Fogadok munkát
Pataki Zoltán
Pataki Zoltán

Költöztetés · Teherfuvarozás

18
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Dunaújváros és 30 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 60142

Pataki Zoltán

Költöztetés · Teherfuvarozás

Költöztetéssel, és áruszállítással foglalkozunk külföldi, és belföldi viszonylatban. Képzett rakodókkal, és több teherautóval várjuk megrendelőinket. Az árak kiszámíthatóak, nincs emelet díj, és egyéb rejtett költség.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Kriszti
Korábban is segítettek már nekem a költözésemben, ezért is választottam őket! A rakodók nagyon ügyesek es precízek, a tulajdonos pedig korrekt es segítőkész! Több céget is hívtam már korábban, de messze ők dolgoznak a legjobb ár/érték arányban! Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki költözés előtt áll!👍🏻
Ajánlatkérő
Jól kommunikált, jó árat adott. A szállításra megbeszélt időpont egy kicsit megcsúszott, de még belefért.
Fabó Csongor
Rugalmas, profi.
Klara
Előzékenyek voltak,amit megbeszéltünk teljesitettek
Ajánlatkérő
Minden ok
Andrea
Gyors,pontos
Piroska Erina
Nagyon korrekt, jól szervezett csapat. Nagyon elégedett voltam az általuk nyújtott szolgáltatással. Biztosan később is őket fogom megbízni, ha fuvarra lesz szükségem. Csak ajánlani tudom őket! Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt volt az elvégzett munka, utólag is köszönöm.Fogom ajánlani másoknak.
Zsolt
Minden a megbeszéltek szerint történt, akiket küldött, figyeltek a bútorokra, korektek voltak, ajánlom öket!
Ferri
Nem beszéltünk meg percre pontos találkozót, hanem azt, hogy reggel egyeztetünk amikor már úton van. Ez teljesen korrekten így történt, ez Engem sem stresszelt, mivel egy barkácsáruház volt közvetlen érkezés előtt beszéltünk, hogy pontosan hová érkezzen és miről ismerjük meg egymást. A személyes találkozáskor még jobb benyomásom lett. Ketten jöttek, úgy terveztem, hogy csak mi ketten pakolunk a párommal, de mivel nem volt targonca a felpakoláshoz és talán kicsit alul is becsültem a munka nehézségét, rögtön felajánlották, hogy a rakodásban is segítenek. Ez az én érdekem is volt és tudtam, hogy 2-3 órát beszéltünk csak meg ezért jól jött a felejánlás, ez is kölcsönösen előnyös volt. A második helyen volt targonca így ott egyszerűbben végeztünk. A célhoz megérkezve szintén segítettek a lepakolásban és szerencsére ott volt más segítség is. Csempét, járólapot szállítottunk és mind a fel,le pakoláskor, mind az árú elhelyezésekor nagyon kíméletesek, szakszerűek voltak. A fuvarra 2, max 3 órát számoltam. De a rakodási feladatot alábecsültem, így jól jött a felajánlott segítségük. Így 1,5-2 óra alatt végeztünk. A megbeszélt ár természetesen változott a rakodás miatt, de én éreztem volna magam kellemetlenül, ha nem. A kifizetett ár messzemenően elfogadható volt főleg a segítséget, a kedvességet és a szakszerűséget is figyelembe véve. Minden forintot megért és kedvezőbb volt mint a nagydumás "szakemberek" ajánlatai. Ezúton is köszönök mindent Nekik és csak jószívvel ajánlani tudom Mindenkinek.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Költöztetés 10 megbízás Teherfuvarozás 8 megbízás