Fogadok munkát
Pannon-Fornax - Látó Krisztián
Pannon-Fornax - Látó Krisztián

Gázkészülék javítás · Fűtésszerelés · Gázvezeték szerelő

77
Megbízás

6 nappal ezelőtt volt itt.

Vác és 110 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 23891

Pannon-Fornax - Látó Krisztián

Gázkészülék javítás · Fűtésszerelés · Gázvezeték szerelő

Gázkészülékek és klímatechnikai berendezések cseréje, javítása, karbantartása. Műszeres, hőkamerás vizsgálatok. Klímák, Split Klímák, hőszivattyúk javítása, szerelése, karbantartása. Gázipari Műszaki Biztonsági felülvizsgálatok készítése. Több típusú gázkészülék és hőszivattyú márkaszervize vagyunk! (Gyorsszolgálati munkák: Gázkészülék javítás, klímatechnikai és hűtőgép javítás.) Kérem, tekintettel arra, hogy sok megoldandó feladatunk, munkánk van, lehetőség szerint, a mielőbbi időpont egyeztetés, kapcsolatfelvétel érdekében hívjon telefonon. Köszönöm! A vállalkozásunk Cég forma. Tevékenység biztosítással rendelkezünk! A nyújtott garanciánk realisztikus! Gáz vezeték és készülékszerelő mester és gázipari műszaki biztonsági felülvizsgáló vagyok, 28 éve dolgozok a szakmában. Fő tevékenységként a gázkészülék szerelést tudom megjelölni! Tanulmányaim befejezése óta folyamatosan tevékenykedek gépészeti rendszerek üzemeltetésében, karbantartásában, javításában lefedve mind a vállalati, mind a lakossági igényeket. A munkánkat kisegítő szerződött munkaerő jelenleg + 4fő! Munkáink során az ország valamennyi jelentősebb középületében, bankjában, szállodájában, bevásárló központjában, kórházában, társas házában sikeresen jelen vagyunk, gépészeti berendezéseket működtetünk, üzemeltetünk. Az eltelt lassan három évtizedes szakmai múltunkkal elért eredmények nemcsak a jelenlegi ügyfeleink megelégedettségét biztosítja, hanem leendő ügyfeleink számára is garanciát nyújt. Forduljon hozzánk bizalommal, minden szakmai kérdésben rendelkezésére állunk, hogy Ön a legnagyobb gondossággal járhasson el, és biztonságban tudhassa cége, lakása gázkészülékét és gépészetét.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Zsuzsanna
Alapos, körültekintő, szakmájában jártas és szinte azonnal (hétvégén, ünnepnapon) segített. Minden a megállapodásunk szerint történt.
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt szakember, tökéletesen elvégezte a munkát az előzetes telefonos egyeztetésünknek megfelelően. Tanácsokkal is ellátott, részletesen és türelmesen válaszolt minden felmerülő kérdésünkre. Érződik rajta a munkája iránti elhivatottság. Őszintén ajánlom mindenkinek.
Zoltán
Emberség, kimagasló szaktudás, precizitás, nagyfokú feleősségtudat jellemezi! Jó, hogy vannak még ilyan korrekt szakamberek!
Gali Attila
Krisztián gyorsan reagált a megkeresésre. Pontosan akkor jött amikor megbeszéltük. Igen komoly és széleskörű tapasztalata van a teljes gázfűtés rendszer működésében. Alapvetően a Westen Energy 1.24i gázkazán éves tisztítás/karbantartási munkájára kerestem szakembert. A gázkazán nem indult. Krisztiánnak több évtizedes, valódi és mély tudása van a teljes gázfűtés rendszer működéséről. Elmondta, hogy milyen változtatásokat, módosításokat kellene végrehajtani. Elsőre mellbe vágtak a javaslatok, mert nem erre készültem, csak egy egyszerű karbantartásra, de egyet aludva a dologra, az összes javaslatot megfogadtam (mágneses iszapleválasztó, tágulási tartály csere, stb.) A gázkazán karbantartás precíz és korrekt volt. Az itt talált helyzetet is visszavezette az alap problémára és nem csak tüneti kezelést hajtott végre (a kémény kürtő fedél záró eleme hiányzott). Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Kedves Attila! Igazán köszönöm! Használja egészséggel!
Ajánlatkérő
Nagyon alapos, megbízható munkát végeztek. Pontosan érkeztek. Nem kapkodtak, abszolút a mi érdekeinket tartották szem előtt a munka során. Szakmailag naprakészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt!!! Elérhető, betartja amit mond, abban az időpontban jön, amit megbeszéltünk, korrekt áron dolgozik, alapos munkát végez. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Időben jött, megcsinálta amit kértem, korrekt!
ABBY
Megbízható, megbeszélt időben jött, rugalmas és segítőkész, pont amilyet elvár az ember. Jó munkát végzett, azóta is minden rendben!
Ajánlatkérő
Minden rendben volt, elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Ügyelt a tisztaságra, precíz, pontos, gyors, ajánlom.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt, megcsináltak mindent.
Ajánlatkérő
időben jött, szépen dolgozott, ajánlom!
Kelenyi Attila
A cirkón csak egy szabályozót kellett volna állítani amit a márkaszervíz meg is tett. Látó Krisztián le akarta záratni a kéményt a katasztrófavédelemmel azért mert _1 ppm_ szénmonoxit visszaáralmást mért egy olyan műszerrel aminek 10 ppm a tűrése.
Szaki válasza:
Kedves Attila! Önnek egy zárt helységben nyitott égésterű gázkészüléke van! A szellőző nyílások pedig el voltak takarva! Önnél 2 órát dolgoztam másodmagammal a XII. kerületben a hegy tetejére minden szervizes felszerelést felcipelve. Majd miután a készüléke környezetében szénmonoxidot mértem műszerrel, majd kértem vizsgáltassa meg a légellátását a gázkészülékének és a kémény is! Mindezt az Ön biztonsága érdekében! Mindezek után egy forintot sem kértem el Öntől tekintettel az emeletről lehallatszó gyereksírásra! Nem értem a felhábrodását és a stílusa pedig azt gondolom nem engem illet! Kérem, hogy a frusztrációit ne ezen a fórumon élje ki! Minden jót és továbbra is javaslom a légellátás és kémény vizsgálatot Önnél! Abben pedig reménykedem, hogy a "szakszerviz" nem egy égéstermék visszaáramlás érzékelő rövidre zárásával oldotta meg a hibát!
Kriszti
Pontos preciz tiszta munkat vegeztek a fiával
Márton Zoltán
Gyors, pontos, nagy szakmai tudás, korrekt árak.
Gabi
Pontos,lelkiismeretes precíz munka. Szerintem ez a jó szakember ismérve. Ezt tapasztaltam. Köszönöm
Tóth Tibor
Szakszerű, pontos, megbízható, precíz, illedelmes. Tisztán dolgozik.
Ajánlatkérő
Idopont egyeztetes egyszeruen ment, a felmeresen az osszes lehetseges megoldasrol tudott szakszeru tajekoztatast adni, elonyok/ hatranyok, kockazatok felsorolasaval. Kerdesinkre megkaptuk a valszokat, biztos hogy Ot fogjuk keresni
Ajánlatkérő
Precíz
Gyöngyi
Professzionális szakember, segítőkész és angolul is szuperul beszélnek. Megoldották az elfagyott csap problémámat és a téliesítésben is segítettek sokat. Nagyon hálás vagyok érte.
Ajánlatkérő
Sajnos eleg elfoglalt, igy varni kell, de ezt legalabb megmondja nyiltan. Az elvegzett munkaval semmi gond nem volt, idore jott, annyiba kerult mint amiben megallapodtunk elozetesen. Maximalisan ajanlom mindenkinek.
Lató Péter
Gyors, pontos, precíz, igényes
Teleki Katalin( Kati)
Rendkívül alapos,precíz, mindenről tájékoztatott, telefoni tájékoztatás az érkezés időpontjáról.Tisztán, hagyott mindent, figyelmes és maszkot is viselt a kérésemre.
K. Gabi
a hibát hamar megállapította, legközelebb a szükséges alkatrészt megvásárolva a megbeszélt időpontban pontosan érkezett, munkát hamar elvégezte, egyébiránt segítőkész , intelligens szakember
Laci
pontos gyors szakszerű munkát végzett
Ajánlatkérő
Precíz, intelligens, korrekt tájékoztatást ad.
Judit
pontos érkezés
Mari
Nagyon udvarias, es intelligentsen analyzalta a broblemakat.
Biró Csaba
Gyors, szakszerű, s korrekt volt!
Csaba
korrekt munkavégzés
Ildikó
rugalmasság, szakértelem
Ajánlatkérő
Alapos, gyorsan és jól dolgozik, jóindulatú
Gál József
Az ajánlatkérés után nagyon gyorsan hívott telefonon. Mivel a beszélgetés során szimpatikusnak találtam, megbíztam a vízmelegítőnk javításával. Másnap a megbeszéltek szerint hívott telefonon, és a megbeszélt időpontban meg is érkezett. A készülék szétszerelése után kiderült, hogy a szükséges membrán nincs nála, ezért elment venni, és még aznap visszajött és befejezte a szerelést. Menet közben több jótanáccsal is ellátott. Közvetlen, kedves volt. Jól elvégezte a szerelést, látszik, hogy érti a dolgát, és az ár is teljesen korrekt volt. Mindenkinek ajánlom, mi is őt fogjuk legközelebb is hívni, ha valami probléma lesz.
Hunyadi Társasház
Pontos tájékoztatás, betartott határidő és vállalás