FOGADOK MUNKÁT
Pardi Tamás EV
Pardi Tamás EV
26
Megbízás

11 órával ezelőtt volt itt.

Szigetszentmiklós és 20 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 92480

Minősített jószaki

Rólam

Kedves leendő ügyfeleimnek az alábbi szolgáltatást szeretném kínálni: -megvásárolt bútorok (rendszerek) összeszerelése ( konyha, nappali, hálószoba) (használt esetén a szakszerű szétszerelése is) - új nyílászárók beépítése, javítása,beállítása ( javítás csak fa nyílászárókra vonatkozik) -parketta lerakása Fa kerítés szerelése, javítása,felújítása -apró és egyéb munkák -gyengeáramú munkák( tervezés , kivitelezés , javítás ,pl.: kamera rendszer, IP hálózat, beléptető rendszerek) -hálózati eszközök üzembe helyezése beállítása - IT hálózat teljes körű kialakítása - informatikai igények kiszolgálása - internet szolgáltatás bekötés utáni kérések megoldása - számítógépek, laptopok, okoseszközök személyre szabott beszerzésétől a használatra kész átadásáig - egyéni elképzelések megvalósítása A munkadíj egyéni megbeszélés alapján, számlával és garanciával ! Dél-Pest és vonzás körzete!
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Zsuzsa
Nagyon megbízható gyors pontos
Tibor
Ajtóbeépítesben nagyon ott van, kedves, rugalmas, segítőkész és profi. Maximálisan ajánlom
HoMa44
Pontos, megbízható jó szakember. Segit a problémák megoldásában ötletekkel, szakmai tanácsokkal. Korrekt árakkal dolgozik.
Pintér Zsolt
Maximálisan csak ajánlani tudom! Pontos, precíz, kiváló szakember, már többször vissza is hívtam, újabb feladatokkal!
Forgácsné Márta
Tamást egy bejárati ajtó beszerelésével bíztam meg. A munka során felmerülő nem várt nehézségeket kellő higgadtsággal, hozzáértéssel oldotta meg. Korrekt és segítőkész volt, olyan dolgokat is megcsinált, amelyek nem tartoztak a munkakörébe. Mindenkinek ajánlom!
Berci
Korrekt, rugalmas szakember. Csak ajánlani tudom.
Fodor Edit
Megbízható , korrekt , szépen dolgozik
Nincs
Nagyon szimpatikus ember, gyorsan és ügyesen dolgozott.
Gyöngyi
Becsületes, tisztességes, kiszámítható, precíz. Picit körülményes.
Erika
Pontos,precíz,gyors, megbízható. Köszönöm szépen
Timi
Pontosan jött szépen elvégezte a munkát. A más által rosszul összeszerelt konyhát is ki fogja javítani plussz feladatokat is megcsinálta korrekt áron dolgozik
Ajánlatkérő
Rendkívül szimpatikus, nagyon szépen dolgozik, pontos, bár minden szakember ilyen lenne
Rita
Tisztàn, gyorsan dolgozott
Szefa
Mindent
Kata
Nagyon szepen koszonom a munkat, nagyon pontos rugalmas, gyors es minden szuoerul meg lett csinalva, rovid ido alatt. En csak jot tudok mondani
Eszter
Maximálisan meg voltunk elégedve a munkával. Tamás rutinszerűen, gyorsan, szépen dolgozik. 2,5 óra alatt összerakott egy komódot, egy íróasztalt és még egy tükröt is felszerelt. Korrekt árakkal dolgozik, nincs kiszállási díj, és tartja a szavát. Rugalmas volt az időzítéssel és a feladatok tekintetében is. Jó szívvel ajánlom másnak is !
Levi
Nagyon korrekt volt mindenben, és rugalmas. Miután kijött személyesen is felmérte a feladatot, elmondta türelmesen, hogy szerinte mi lenne a legjobb megoldás, majd pár óra alatt el is végezte a javítást. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.
Ajánlatkérő
Nagyon gyorsan, ennek ellenére nagyon szépen dolgozik. Nagyon elégedettek vagyunk a munkájával. Több más szakember is azt mondta, lehetetlen megcsinálni a munkálatokat egy nap alatt, ehhez képest nyolc óra alatt minden munka elvégzésre került, és olyan végeredeményt kaptunk, amit reméltünk.
Ajánlatkérő
Ajtobeepitesen felul konyhaszekrény és gardrobszekrenyek szerelésével biztam meg . A bejárati ajtó beszerelése nem igazán szakszerű. A gumitomotest hiányosan szerelte. Fényképet mellékelek. A bútorok szereléset 7 napos határidőre vállalta, ami más szaki ajánlatával osszehasonlitva egy korrekt vállalható idovallum. 1 hét után különböző okokra hivatkozott, hogy miért nem tud jönni. Szanaszét volt itt minden. Ezt a munkát kín keservesen 4 hét alatt végezte el . A bolondjat jaratta velünk, hogy jön, aztán mégsem jott. Rossz a kocsija, betegek a gyerekek,... Utolsó nap, mikor végre befejezhette volna a munkát azt mondta, hogy lemerült a furoja, de a befejező munkákra hétfőn visszajön. Hittem neki. Elszamoltunk, korrekten kifizettem, majd megírta,hogy megint betegek a gyerekek, nem tud jonni és azt sem tudja mikor tud. Én irtam neki egy üzenetet, hogy ne hagyjon megint cserben minket, szabit vett ki a fiam. Majd hétfőn megirta reggel, hogy többé egyéb okok miatt nen jön, így végül mégis másik szakembert kellett hívni, hogy befejezze a konyhát és a gardrób szekrényeket. Beállításokert, szegesekert másik szakit kellett hívni. A munka minősége 7-es. Volt mit javítani rajta. Viszont az az érzésünk volt mindvégig, hogy mivel nem haladt jól a megbizott munkákkal és nem tudta befejezni 7 nap alatt, közben előre így kalkulált, ezért érthető módon bevallalt munkákat, igy minket mindig felbehagyott mindenféle kifogással.Kozben pedig már 2 hete itt laktunk. Nehéz volt alkalmazkodni hozzá, hogy mikor jön, mert mire megígérte, sokszor nem tartotta ,így sok felesleges szabadságot kellett kivenni miatta és állandó készenlétben lenni. Teljesen ki voltunk szolgáltatva neki. Szerettük volna, ha Ő fejezi be a munkát, mert nem konnyu hirtelen szakembert találni, aki azonnal tud is jönni. Hát mi így jártunk a Tamással. Bízunk benne,hogy ebből tanult és legközelebb csak olyan munkát vállal el, ami a képességeit nem haladja meg. Egyébként tisztelettudó és udvarias. Sajnálom, hogy nem tudok a megbízhatóságáról ,határidő tartásáról jobbakat írni róla. Augusztus 20.-an még mindig romokban hevert a lakás, a sok butorlaptol alig fertunk el a porról nem is beszélve Közölte, hogy most 3 napig nem jon, mert augusztus 20.-a van(3 hetes csúszás után) Mondtam neki, hogy nekünk is ünnep van és nézze meg mi van itt. Azt mondtam neki, hogy elfogyott a türelmem és ha nem jön befejezni a munkát nem fogom kifizetni. Azt mondta, hogy ezt meg kell beszélnie a feleségével. Majd megirta,hogy mégis jön, jött is és ekkor merult le a furoja.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Egyéb 0 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 7 megbízás Ezermester 2 megbízás Asztalos 10 megbízás Bútorszerelő 6 megbízás Bútorasztalos 1 megbízás