Fogadok munkát
Ocsi Ferenc Zsolt
Ocsi Ferenc Zsolt

Asztalos · Bútorasztalos · Melegburkoló, parkettázás

64
Megbízás

5 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - III. kerület és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 52175

Minősített jószaki Jószaki

Ocsi Ferenc Zsolt

Asztalos · Bútorasztalos · Melegburkoló, parkettázás

Hosszabb ideig külföldön szereztem tapasztalataimat, amit mostantól itthon szeretnék kamatoztatni :)
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Krisztina
Korrekt, pontos
Gábor
Szép munkát végzett, ahogy megbeszéltük. Ha kellett, akkor foglalkozott a részletekkel így összességében elégedett vagyok vele és ajánlanám bárkinek. Más munkára is keresném. Elmentettem a számát.
Ajánlatkérő
A megbeszélt munkát igényesen,prcízen elvégezte. A konyhabútor pont olyan lett mint amilyet szerettem volna. Igényes,szép, alapos munka. Mindemellett segitett még egyéb házkörül felmerült problémák megoldásában, pl. szekrényekre történő gyerekzár felszerelése. :) Kedves és megbizható, köszönöm a segítséget.
Ajánlatkérő
Nagyon jó szakember ,tökéletes munkát végez ! Csak ajánlani tudom!!!!!
Ajánlatkérő
Korrektnek tűnt, de végül átvert. A munkavégzés minősége közepes és nagyon lassú (a profi eszközök ellenére.) Rosszul vágta be a munkalapot. (Kérésünkre korrigálta.) A mosogatógép ajtaját rosszul állította be, 3 hét múlva már szorult. Van amiből jó minőségű anyagot használt, de volt amiből nem. (Pl.vízvető-ezüstözött műanyag: a végzárói 1 hét alatt lejöttek/letörtek, kb. 2 hónap múlva kopni kezdett, szekrények hátulja: karton minőség (rosszul szigetelte a beépítésnél a mosogatót, a beszivárgó víztől 1 alkalom után szétmálott a szekrény hátulja. Mivel a hátlapra rögzítette a szekrényben lévő polcot, az szintén használhatatlanná vált.) Lábazatok lejönnek, illetve nem csinált lábazatot a szekrény egyik oldalán mondván, hogy oda toljuk a hűtőt. Kértük, hogy ezt pótolja, mert lehet, hogy még is máshova kerül a hűtőnk. Beígérte, hogy a fürdőszoba bútor elkészítésénél pótolni fogja, de se a javítások, se a lábazat pótlása nem történt meg. Megbeszéltük vele, hogy egy konyhabútort szeretnénk, illetve később egy kazán takaró szekrényt a fürdőszobába amikor befejeztük a fürdőfelújítását, eszerint adta az árajánlatot. A konyhabútor befejezésénél kifüzettük előre a fürdőszoba bútort is. Amikor visszahívtuk, hogy szeretnénk ha a fürdőszobaszekrényt elkészítené, kijött ismét felmérni majd eltűnt. Többszöri felhívás után azt mondta, hogy neki nagyobb munkái vannak és ő azt hitte, hogy még se kell nekünk a szekrény és ami anyagot megvett rá a pénzünkből, már másnak eladta és nem jön vissza megcsinálni a szekrényt, mert neki ez nem éri meg. Utána még többször kerestük, majd közölte, hogy ha újra kifizetjük az anyagárat esetleg megcsinálja. Mondtuk, hogy rendben. Megígérte, hogy ha beszerzi az anyagot felhív, majd eltűnt.
Szaki válasza:
Nem szeretnem, es nem is szokasom minositeni masok hozzaallasat egy munka lefolytatasahoz... Szoval nincsen semmi magyarazkodni valom, es sajnalatos, hogy egy ilyen ertekelest nyilvanossa lehet tenni. A felhaborodast az okozta az ugyfelnel, hogy a megbeszelt bojler takarast, szekrennye alakitottak menetkozben, aminek a szine is megvaltozott! Ennek ellenere felajanlottam, h megcsinalom ingyen, ha kifizetik az anyagkoltseget. A kifizetesben nem tudtunk megegyezni, igy a sertettseget egy lejarato hozzaszolasban kivanta kifejteni, aminek persze sok alapja nincs 🤷 Ha ezt a helyzetet valaki korrektebben tudta volna kezelni, megemelem a kalapom 😊
Zalán Zsigmond
Korrekt minőségben dolgozott, szép lett az elkészült konyha. Az ár is annyi lett, amennyit megbeszéltünk. Sokszor késett a megbeszélt érkezéshez képest. Készítettünk 3D-s tervet az egyik bútorról, azt nem igazán nézte meg, többször kellett ugyanazt a részletet tisztázni vele. Pár front elem megserult a munka közben, de ezeket nagyon szépen kijavitotta.
Ajánlatkérő
A hibát elismerte, a megvetemedett ajtók cseréjét ígérgeti több mint fél éve, de most már semmi megkeresésemre nem válaszol.
Bondi
Kiváló szakember, pontos, precíz, tiszteletteljes, megbízható. Bár volt néhány eltérés a korábbi átalakítási elképzeléshez képest, rugalmasan megoldotta, meglátszott a sokéves munkatapasztalata, világjártassága. Profi szerszámokkal profi munkát végzett, tisztességes áron. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Nagyon megbízható, kedves és kiváló ár - érték aránnyal dolgozik. Mindenféle asztalos munkát magas minőségben teljesít. Csak ajánlani tudom!
Gabriella
Többféle megrendeléssel bíztuk meg, és mindegyiket gyönyönyörűen teljesítette.Kiváló szakember.
Ajánlatkérő
Pici csúszás volt, de megérte várni. Korrekt, megbízható szakember!
Imre
Igényes
Böbe
Megbízható, segítőkész, a megbeszélt időpontban érkezik. A megbeszélt részletekről nem tér el. Én csak is ajánlani tudom.
Fábián Ferenc
Szakszerű, precíz, alapos, pontos munkát végzett, figyelve a részletekre. Ár-értékarányos. Mintha a munkát saját részre készítette volna. Mindenképpen ajánlom!
Ajánlatkérő
Fő erőssége a megbízhatóság és a becsületesen, gyorsan elvégzett munka.
Ajánlatkérő
A szakember egyszerűen a tökéletes választás. Pontos, rugalmas, precíz, alázatos a munkája iránt, felveszi a telefont, válaszol az e-mailekre és gyönyörű munkát végez. A párom angolul tud, így nekünk az is óriási segítség volt, hogy a szakemberrel ezen a nyelven tökéletesen tudott értekezni. Egy hibát sem tudnék említeni, tényleg minden kétséget kizáróan ajánlom mindenkinek.
Ajánlatkérő
pontos, precíz
Zsolt
Mindent szerettem, pontos, precíz, korrekt
Miklós
Minden 100%os volt. Pontos, gyors, szép munkát végzett jó áron
Zsuzsa
Teljesen rendben volt, megcsinálta amit kértem.
Ajánlatkérő
Szakmailag felkészült, udvarias, megbízható.
Ili
Alapos, denem mindig valaszol az uzetekre,hivasokra.
Ajánlatkérő
Tisztességes!
Ajánlatkérő
Még nem dolgozott itt
Oak
Gyors és tökéletes munka, negatívat nem tudok mondani.
Gergely Pintér
Maximálisan elégedett voltam vele, kiváló munkát végzett! Ügyes, precízen dolgozó szakember. Csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
Hozzáértő szakember, profi szerszámokkal.
Dávid
Megbízható, gyors, precíz, baráti ár
Erika
Preciz, pontos.
Ajánlatkérő
Szépen, precízen, türelmesen dolgozik. Odafigyel a részletekre és az elérhető maximumra törekszik. Bátran ajánlom, annak, aki egy tapasztalt és rendkívül ügyes asztalost keres.
Anett
A megbeszélt időpontban megjelent Figyelmes Gyors munkavégzés
Saci
Precíz, kedves
Saci
Kedves, precíz, korrekt. Szépen dolgozik.
Dávid
Meg voltam vele elégedve, ajánlom.
János
alapos
Judit Szamosi
Megbízható, precízen és jól dolgozik, mellé kedves is.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Asztalos 51 megbízás Bútorasztalos 7 megbízás Melegburkoló, parkettázás 5 megbízás Generálkivitelezés 1 megbízás