Fogadok munkát
Nagy József
Nagy József

Térkövezés · Betonozás · Kertész

23
Megbízás

15 órával ezelőtt volt itt.

Tatabánya és 145 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 14629

Nagy József

Térkövezés · Betonozás · Kertész

Üdvözlöm! Cégem (Térkövezéssel, Aszfaltozással, Útépítéssel, Kerítésépítéssel,Kőműves munkákkal, Betonozással, Földmunkákkal, Tereprendezéssel, Kertépítéssel Foglalkozik) Megbízható összeszokott precíz csapat. Mi minden munkánkra Teljeskörű GARANCIÁT Vállalunk hívjon minket bizalommal vagy, írjon e-malit.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Gábor
Rendkívül gyorsan, precízen és szépen elvégezték a csapatával a megbeszélt munkát! Ajánlom Józsit és a csapatát, én biztos fogok még velük dolgozni!
Szaki válasza:
Köszönöm a bizalmat!🙂
Péter
Kisebb alapozási munkára kértem ajánlatot. 1 napon belül kaptam ajánlatot, 4 nap múlva már kész is volt. Amelyik napra ígérték, el is jöttek, gyorsan dolgoztak, nem hagytak maguk után rendetlenséget.
Ádám
Rendkívül szimpatikus és segítőkész fiatalember. Kisebb munkáról volt szó, de ezt is komolyan vette. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
Gyors volt, szép és alapos munkát végeztek.
Éva
A hirdetés feladása, és a kész munka között 1 hét sem telt el. Öten dolgoztak, mindannyian hozzáértő, intelligens, jó humorú emberek. Tehát nem csak szakmailag, emberileg is olyan szakik jöttek, amilyet szerettünk volna. Munkájuk nem hagyott kívánnivalót maga után, amit ígértek, be is tartották. Hálásan köszönöm!
Ajánlatkérő
Gyorsan felmérte a munkát, gyorsan elkészült az árajánlat, megfelelő volt az ajánlat. Vállalta az anyagok vásárlását, szállítását. Az ígért időben megérkeztek, gyorsan elkészült a munka, az igényeknek megfelelően készítették el a térkövezést. Minden a megbeszéltek szerint történt. Megbízható.
Károlyné Fodor
Pontosság , gyorsaság szakértelem
Szaki válasza:
Köszönöm!😊
Gálfi Tibor
Pontosan érkeztek és minden munkát szépen elvégeztek. Az elején megegyezett díj a munka elvégzése után sem változott! A munka befejezésének az időpontja sem változott.
Szaki válasza:
Köszönöm a bizalmat!😊
Ajánlatkérő
Gyors, korrekt, megbízható és segítőskész.
Szaki válasza:
Köszönöm!🙂
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Térkövezés 7 megbízás Betonozás 6 megbízás Kertész 4 megbízás Költöztetés 2 megbízás Kőműves 2 megbízás Sittelszállítás 1 megbízás Lomtalanítás 1 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 0 megbízás Földmunka 0 megbízás Épületbontás 0 megbízás Bádogos 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Burkoló 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás