Fogadok munkát
Ónodi Sándor
Ónodi Sándor

Szobafestő, tapétázó · Melegburkoló, parkettázás · Generálkivitelezés

60
Megbízás

22 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XIV. kerület és 40 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 16101

Minősített jószaki

Ónodi Sándor

Szobafestő, tapétázó · Melegburkoló, parkettázás · Generálkivitelezés

Üdvözlöm ! AZONNALI KEZDÉSSEL vállalom lakása, háza felujítását, komplett generál kivitelezését!!! Munka szerződéssel, számlával, garanciával! Hívjon bizalommal!!!
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Formán Bálint
Sanyiék a szerződésben leírt időpontra megcsináltak mindent, amit kértünk. Egy viszonylag nagyobb átalakítás volt, sokrétű munkával. (villany, víz, parkettázás, Ytong fal húzás stb) Ahol jobb ötlete volt, mint a miénk, elmondta, érdemes volt megfogadni. Sokat kommunikáltunk, de összességében mindent tudtak, amit előzetesen megbeszéltünk, nem kellett "fogni a kezüket". Jó szívvel ajánlom.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!!Jó érzésssel tölt el és egyben örülök, hogy elégedettek!
Klára
Ingatlanomban a konyha áthelyezését nappaliból külön helyiségbe végezte el Sándor és csapata. Víz villany, gáz szerelés járólápozás, ajtó beépítés.Kiváló szép, munkát végeztek a határidő pontos betartásával, csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Örülök, hogy elégedett!
Ajánlatkérő
Mindennel nagyon elégedett voltam, nagyon gyorsan és precízen megoldották a problémát-
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!! Örülök, hogy segíthettem!
Attila
Elégedett vagyok Sándor és csapatának munkájával. Sokan jöttek megnézni a munkát, ő volt a legszimpatikusabb. Amikor először nálam volt felmérésen, megkérdezte, hogy használhatja-e a vízmértéket, megnézte a nemrég berakott ajtókat. Még a két vonal között volt a buborék, de azért nem középen, ennyire jó szeme van, hogy egyből kiszúrta. Precíz, megbízható ember, ráadásul úgy, hogy azért ő is dolgozik, nemcsak az emberei. Nemcsak pontos, hanem az embereitől is ezt várja el. Átnézi a munkájukat és ha valami kis hiba, elmaradás, kosz vagy eltérés van azonnal szól nekik. Nemcsak festéssel, hanem gipszkartonozással, kőműves munkákkal is foglalkoznak. Árban is nagyon korrekt volt, főleg a másik 7 ajánlathoz viszonyítva. Szívesen ajánlom gipszkartonozáshoz, vakoláshoz, festéshez, mindenhez. Nálam a gipszkartonos munkáját is javították, mert az annyira silány munkát végzett.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen! Örülök, hogy elégedett!!
Metz Géza
Kiemelkedő igényesség, munkatapasztalat és pozitív hozzáállás. Nagyon örülök hogy megtaláltam őket.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen! Örülök, hogy elégedett!
Gábor
Nem ők voltak a legolcsóbb ajánlat, sőt, de a többi alapján teljesen korrekt áron dolgoztak. A felmerült plusz kéréseket korrekten kezelte, jó munkát végeztek. Az előre megbeszélt határidő előtt végeztek. A fő minőség ellenőr, a lakás leendő lakója (anyu) is elégedett volt. Köszönjük!
Szaki válasza:
Köszönjük szépen! Örülök, hogy elégedettek!!!
Judit
Több ajánlatot összehasonlítva korrekt áron, az árajánlathoz tartva magát végezte el a munkát. A felmerülő problámákat jó minőségben megoldotta. Közvetlen ember, akivel jól lehet kommunikálni, a külön kéréseket is akceptálta és a határidőn belül elvégezte. A dolgozóitól olyan minőséget vár el,mintha saját maguknak csinálnák.Csak vele és a csapatával dolgoztatok legközelebb is.Köszönöm a szép lakást!
Szaki válasza:
Köszönjük szépen! Örülök, hogy elégedett a munkánkal!!
Judit
A munkáját tökéletesen elvégezte. Nagyon elégedett voltam vele, bátran ajánlom mindenkinek!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Veronika
Köszönöm Sándor és a vele dolgozók munkáját. A nyári extrém hőség ellenére minden nap jöttek és jó tempóban haladtak a felújítással, így időben elkészültek a feladatokkal, pedig jó pár plusz dolog is bekerült a felújítandók közé. Minden kérésem azonnal vagy ahogy lehetett teljesítették, mindent meg tudtunk beszélni, a lakás nem felújítandó részeire is vigyáztak. Minden rendben volt a munkálatokkal, fizetéssel. Ha lesz a jövőben még munka a ház körül, őket fogom keresni.
Szaki válasza:
Nagyon örülök, hogy elégedettek az elvégzett munkával!!! Köszönjük szépen!!!
Ajánlatkérő
gyors reakció és korrekt ár
Robi
Gyorsan és profin dolgozik. A hozzáállásáról látszik, hogy első számára a megrendelő elégedettsége.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönjük!!!
Eva
Nagyon örülök, hogy végül Sándor és csapata végezték el a teljes körű felújtást a lakásunkban. Hatalmas szakértelmük van, az egész folyamat során segítettek a döntésekben és magas minőségű munkát végeztek. Minden az előre megbeszélt keretek között zajlott, nagyon korrekt volt. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen remek csaptot sikerül találni. Csak ajánlani tudom őket!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm a csapat nevében is! Örülök, hogy elégedettek az elvegzett munkával!!!!
Ajánlatkérő
Mindent meg lehetett vele beszélni, és jó tanácsokat adott. Tapasztalt és rugalmas
Szaki válasza:
Köszönöm
Ajánlatkérő
Sanyi és a csapata remek munkát végzett egy kis lakás teljeskörű felújítása során. Az első kapcsolatfelvételtől az utolsó mozzanatig mindig tökéletesen kommunikált, a megbeszélt időpontban megjelentek, ha esetleg valami csúszás történt mindig tájékoztatott. Minőségi munka jellemzi és mindig hasznos és praktikus tanácsokkal vezette a felújítást. A csapatát mindig felügyelte, tisztán és szépen dolgoztak. Ha valamelyik munkafolyamatban esetleg kivetnivalót találtam (ami igen ritka volt), azonnal szó nélkül korrigálták. Csak ajánlani tudom őket, köszi Sanyi!!
Szaki válasza:
Örülök,hogy elègedett az elvègzett munkával!!Mi is Köszönjük!
Ajánlatkérő
Sándor konyhafelújításon dolgozott nálunk az elmúlt időszakban, és nagyon meg vagyunk elégedve az eredménnyel. A munka során végig kiváló kommunikáció jellemezte együttműködésünket, ami nagyon fontos volt a váratlan és nehéz helyzetek kezelése során. Kifejezetten becsülendő tulajdonsága Sándornak, hogy a kihívásoktól nem ijed meg, így akinek extra igényei vannak, az is megtalálhatja a számításait. Mindenképp ajánlom bárkinek, aki igényességre törekszik a lakása körül.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm a csapat nevében is!Örülök, hogy megvannak elégedve!!!Ez a cél mindenek felett,hogy az ügyfeleim elégedettek legyenek!Hisz minden munkát úgy próbálok teljesíteni mintha magamnak csinálnám!És az csak jó lehet!Még egyszer köszönöm!!!
Gergő
Gyorsan és szépen dolgoztak, minden a megbeszélt határidőben történt, sőt még hamarabb is elkészült a munka
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!A csapat nevében is!!!Igyekszünk gyorsan,precízen, tisztán dolgozni!!!
Zoltán
Ki sem jött felmérni, egyeztetni !
Szaki válasza:
Köszönöm észrevételét!Jelezve volt önnek,hogy sajnos betegség miatt nem tudom vállalni a munkát!Ez körülbelül másfél hónapja történt!!
Nagy Gabriella
Nagyon szépen dolgozik Sándor és a csapata, csak ajánlani tudom Őket. Folyamatosan tájékoztatott a munka során az előre nem látható problémákról, mindent átbeszéltünk és ő mindent megoldott. Hatékony, gyors és rugalmas. Mindenkinek ajánlom festés, mázolás, parketta csiszolás, lakkozás, penészírtás kapcsán. Nagy Gabriella Budapest
Tamás Schmauder
Sándor nagyon alapos felmérést végzett egy teljes felújításra váró lakáson. Konstruktív ötleteivel egészítette ki az enyémeket. Gyorsaság és egyértelműség, így lehetne röviden jellemezni a kommunikációnkat.
Ildikó
Köszönöm a személyes megkeresését, és azt, hogy visszajelzett, hogy mégsem tudják vállalni a munkát. Ellenben nem volt szimpatikus, hogy a felméréskor a "nem", ezt "nem így", ez "így nem jó" mondatokat használta. Sajnos az volt az érzésem, hogy mint a felújítást végző vállalkozók egy része szinte minden munkát elvállal, szétforgácsolódik, és egy, egyébként 4-5 nap alatt kivitelezhető munkát 2-3 hét alatt tud csak megcsinálni.. Mi nem találtunk egymásra, remélem másoknak csodaszép otthont varázsol :)
Szaki válasza:
Köszönöm, hogy írt!Nagyon örülök, hogy ön jobbam átlátja azt ,hogy az önök által tervezett munka mennyi idő alatt készül el!!!Lehet ,hogy én nem értek hozzá!Kb 500 referenciát tudnék mutatni önnek a vizes munkáimról!És én szeretnék élnézést kérni,hogy próbáltam szakmai tanácsokat adni egy panel lakásban önök által elképzelt megvalósításhoz!!!!
Annamaria
Teljes mértékben meg voltam elégedve a munkájával. Nagyon korrekt es szimpatikus szakember. Jò szívvel ajánlom mindenkinek.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen !Örülök ,hogy elégedett az elvégzett munkával!!
Koh Hyun-Sil
Lakásunkat festette ki rövid határidővel csapatával. Korrekt és jó munkát végeztek, végig egyértelműen kommunikálva minden változást vagy nehézséget. A munkát határidő előtt fejezték be és a megbeszélt áron, a lakást kitakarítva adták át. Nagyon meg voltam elégedve a munkájukkal, tudom őket ajánlani.
Ádám
Panellakás festés, parkettázás és teljes fürdőszoba burkolással kerestem meg Sándort. Meg vagyok elégedve a munkájukkal, a megbeszélt időben elkezdték és a rövid határidőre be is fejezték. Rendkívül segítőkészek voltak, alkalmazkodtak, ha útközben kértem módosításokat. Ár/érték arányban is kíváló.
Szaki válasza:
Örülök,hogy elégedett! Köszönöm
László Valéria
Nagyon meg voltunk elegedve a munkajukkal precizen idoben lett minden elvegezve csak ajanlani tudom
Szaki válasza:
Köszönjük szépen
Sándor Pelsőczi
Rengeteg javítani való volt utánuk.es nem mindent csináltak meg amit bevállaltak.
Szaki válasza:
Sajnálom ,hogy így gondolja!!Személyesen nem ezt mondta,hiszen végig azt vallotta hogy megvan elégedve!!Köszönöm és nagyon sajnálom hogy a csillagos ég sem elég önnek!!!
Szabó Regina
Másodszor dolgozott nálunk Sándor, ezúttal komplett konyha felújítás volt. Nagyon meg vagyunk elégedve, szép, igényes lett. Köszönjük!
Szaki válasza:
Örülök,hogy elégedettek az elvégzett munkával!!
Fedorné Éles Etelka
Korrekt, lelkiismeretes, megbízható szakember. Tartotta a megbeszélt határidőt. Szép munkát végzett. Csak ajánlani tudom.
Gergelyné Bazsó Mónika
Teljes lakásfelújításhoz kerestem szakembereket, Sándor pont azokat a tevékenységeket vállalta, amikre szükségünk volt, ez, és az értékelések alapján választottam őt. Nem csalódtam. Az előre megállapodott munkákat, az előre meghatározott árakon végezte, az előre vállalt határidőre. Amikor plusz feladat adódott, akkor az adott tételt beárazta, és ezen az áron kellett kifizetnünk is. Munkája megelégedésemre szolgált, és még a szomszédok sem panaszkodtak. Az is sokat elmond munkájukról, hogy nem egészen három hét alatt elvégezték a munkát, amiben a falbontástól kezdve a fotótapétázásig, parkettázásig minden volt. Köszönöm, hogy a felújítás nem egy rémálom, hanem pozitív tapasztalattá vált miatta!
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!!Örülök,hogy elégedett az elvégzett munkával!!