FOGADOK MUNKÁT
Palásti László
Palásti László
74
Megbízás

6 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XXIII. kerület és 30 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki

Palásti László

10. éves tapasztalattal rendelkező kertészeti közép és főiskolát végzet fiatal kertész vagyok. Nem dohányzok és nem fogyasztok alkoholt.
Mutass többet

Értékeléseim

Gergo
Megbízhatatlan, szava hihetetlen
Péter
Pontosság, megbízhatóság
Zsuzsi
Szépen dolgozott
Ajánlatkérő
Még nem kezdett el nálunk dolgozni
István
-
Hárshegyi Károly
Amiről megegyeztünk félig végezték el, ígérték, hogy visszahívnak időpont miatt és jönnek 2 héten belül, ennek 5 hónapja, hívtam, nem vette fel és nem is hívott vissza. Nem tartom korrektnek az ilyen kommunikációt. A munka minősége se a legtökéletesebb...
Osvalt Laszlo
Nagyon szépen elvégezték a kért munkákat.
Novichento Andreas
Korrektek, pontosak, segítőkészek... Ez a 3 jelző jutott eszembe Lászlóék szakszerű és tiszta munkavégzésük után. Köszönöm ezúton is a munkájukat, s bátran ajánlom mindenkinek. Az általam elvárt munkát /megfizethető árért/ gyorsan és precízen végezték el. További megrendeléseket és jó egészséget kívánok nekik. Üdv: N.A.
Ajánlatkérő
Teljesen elegedett vagyok Lacival. Minden a megbeszeltek szerint tortent. Metszes, talaj szelloztetes, fa kivagas, lemoso permetezes, zold hulladek elszallitas. Szep munkat vegeztek, korrekt aron, koszonom szepen! Batran ajanlom mindenkinek!
Ajánlatkérő
Laci tavasz ota dolgozik nalunk, mindig pontosan megbizhatoan erkezik, a keze nyoman gyommentes a kert, az eddig tejedo gomba es tetu fertozes teljesen eltunoben van a novenyekrol a rendszeres permetezes utan. A novenyek mindig szepen meg vannak metszve, es Laci mindig eszreveszi mikor mire van szukseg, keres nelkul lenyirta a fuvet a haz elott is amikor erre szukseg volt. Nalunk neha meg tulzasba is esett, en szeretem a kicsit romantikusan elvadult rendetlenul novekvo bokrokat, Lacit meg kellett kernem hogy ne nyirja oket mindig olyan katonasan rendesre. Csak ajanlani tudom Lacit mindenkinek! Koszonet a munkajarert.
Juhász Alexandra
Kollégaként válaszolok. Sokszor dolgoztunk már együtt. Laci precíz és megbízható. A saját kertjeimet is szívesen bízom rá. Mindig időben és minőségében is kifogásolhatatlanul elvégzi a munkát. Nagyon elégedett vagyok a teljesítményével. Örülök hogy tudunk együtt dolgozni, kiegészítjük egymást. Máskor is biztosan lesz közös területünk. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Lacit kertfenntartással bíztam meg. Több mint egy éve dolgozik már nálunk, a kert mindig rendben van, a csapat precíz, megbízható és pontos, saját eszközökkel dolgozik, a hulladékot elszállítják. Gyakorlatilag semmi dolgom nincsen a kerttel. Csak ajánlani tudom.
Tóth Kristóf
Lacit bíztam meg közös képviselőként a társasházunk kertjének karbantartására. A munkát önállóan végzi, minőségi szerszámokkal. A minőséget nehezen tudom megítélni, mivel nem vagyok kertészeti ügyekben jártas. Én azt látom, hogy a kert mindig rendben van, magától tudja, hogy melyik növényt mikor és hogy vágja le, amikor akartam neki mutatni egy száraz ágat, már le volt vágva, mire megmutattam volna. Azt nem tudom megmondani, hogy lehetne-e jobban csinálni, de jobbra nekünk nincs szükségünk. Nagyon fontos, hogy a hulladékot elszállítja, ez benne van árban. Számunkra ez nagyon fontos volt, ő volt az egyetlen, aki ezt meg tudta oldani. A járdát lesöpörve találtuk mindig, úgy érek haza, hogy az itt minden rendben érzés fog el. Összességében úgy látom, hogy remek munkát végez, és nem csak a magát a munkát, hanem a körülményeket is jól kézben tartja. Teljes mértékben tudom ajánlani.
Ajánlatkérő
Valószínüleg én leszek az első aki negatív véleménnyel bír a magát kertészként hirdető úrról. Képekkel tudom bizonyítani, hogy milyen minősíthetetlen munkát végeztek. Számla és garancia nélkül, nem kevés pénzért. A kertünk használhatatlan. A frissen ültetett füvet letaposták fűnyírás címén, a letaposott részeken a fű rohad, a kitaposott részeken nincs fű. Keresésre, emailra, telefonra nem reagál. Sem a kontár munkát nem hajlandó rendbe tenni, sem a kifizetett összeget visszaadni. Sajnálom hogy vele dolgoztattam, és azt is hogy kifizettem becsületesen a teljes összeget a részére. Aki igénybe veszi a szolgáltatását, saját érdekében addig ne fizesse ki a teljes összeget, amig minden el nem készül teljesen. Értékelhetetlen , mínusz csillag mért nincs? Mojzer Erzsébet
Szaki válasza:
Először is senki nem vállal garanciára fűmag vetést épazért mert az időjárás és a felelőtlen tulajdonosok nagy kárt tudnak. okozni. Sajnos taposás nélkül csak a fűnyírórobot tud dolgozni és ha rohad a fű akkor kevesebbet kell locsolni. A többszöri megkeresés helyet egyszer kellet vonna felhívni a ahogy azt kimondottan kértem ugyanis telefonon tudok időben reagálni és segíteni a problémákon. Egyedül a férje hívott fel csütörtökön hogy már nagyon nagy a fő még aznap menjünk levágni pedig egész délelőtt eset az eső és a 30cm es vizes füvet nem lehet szépen vágni.
Ajánlatkérő
Korrekt árért korrekt munka,biztos keresem még később is.
Juhász Viktória
Megbízható, szorgalmas szakember. Egy kis kert megtervezésére és megépítésére kértem meg, ültetéssel, öntözőrendszerrel és kerti sütővel. Maximálisan elégedett vagyok a munkájával. Jó áron dolgozik. Csak ajánlani tudom!
KROMLECH Kft. - Novák András
Ritka precíz munkát végzett a Laci, csak ajánlani tudom. Szép a gyep és a gyümölcsfákon is több termés volt a szakszerű metszése után mint a korábbi években. Elnézést a késői értékelésért!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kertész 74 megbízás