FOGADOK MUNKÁT
Orgován Béla
Orgován Béla
11
Megbízás

15 nappal ezelőtt volt itt.

Sülysáp és 5 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 63434

Orgován Béla bemutatkozása

Üdvözlöm! Orgován Béla vagyok. 5 fős összeszokott brigádommal: -Kőműves -Bontási -Átalakítás -Betonozás -Térkövezés -Kerítés építés -Tereprendezés -Vályogházak utólagos alaperősítését -Gépi föld munkákat -Festési munkálatokat -Kisebb lakatos munkákat vállalunk. Gyors és precíz munka végzéssel, szerződéssel és számlával! Árajánlatot helyszíni fel mérés alapján tudok adni. Keressen bizalommal, telefonon vagy e-mailen.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Balázs
Korrekten, pontosan, a megbeszéltek szerint végezték el mindkét kisebb munkát, amit kértem. Tisztán és gyorsan dolgoztak. Megkérték az árát, de rugalmasan tudtak jönni a számomra megfelelő időpontban. Ajánlom őket.
Attila
Korrekten, gyorsan felmérte a munkát és azt utána a megbeszélt határidőben, a megbeszélt áron, szép kivitelezéssel el is végezte a csapatával. Még más munkafázisokhoz kapcsolódóan is adott tanácsot, szóval szívesen ajánlom őket.
Kardos Pál
Nekünk nagyon magas elvárásaink voltak, és nem sok pénzünk. Orgován Úr nemcsak szakmai tanácsadással segített bennünket, hanem olyan megoldást tudott felajánlani, ami a költségvetésünkhöz is igazodott. Profi szakember gárdájával kivonult a megbeszélt dátumon, időben és mindig tevrszerűen haladtak a munkákkal. Otthonfelújítási programban vettünk részt, és Béla segítségével időben tudtuk befejezni a munkákat és pályázni a programra. Teljes generál kivitelezést hajtottak végre, kulcsrakészre! Bélára rá lehetett bízni a lakáskulcsot is, egyedül dolgoztak a jelenlétünk nélkül. Örültünk nagyon, hogy mindig tisztán hagyta maga után a munkaterületet. Csak komoly szakemberei vannak, akik értik is a dolgukat, Béla vezérlése alatt pedig hibapont nélkül dolgoztak. Legközelebb is csakis a Bélával kívánunk dolgozni, és mindenkinek ajánljuk, aki stresszmentesen, brilliáns eredményt szeretne elérni bármilyen nemű építőmunkában. Kívánunk Orgován Úrnak erős egészséget, hogy minél több családnak tudjon segíteni! Köszönjük szépen a csapatának a tökéletes munkát, csakígy tovább!!!
Fazekas Róbert
Összeszokott csapat, mindig pontos munkakezdés. A munkát gyorsan és precízen megcsinálták. Mindig összetakarítottak maguk után. Ajánlanám más embereknek is.
Ajánlatkérő
Pontos munkakezdések és munkavégzések, jó csapatmunka, munkavégzés után tiszta munkaterület hagyása. Korrekt elszámolás, nem voltak rejtett költségek.
Laci
Béla és a csapata nagyon megbízható. A megegyezett időpontokban pontosan érkeztek. Minőségi anyagokat használnak és igényesek a munkájuk minősége iránt. Csak ajánlani tudjuk Bélát!
Ajánlatkérő
Helybèli,az ùr megbizhatò,pontos,precìz ès szìvesen ajànlanàm màs embernek is,köszönjük szèpen a munkavàllalàst.
Ajánlatkérő
Mindent nagyon jól megcsinaltak és kedvesek voltak
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kőműves 11 megbízás