Pál Krisztián
Pál Krisztián

Burkoló

25
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Vecsés és 25 km-es körzetében kiszállok.

Pál Krisztián

Burkoló

Kedves Érdeklődő! Kérném, hogy telefonon keressenek! Budapest területén vállalok rövid határidővel, gyors, precíz munkavégzéssel lakásfelújítást, burkolást, parkettázást, reális áron, 20 éves tapasztalattal, aminek egy részét Svédországban szereztem. Amennyiben megbízható, munkáját rendesen végző szakemberre van szüksége, keressen bizalommal.
Mutass többet

Értékeléseim

Kati
Krisztiánt panellakás fürdőszoba + wc helyiségek burkolása, wc hátfal kartonozása miatt kerestem meg. Helyszíni felmérés után korrekt árajánlatot adott, melynek elfogadását követően, rövid időn belül felvették a munkát. Korán reggel kezdtek és későn este távoztak, végig lelkiismeretesen, nagy hozzáértéssel látták el a feladatot. Nagyon sok jó ötletet kaptam, ami megvalósításra került a munka során. A felújítás jó hangulatban zajlott, emberileg és szakmailag is le a kalappal előttük. A feladatot az előre megbeszélt határidőre elvégezték, majd szépen kitakarítottak, tisztán adták át a területet. A fürdőszoba és a WC csodálatosan szép lett, egy remekmű. Gyors, precíz, munkájukra igényes, kitűnő szakemberek, jól összeszokott csapatot alkotnak. Örülök, hogy ilyen szakembereket sikerült találnom, biztos, hogy a jövőben is hozzájuk fogok fordulni.
Ágo
Jól szervezett csapatban dolgozik,megbízható, pontos, kreatív, a felmerülő problémákat is türelmesen megoldják, szépen dolgoznak.
Ajánlatkérő
Profi
György
Krisztián pontosan dolgozott, a megbeszélt időben kezdett és a vállalt határidőt tartotta. A kommunikáció az első alkalomtól fogva zökkenőmentes volt, minden kérdésemre készséges választ kaptam. Az elvégzett munka kifogástalan, ügyelt az apró részletekre és közben a saját házkörüli teendőimmel kapcsolatban is szakmai tanácsokkal látott el. Mikor átadta a munkát, rendet és tisztaságot hagyott maga után. Mind emberileg, mind szakmailag szívesen ajánlom másnak is.
Ajánlatkérő
Gyors parkettázás, elvégezték, átvételkor kisebb igazításra volt szükség, amit azonnal elvégeztek.
József
Rendkívül tapasztalt és precíz a munkavégzése, továbbá hasznos tanácsokkal is ellátott a végleges kialakítást illetően. A munka kiváló minőségben a megbeszélt határidőre elkészült.
Gergely
Pontos, precíz, igényes, és még beszélgetni is remek vele. Nagyon látszik, hogy éveket dolgozott külföldön, teljesen más a munkamorálja, mint amit én korábban tapasztaltam. Konyhafelújítás volt, kijött felmérni, adott pár jó ötletet már akkor, utána egy napon belül egy nagyon korrekt árajánlatot kaptunk – kértünk mástól is –, amitől kisebb, menetközben fellépő komplikációk ellenére sem tért el (mint mondta ezt neki kell bekalkulálni). Végig pontosan érkezett, minden pont úgy történt, ahogy megbeszéltük, nagyon szépen dolgozott és többször remek javaslatai voltak. (Bénák és rutintalanok voltunk, kaptunk vásárlási tanácsokat, de pl. a fugát javasolta kicserélni, tök igaza volt, nagyon szép lett.) Mentettem a számát, soha többet nem kell burkolót keresnem, de a munkában volt bontás, gipszkartonozás, festés és villanyszerelés is – minden tökéletes lett. Nagyon köszönöm!
Ajánlatkérő
Korrekt,szépen dolgozik,
Melinda
A szakember pontos volt és precíz.Mindig a megbeszélt időpontban érkezett, szép munkát végzett.
Ajánlatkérő
A munka a későbbiekben lesz elvégezve , így még nem tudok véleményt alkotni róla !
Gergely
Pontosan érkezett az előzetes felmérésre és a munkára is. A felmérés során részletesen vázolta a lehetőségeket, minden kérdésemre válaszolt, türelmes volt és körültekintő. A munkát már másnap elkezdte, gyorsan és pontosan dolgozott, az eredmény pedig magáért beszél. A megbeszélt munkadíjhoz tartotta magát, semmi rejtett költség nem volt. Néhány apróságot nem vásároltam meg laikusként a munkához, azoknak a beszerzésében segített, blokkot is hozott a pontos árról. Barátságos és lelkiismeretes volt, végig látszott, hogy nem összecsapni akarja a munkát, hanem valóban jóra megcsinálni. Így is történt.
Szaki válasza:
Kedves Gergely! Örülök, hogy elégedett voltál a munkámmal, köszönöm a kedves értékelést.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Burkoló 25 megbízás