akkor az nincs is. Sajnos több hiba is csak később derült ki, amire ugyan 1 év garanciát vállaltak, de az elmúlt hónapokban több megbeszélt időpontban sem jelentek meg, és semmilyen formában nem reagálnak a megkeresésekre sem! A hibákból – a teljesség igénye nélkül – aztán mindenki saját maga döntse el akar -e plusz költségeket vesződséget magának: - Gerincnél a cserepek nem megfelelően méretre szabva, kilógnak, lecsúsznak, elválnak. - A cserepek hullámosak oldalról és szemből is több helyen, az alsó sort az ereszcsatorna tartja, nálunk az egyik oldalon a felső 4 sor cserepeit eggyel arrébb rakták le?!, kúp cserepeket nem rögzítik, nem mérik be, törött cserepeket is felraktak (sajnos csak 1 képet lehet csatolni). Mindent ragasztanak, de ordenáré módon, nem drótoznak semmit, mert szerintük nem kell.
Nándor
gyorsan elvégezte a felmérést, a munkát a megbeszéltek szerint elvégezte
Ajánlatkérő
Ajánlatadáshoz is rövid időn belül a helyszínen volt, amely után tételes költségbecslést kaptunk. Megrendelés után még egy helyszíni felmérést tartott (ezt külön becsülöm), a végső összegről szerződést írtunk. A megbeszélt időpontban pontosan érkezett és a 3 napra tervezett munkát időben fejezte be. Az eredmény kiváló lett, a menet közben jött kívánságokat is szívesen teljesítette. Bátran ajánlom az egész csapatot!
Ajánlatkérő
Nálunk a garázstető cseréjét végezte el. Jó munkát végzett. Ügyesen kiszámolta a szükséges alapanyagokat és ki is szállították. Nekünk az ujjunkat se kellett megmozdítani. Előnye volt, hogy az anyag- és munkaköltséget utalással lehetett rendezni. Amit kértünk még pluszban, azt felár nélkül megcsinálta. Megbízható. Elönye, hogy nem cigányokkal dolgozik együtt. Gyors munkavégzés történt.
Törölt felhasználó
Ezeket a korrekciókat várjuk el tőle: Az elszámolásba 20 E Ft-tal több került, amelyet elismert, és azóta is visszatartja (2 hete). Csak minden második szarufára szerelt csatornatartó vasat, amelyet megvásároltatott velünk (6 csatornatartó vasat nem szerelt fel, és egyszerűen otthagyott a garázsban). Az ereszcsatornát hibásan szintezte be, nem folyik le a víz belőle. A polikarbonát-alátámasztó gumi kilóg oldalra sok helyen. Nem a megállapodások szerint dolgozik: - Szigetelésen kívül gerincszelement kértem, de szelement besüllyesztette a szigetelésbe. - Két paramétert adtam meg, a gerinc- es a talpszelemen magasságát. A gerincet 5 cm-rel, a talpszelement 15 cm-rel mérte el. - Nem jelent meg a megbeszélt időpontokban, hanem aznap reggel sms-t küldött, hogy nem tud jönni.
Márta
A megbeszélt időpontban jött és elvégezte a munkát. Megbízható ember a csapatával együtt. Csak ajánlani tudom őket.
Szilvia
Gyors, precíz, pontos és nem utolsó sorban pénztárca barát! A munka felmérése és annak elvégzése pillanatok alatt megtörtént. Az elvégzendő munkára több alternatív megoldást is javasolt, ami nagyon pozítiv (több szakemberrel is egyeztettem, de eggyik sem ajánlott alternatív, költség csökkentő megoldásokat). Ezen kívül más elvégzendő munkában is megegyeztünk vele. Ne keressen tovább, Miklós és csapatában megtalálta az ideális megoldást!
Péter
A munkájával teljes mértékben elégedett vagyok, nagyon szép munkát végzett. Az ára kicsit magas volt, de ismétlem, az elvégzett munka kifogásolhatatlan.
Ajánlatkérő
Korrekt volt mindent megtett a munkával kapcsolatban, hogy a lehető legjobb legyen
Zsóka
Szava hihető és preciz csapatával együtt !
Ajánlatkérő
s
István
átvert, mert nem adott számlát az elvégzett munkáról, pedig megígérte.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Azt mondja a kéményseprő, hogy a tetőkibúvó beépítése kötelező, és megbüntethetnek, mert a mi házunkon nincs. Nem értem, ezt miért nem mondta senki, mikor lecseréltük a tetőt ... vagy ez téves infó? Ki tud ebben segíteni?

Az én válaszom:

„Jó estét. Igen kötelezö szükség esetén még tetőlépcső is plusz pihenö. Attolfűgg hogy hová kerül a tetö kibuvó. Általában egy tetö kibuvó ára :18 000-40 000 ezer forintig terjed.a beépitése atetötöl függ. KB 80 000 Ft. Űdv Miklós ”

0

2024. 03. 02.

Szakmáim

Ács 9 megbízás