MOLSTEK Bt.
MOLSTEK Bt.

Villanyszerelő · Ezermester · Épületgépészet

79
Megbízás

7 órával ezelőtt volt itt.

Őrbottyán és 35 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki

MOLSTEK Bt.

Villanyszerelő · Ezermester · Épületgépészet

Általános építőipari tevékenységel foglalkozom, elsősorban épület gépészeti szerelvények / wc, mosdó, bide, csaptelep, stb, valamint elektromos szerelvények, kapcsolók, dugaljak, lámpatestek cseréje, kisebb víz és elektromos hálózatok felújítása, javítása.
Mutass többet

Értékeléseim

Pálfiné
Pontos, szakszerű tanácsadás történt, mivel a kivitelezést az egyik szolgáltató cégnek kell elvégeznie.
Ajánlatkérő
Gyorsan, alaposan végezte a munkáját, korrekt áron. Legközelebb is Őt fogjuk keresni.
Laci
jó szakember, gyorsan dolgozik, pontos, megfeleõ áron
Zoli
olcsón dolgozik, a lehetőségekhez képest mindent megold, pontosan érkezett, amilyen összegben meg egyeztünk annyi is volt a végén.
Ajánlatkérő
Precìz, korrekt.
Batta Mirella
Mivel nem alkalmazott, így egyáltalán nem sietett, mondjuk a mi időnkbe belefért :) Abszolút korrekten, szépen dolgozott, hasznos tanácsokkal látott el minket és az ott jelenlevő, többi szakit is (amit nem lett volna muszáj).
Szaki válasza:
Köszönöm!
Batta Mirella
Mivel nem alkalmazott, így egyáltalán nem sietett, mondjuk a mi időnkbe belefért :) Abszolút korrekten, szépen dolgozott, hasznos tanácsokkal látott el minket és az ott jelenlevő, többi szakit is (amit nem lett volna muszáj).
Ajánlatkérő
Teljes mértékben megvoltam elégedve :) Megbeszélt időpontban jött és tökéletes munkát végzett. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Igazi szakember.
Hédi
Tisztáztunk az elején mindent, megbeszéltük a költségeket, kaptam tanácsot a későbbi teendőkkel kapcsolatban is. Rugalmasan állt a munkához, szépen elvégezte a feladatot.
Kata
Nagyon segítőkész és a legjobb megoldást keresi a feladat végrehajtásában, bármilyen nehézségbe is ütközik menet közben.
Edi
Korrekt, minden rendben volt. Máskor is hívni fogom.
Ajánlatkérő
A munka minőségét nem tudom értékelni mert odáig nem jutottunk el. kijött késve amit nem jelzett előre. Helyszínen szóban megbeszéltük a munkát a munkadíj elfogadható. kértem ajánlatot írásban erősítse meg ez már többszöri próbálkozás után sem sikerült, ha 2 hiányos sms annak tekinthető akkor igen. Anyagszükségről csak szóban beszél, azok árai a piaci 2-3 szorosa, erről ajánlatot nem adott de még pontos típust sem, hogy be tudjam szerezni így egy estét ezzel töltöttem, mindent kikutattam és már tudom, hogy mi kell egy fi-relé cseréhez, mennyis fázis/ megszakító, mikor oldjon ki stb (de erre a tudásra nem akartam szert tenni, ezért hívtam szakit). Szerződés kérésre nem szerződést kaptam hanem annyit, h létezik rá sablon a neten. Nekem gyorsan kellett valaki, erre a mikromenedzselésre, értetlenkedésre Én nem érek rá. Mikor jeleztem vállalhatatlan stílusban írt vissza többször is, annak ellenére, hogy 1 héttel késleltetett engem és semmit de semmit nem tett azért, hogy ez összejöjjön. Annak ajánlom aki már megvett mindent, ott tud ülni mellette, mindegy mikor jön, és az adminisztratív feladatokat is átveszi tőle.
Szaki válasza:
Nos, ez egy sértődött laikus bele kotyogása egy komoly szakmába! Maradjon a sajátja mellett, ahhoz talán ért! Mindenesetre, bárki olvassa ezt a kommentárt, ezt az embert nem ajánlom senkinek! Nagy arc, kevesebb tehetség! Ja, ha valakit érdekelnek az SMS-k amiket váltottunk, szívesen elküldöm!
László
Segítőkész, udvarias, rendezett!
Horváth István Szabolcs EV
Szépen dolgozik, és jó árban dolgozik !
Mari
gyors, maximális segítőkészség
Éva
Szakszerű, közvetlen, nyitott, türelmes - még egy idősebb nővel is aki folyamatosan kérdezett :) - az ára korrekt, nem volt felesleges idő. Bármikor szívesen visszahívom ha legközelebb gondom lesz.
Ajánlatkérő
betartotta az időt, megcsinálta amire kértünk
Ajánlatkérő
Mindent megcsinál,nem ismer lehetetlent.Érdemes vele előre leegyeztetni az árat.
Kotró Csilla
Egyeztettunk időpontot allapotfelmeresre, amire el is jott. Azt mondta kuldi aznap este az árajánlatot es a szakvéleményt. Azota hetek teltek el es meg csak nem is jelentkezett. A kezdeti lelkes telefonalasok utan ez abszolut csalodas volt.
Szaki válasza:
Kedves Csilla! Az Önöknél történt beázás és viharkár többszöröse fordult elő Budapesten! Rengeteg helyen kellett a közvetlen életveszélyt elhárítanom, amit, szerencsére, meg is tettem! Önöknél is megtettem! Ehhez képest a szakvélemény késése már csak adminisztráció! Kefotóztam az Érintés Védelmi relét, amelyet az előttem ott járt szerelő be sem kötött!!! Adtam a munkára ajánlatot is! Választ nem kaptam! Csak a Szakvélemény lett volna fontos a Biztosító felé, gyanítom miért! Egy telefon szerencsésebb lett volna és akkor ez a válasz sem íródik meg!
Tamas
Pontosan erkezett, amikorra mondta. Kedves turelmes, megbizhato szakember, a munkat lelkiismeretesen elvegezte
Ajánlatkérő
Amit elvállalt, elvégezte. A menet közben kiderült problémákat is megoldotta. Korrekt áron, előre egyeztetett időbeosztásban dolgozott.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Ajánlatkérő
Rendkívül kedves, türelmes ember és nagyon jó szakember. Korrekt áron dolgozik.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Ajánlatkérő
Lelkiismeretes, pontos, precíz!
Szaki válasza:
Köszönöm!
Gábor
Nagyon szimpatikus a szakember mert nem csak meghallgatta mit szeretnék hanem tanácsaival is segített a minél jobb megoldás kialakításában. Pontosan precízen végzi a munkáját, arról nem beszélve, hogy mindent nagyon szépen csinált. Amikor valamely munkafolyamat akadályba ütközött akkor mindig hívott, hogy egyeztessünk. Profi szerszámokkal dolgozott. Nagyon tudom ajánlani igazi tisztességes SZAKEMBER!
Ajánlatkérő
Megbízható, nagyon jól végezte a munkáját. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Lóránt Máté
Megbízható, rugalmas, és profi munkát végez. Tibor mindenhez ért, minden feladatra van ötlete hogy lehetne megoldani, egy igazi ezermester aki ráadásul korrekt áron dolgozik. Mindenkinek bátran ajánlom!
Ajánlatkérő
Pontos, precíz, alapos, szolgálatkész, nagyon sok megoldást tud a nehezebb feladatok terén is, megbízható, bátran ajánlom mindenkinek!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen!
Ajánlatkérő
Ígérte, hogy kijön felmérni a munkát. Aztán nem jött...
Ajánlatkérő
Megbízható volt, elég pontos, rugalmas. A jelzett költségeket tartotta, a munkája jó minőségű volt. Hozzáállása a munka közben jó volt.
Agi
Pontos, korrekt, jó kedélyű :-)
János
Nagyon szép munkát csinált teljesen korrekt áron.
Szaki válasza:
Köszönöm! Stekler Tibor vill.szer.
Ajánlatkérő
Normális, kulturált megjelenésű, a munkát szakszerűen elvégezte a megbeszélt áron, ami nem számít kiugrónak. Ugyanakkor a vállalt határidőt nem tudta tartani. Szombaton azzal váltunk el, hogy hétfőn jön. Hétfőn felhívott 9-kor, hogy kedden jön. Kedden egész nap vártam rá, csak emiatt maradtam otthon, majd este 6-kor jelezte, hogy akkor aznap már nem jön. Amikor ezt objektíven szóvá tettem, gyerekes sértődöttséggel reagált rá. Ettől függetlenül elküldte egy munkatársát a póthatáridőre, ő már pontos volt és a munkavégzéssel kapcsolatban sincs kifogásom.
Erika
Felvette a pénzt és nem fejezte be a munkát.
Szaki válasza:
Nos, Ön egyszerűen valótlan állít! Azokat az SMS-két amelyeket váltottunk, nyílvánosságra fogom hozni! És, amennyiben ez egyáltalán lehetséges, szégyelje magát!
Veszi
Meg volt vele elégedve.
Ajánlatkérő
szakszerű, korrekt ár
Ajánlatkérő
teljesen korrekt volt, addig próbálkozott a probléma megoldásával, míg sikerült
Ajánlatkérő
Pozitív: pontos, rugalmas. Negatív: a megbeszélt árat nem tartotta (anyagköltséget eredetileg nem kért külön, aztán mégis), a 3 munkából 1 lett jó, a másik kettőt félig végezte el, de szerinte rendben volt. A férjem kellett, hogy dolgozzon utána.
Ajánlatkérő
Precizitás
Ajánlatkérő
Precizitas