Orosz Vince
Orosz Vince

Építési műszaki ellenőr · Tetőfedő · Betonozás

7
Megbízás

1 hónappal ezelőtt volt itt.

Miskolc és 100 km-es körzetében kiszállok.

Orosz Vince

Építési műszaki ellenőr · Tetőfedő · Betonozás

1981-ben végéztem a szakmunkásképzővel. Azóta dolgozom az építőiparban Kezdetben ács ként jelenleg már generál kivitelezést,felelős műszakivezetét,helyszíni építésvezetéssel is foglalkozok.
Mutass többet

Válaszaim

Sziasztok. Nézegetek egy régi házat megvételre. A fal vakolat kivül foltokban mállik, repedések is vannak rajta itt-ott, de nem a teljes falfelületen. Szerintetek lehet olyat, hogy csak a málló foltokat javítjátok le, vagy a teljes falfelületet lehet csak újravakolni? Elég drága a ház és szeretném tudni, mennyi kiadás lesz még vele, mivel kalkuláljak...

Az én válaszom:

„Kedves Zsófia! Látatlanban erre a kérdésre nagyon nehéz válaszolni.Ezért azt javasolom,hogy egy szakembernek is mutassa meg mielőtt döntést hoz.”

0

2023. 07. 26.

Jó napot kívánok! Régi pala tetőt szeretnék lecserélni vagy felújítani, és zsindely tető felrakásában gondolkodom. A kérdésem, hogy mikor járok jobban, ha leszedetem a palát (van, aki el is vinné, még lehet, hogy valamennyi adna is érte), és OSB lapokra tetetem a zsindelyt, vagy ha marad a pala (gondolom, le kell tisztítani) és arra ragasztják a zsindelyt?

Az én válaszom:

„Tisztelt Mező István! Én a pala leszedését javasolnám,mert akkor a szerkezetet is jobban meglehet vizsgálni és szükség esetén javítani. Üdvözlettel: Orosz Vince”

0

2023. 07. 25.

Ki javít csempét gipszkarton falon? Burkolót hívjak hozzá vagy gipszkartonost? Igazság szerint a kád felett egy pár csempe betörött és a gipszkarton is kiszakadt alatta. Vízhatlanul lehet ezt javítani vagy cserélni kell egy nagyobb területet?

Az én válaszom:

„Kedves Barnabás! Látatlanban azt gondolom,hogy mind kettőt,azaz valakit aki mind a két feladatot elvégzi. a vízhatlanság miatt biztos,hogy kell egy nagyobb felület,de a beszakadt gipszkarton javítása is igényli a nagyobb helyet. Üdvözlettel: Orosz Vince”

1

2022. 11. 15.

Szakmáim

Építési műszaki ellenőr 3 megbízás Tetőfedő 2 megbízás Betonozás 1 megbízás Kőműves 1 megbízás Bútorszerelő 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás Bútorasztalos 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Generálkivitelezés 0 megbízás Bádogos 0 megbízás Asztalos 0 megbízás Ács 0 megbízás