Fogadok munkát
Nyíri József
Nyíri József

Kőműves · Betonozás · Térkövezés

62
Megbízás

3 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 91380

Nyíri József

Kőműves · Betonozás · Térkövezés

Üdvözlöm a leendő megrendelőim! A cégem fő tevékenysége az építőipar. Évek óta az építőiparban vagyok jelen,szerte az országban. Folyamatosan bővülő szerszámokkal, gépekkel a nagyobb beruházások sem jelentenek gondot. Rugalmas, mobilis vagyok az ország bármelyik részén vállalok munkát. Ezermesternek is szoktak hívni hisz mindent megcsinálok az lehet bármiféle munka ezért is szerepel a cégem tevékenységi körében sok szakmai ág! Pl:gipszkarton, laminált, burkolás Térkövezés,betonozás, föld munkálatok,tetö csere vagy ujra épitése kijavitása , meléképület kialakitása,megtervezésben is tudunk segiteni . Természetesen ezekre megfelelő szakmai tudással bíró embereket vonok be és velük együtt végezzük el a kívánt munkát. RENDELKEZÜNK REFERENCIÁVAL Ha nagyobb projekt előtt áll ami sokrétű munkálatokból áll kisebb nagyobb(generál) keressen bizalommal és segítek.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Pocsék aljzat betonozást végeztek. Nem hogy tükőrsíma nem lette, hanem egy egyenes rész nincs benne. Sajnos beláthatatlan volt a terület, mikor kész lett a fris betontól nem tudtam beljebb menni, hogy leellenőrizzem. Nem ajánlom őket senkinek.
FEKETE MÁTYÁS TÁV
Ok.
Elza
Megbeszélt időre pontosan érkezett, a megállapodás után a munkát másnap már meg is kezdték. Minden munkafolyamatot megbeszéltünk. Munkatársai udvariasak voltak, gyorsan és hatékonyan dolgoztak. Teljesen rendbe téve, minden sittet, szemetet elszállítva hagyták el a bontási területet. Mindennel meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Nem végzett nagyon szép munkát. A nap során bevállalt egy másik helyszínt, emiatt az én munkám sötétben fejeződött be. Az elszámolásnál vitatkozott, nem így, nem ennyi, stb.
Ajánlatkérő
A felújítás során keletkezett sittet hamar elszállították, minden a megbeszéltek szerint zajlott, megbízható munkavégzés.
Ajánlatkérő
A vállalt munkák nagyjából elkészültek, nem állt szándékában nagyon lehúzni, az anyagokat beszerezték maguk. A munka nem 100%os, a burkolás kifejezetten silány. Szerszámokat, eszközöket állandóan tőlem kértek, úgy kezdődött, hogy adjak nekik hosszabbítót, hogy be tudják indítani a betonkeverőt. Anyagot pocsekolják, nap végén vödörben, talicskában szárad. Fürdőszoba komplikációk miatt nincs készre csinálva.
Ajánlatkérő
A kocsibeálónak csinált beton alapot, fura modon este jött rá hogy nem elég a sóder igy másnap fejezte be ami káosz mert betonozni egybe és nem kető ütembe kell, rengeteg gödör, amibe megáll a víz, csunya hibával teli kinézet, elképesztő duma, magyarázkodás, hogy én hibáztam mivel mikor elválalta a munkát még egy napos munkát mondot, mikor kiért már közölte, 2 nap, mire én mondtam hogy ha nem tudja elvégezni a munkát a megbeszéltek szerint, neki se áljon, ő igy elválalta, de sajnos, botrányos vége lett.
Benji
Az előre megbeszélt időpontban megjelent és felmérte a munkát. Korrekt család és pénztárca barát ajánlatot kaptunk tőle. A beígért a megbeszéltek szerint pontosan és úgy végezte el ahogy kértük és megbeszeltük, adódott közben egy komplikáció amit rövid időn belül megoldott és teljesen profin oldotta meg a problémát. Mi még biztosan keresni fogjuk! Másoknak is ajánlom. Köszönjük a munkáját!
Ajánlatkérő
Egy előző munkafázis folytatásaként , hittem hogy ért hozzá. Sajnos nem ....15 lépcsőfok 15 féle méretben készült el, az is borzalmasan néz ki. Újra kell építeni. Az általuk szigetelt pince beázik, újra kellett szigeteltetni. Falak össze vissza állnak , és a szigetelés is kritikán aluli. Aki nem akar magának többlet munkát erősen gondolja át kivel dolgoztat.
Angéla
József szimpatikus volt, jó árat adott. Kijött felmérni a munkát megegyezés előtt. Gyorsan elkezdtek dolgozni. Belső vakolás készült nálunk. Sajnos a vakoláshoz egyáltalán nem értettek az emberei. Minősíthetetlen munkát kaptunk. Ezt közben is jeleztük, és mindig jöttek még javítani, József is ellenőrizte a munkát. A javítások és a felár után is borzasztó az eredmény, ráadásul rengeteg anyagunkat elpazarolták. Gipszkarton mennyezetet is készítettek a vakolással párhuzamosan. Sajnos arra is csak azt tudom mondani, hogy közepes, a mennyezeti függesztők nem lettek jól rögzítve.
Sanyi
Minden ok
Sanyi
Pontos érkezés. Egy napos munka elvégezve.
Dávid
Precíz és szakszerűen elvégzett munka, megbízható és igényes szakember, a kéréseket maximálisan figyelemben tartotta. A megbeszélt időpontban pontosan érkezett, jól alkalmazkodik és nagyon szépen dolgoznak a munkatársaival együtt.
Ajánlatkérő
Gyors,pontos.
Ajánlatkérő
A munkát soron kívül vállalta, udvarias,nagyon szimpatikus volt, a munka el is készült a vállalt időpontban,remek munkát végzett és még a káranyagok eltakaritásában is segitett, elégedett vagyok és jó szívvel ajánlanám bárkinek.
Edit
Megbízható, gyors, barátságos, korrekt
Zoltán Horváth
gyors,pontos ha bármilyen nem várt fejlemény merült fel azonnal hívott és egyeztettünk.
Bea
A kért munkát a megbeszélt időben,pontosan elvégezték.Mindent a megbeszéltek szerint csináltak.Illemtudó, kedves emberek voltak.
Kojak
Hozzá nem értő,trehány.Erőssége,hogy udvarias behízelgő.A fentik amit leírtam a befejezetlenül végzett munkájukról valósak,erről fénykép dokumentumok készültek.
Szaki válasza:
Sziasztok van egy le minösitett ki írásom hát sajnos nem értet meg senkit a csapatomból sem engem 85 éves rigojás emberöl van szó akármit csinálntuk nem volt neki jó elvégezstük a munkát becsülettel ami meg maradt munka egy keverésre valo beton egy kis rész Jelesztem neki telefon hivásban és üzenetben pénteken hogy megyünk vasárnap befejezük és nem volt hajlandó be engedni monda nem mondtam neki öreg már nagyon elfelejtette lehetséges 98.000ft értékü zsalu teszkámat se volt hajlándó vissza adni sajnos Én voltam hibás hogy elválaltam tanultam belöle Sziasztok hivjanak bizalomal Tisztelettel jozsef
Vajda Tímea
A vállalás szerint gyorsan, pontosan, megbízhatóan precíz munkát végzett.
Ajánlatkérő
Közepes minőségben rakták le a térkövet, több helyen egyenetlen a felület. Láttam már sokkal jobb de rosszabb munkát is. Ami a legnagyobb probléma volt, hogy a megbeszéltek szerint a földmunka is a megállpodás része lett volna, ezzel szemben mi intéztük a Bobcat-et és nekünk kellett a kitermelt földet telken belül elrendezni. A brigád rengeteg szemetet hagyott maga után, eldobált cigicsikkek, kibontott és félig megivott italok mindenhol. A megmaradt betont simán kiöntötték a kert közepén, beleszárították több vödörbe is. Összességében több napi takarítási munkát hagytak maguk mögött.
Szaki válasza:
Sziasztok van egy véleményem amivel nem értek egyáltalán egyet olcsó és gyors munkát vártak rossz minőségi térkő ágyazásrol van szó azaz sóder nagy kavics darabos sóder alapanyag de ez utólag derült ki hogy ezzel lesz a munka ingyen szereszték be ez volt rá a válasz . 3 ember volt a főnökünk váltosztaták a tervet minden orában Nem meg fizetet és nem minőségi emberek Mindenben az olcsóságot nészték Nem szabadot volna elválalni de ez közbe derült ki több csapat is ott dolgozott a szemétel kapcsolat ránk lett hárítva minden. Máskor jobban átgondolom kinek is dolgozunk szivesen Szép napot kivánok mindenkinek Várom mindenkitől az értékelést Köszönöm
Árpi
Gyors, pontos kiváló minőségű munkát végzett
Ajánlatkérő
A vállalt munkát szépen, határidőre elvégezte. Elégedettek vagyunk, szívesen ajánjuk!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kőműves 21 megbízás Betonozás 12 megbízás Térkövezés 9 megbízás Épületbontás 5 megbízás Generálkivitelezés 3 megbízás Ács 3 megbízás Sittelszállítás 3 megbízás Földmunka 2 megbízás Gipszkarton szerelés 2 megbízás Vízszerelő 1 megbízás Szobafestő, tapétázó 1 megbízás Tetőfedő 0 megbízás Bádogos 0 megbízás