FOGADOK MUNKÁT
Meszes Sándor
Meszes Sándor
146
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - VII. kerület és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 88813

Minősített jószaki

Rólam

Vállalok szobafestést elérhető áron. Csak Magyarországon vállalok munkát. 2023 Februártól tudok vállalni előbb sajna nem.Láthatatlanban nem tudok árajánlatot adni. Hétvégén nem vállalok munkát. Kérem csak azok jelentkezzenek akiknek felmérhetem és nem egyből kell csinálni a munkát. KÖSZÖNÖM. A szobafestőnek kétszer örülnek, amikor megjön és amikor elmegy. A köztes időt igyekszünk, jó kedvel és barátias kapcsolatban eltölteni. Munkaterületünkön az első, hogy mindig ügyelünk a tisztaságra melyet hullámpapírral illetve fóliával végzünk.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Magdi néni
Megbízható, szavatartó, jó szakember.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Magdi néni
Minőségi munkát végez, bármilyen problémával találkozik megoldja. Nyugalom és kitartás jellemző rá. A végeredmény kiváló.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm.
Edit
Tavaly október-novemberben kértem árajánlatot a házunk villanyszerelés utáni kijavítására és festésére, hogy tudjak kalkulálni a tavaszi felújítás költségeivel. Tíz mester jeletkezett a munkára, ebből hárman voltak kíváncsiak az elvégzendő feladatra ajánlattétel előtt. Ketten voltak akik egymástól függetlenül ugyanazt a megoldást javasolták repedezett girbe-gurba falainkra szinte ugyanazért az árért. Sándor volt az egyik. Szimpatikus kedves ember és nagyon nyugis. Aki benne van egy felújításban az tudja hogy erre mekkora szükség van. Jó minősítései voltak, őt választottam. Május elején kezdődött a munka, tartotta az ajánlott munkadíjat, mivel közben váratlanul ablakokat is cseréltünk, erre egy minimális plusz költség jött rá. Még az anyagköltség is csak kb. 15%-al lett több mint ahogyan Sándor fél évvel ezelőtt megbecsülte. Napokkal hamarabb készen lettek mint ahogyan számítottunk rá. Mindig pontosan érkeztek, a változásokról előre szóltak. A csapata megbízható, barátságos és udvarias. Alapos, precíz munkát végeztek. Mivel mi itt laktunk és én itt is dolgozom közben - emiatt előre féltem - a logisztikát úgy oldották meg hogy a lakás közben élhető is legyen. Segítettek ötletekkel és pakolással is hogy minél kevesebb bútor mozgatással rámolással és sokkal járjon a festés. A végeredmény gyönyörű lett. Egyenes sima falak és sarkok. Kicsomagolás után nem sok extra takarításra van szükség - annyira szépen levédtek mindent a csomagoló bajnokok. Ezen meg is lepődtem. Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm. Nagyon jó volt olvasni amiket leírt. Ilyenkor még jobban megszeretjük ezt a szakmát.
Jani
Segítőkész ember
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Halász László
Azért választottam házunk alsó szintjének festéséhez, mert csupa jó értékelés érkezett a munkája minőségével kapcsolatban. Nálunk is jó munkát végeztek: alaposak, lelkiismeretesek voltak, a közben eszembejutó kisebb feladatokat is jól kezelték. Nyugodt szívvel tudom ajánlani.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Peti
Korrekten, eredeti árajánlatot tartva végezte el a munkát, jó volt a kommunikáció, és ami a legjobb, hogy egy héten belül tudott kezdeni
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Dani
Minden teljesen rendben ment, köszönöm!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Kristóf
Tételes ajánlatot adott. Meg is egyeztünk. A kezdési időpontról egy kicsit korai volt nekünk, de segítőkész volt ebben is, így tudtunk megoldást találni. Nehezített terepen dolgozott, mivel a falak elég csálék, de nem panaszkodott miatta. Megbízhatóan megjelent, elvégezte a munkát. Párszor módosítottunk közben, de ehhez is alkalmazkodott, és mindent meg is csinált, amit kértünk. Szépen dolgozik, és elégedettek vagyunk az eredménnyel. Felüdülés volt végre egy becsületes, jó szakival dolgozni.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm.
András
Rövid határidővel, korrekt áron dolgoztak. Ajánlom másnak is
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Tari Róbert
Sándor és kollégái már többször dolgoztak nekem és minden alkalommal reális áron, határidőre, a megállapodottakat maximálisan betartó, minőségi munkát végeztek. Még biztosan fogok tőlem megbízást kapni.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Törölt felhasználó
Személyesen ajánlatott tett egy munkára. Elfogadtam. Később mikor telefonon próbáltam egyeztetni vele nem vette fel többszöri hívásra sem a telefont. Smsben kérdeztem hogy számíthatok e rá. Nem, volt a válasz. Ennyit a megbízhatóságról.
Szaki válasza:
A lakásra adott árajánlatomat drágállotta. Kérte,hogy vegyük ki a wc,fürdőt és egy szobát. Arra is adtam árajánlatot és azt is drágállotta. Utána kérte,hogy csak az egyik szobára adjak árajánlatot. Arra is adtam de azt is drágállotta. Én nem vagyok köteles azért az árért elvállalni amit a megrendelő szeretne adni.
Törölt felhasználó
Az utolsó pillanatban mondta le a felmérést,azt mondta 1 hét múlva hiv....azóta is hiv...köszönöm szépen!
Szaki válasza:
Üdv. Igen de ön is hívhatott volna. (Ha már kiment a fejemből).
Ajánlatkérő
Megbízható, az előre megbeszélt időpontban érkezett, szépen dolgozott, korrekt áron végezte a munkát. Legközelebb is őt hívom és szívesen ajánlom. Köszönöm a munkát.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
A megbeszélt időben érkezett, korrekt áron dolgozott.
Judit
Korrekt, megbízható, munkája igényes és precíz. Kiváló szakembert ismerhettem meg Sándor személyében. Köszönöm a munkáját és bátran ajánlom mindenkinek.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Anita
Precíz, gyors, munkát végeztek megfelelő áron, szívesen ajánljuk.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Korrekt, megbízható, alapos, rugalmas. Ideális szaki, szívesen hívjuk legközelebb is.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Varga Mónika
Pontos, megbízható szakember, csak ajánlani tudom. Korrekt árajánlatot kaptunk, a kisebb módosításokat is készséggel elvégezték csapatával. Az eredmény is szép lett, minőségi munka. Ezúton is köszönjük!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Dusik Csaba
Megbízható! Megbeszélt időre ott voltak és csinálták a dolgukat! Szépen dolgoznak, ajánlani tudom másoknak is!!!!!!!!!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
Sándorék mindig pontosan érkeztek, a munkát a megbeszélt időre, illetve kicsit hamarabb is elvégezték. Segítőkész, kedves, rugalmas szakemberek, ez is nagyon fontos, nem csak a határidő betartása. Mindent meg tudtunk velük beszélni, egy kis változtatás is belefért. Az ár korrekt volt, előre egyeztettük, és úgy is lett. Köszönjük.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Bajusznács Noémi
Nagyon korrekt és megbízható szakember. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon szép lett a festés és a takarítást is megkönnyítették a tiszta munkájukkal.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm.
Nagy Anita
Jó szívvel ajánlom! Tisztasági festést kértünk Sándortól, némi glettelést, majd további extrákat, boltív készítését, falbontást, ajtó áthelyezését. A rájuk bízott feladatokat tökéletesen megoldották a kollégájával. Megbízható festők, és valóban antialkoholista brigád!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm.
Pavercsik Krisztina
Sanyi és kollégája az igényekhez maximálisan alkalmazkodó, teljesen megbízható és jó szakemberek. Munkájukat legjobb tudásuk szerint végzik el. Kedvesek, viccesek és nagyon szorgalmasak. Szívesen ajánlom őket másoknak is. Köszönet a csodálatos "virágoskertért".
Szaki válasza:
Köszönöm szépen és örülök,hogy tetszik a virágos kert :)
Perneczki Edina
Perneczki Edina Nagyon szépen dolgozik, korrekt áron. Abszolút elégedett vagyok. További jó munkát!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Nagy Anita
Gyors felmérést követően,korrekt árajánlatot kaptunk tetőtér festésére. Kollégájával megoldottak minden felmerülő problémát amit itt is köszönök!Korrekt szakember!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Varga-Boros Maria
Korrekten, alaposan felmérte a munkát. Nagyon pontosan érkezett a megbeszélt időpontra. Szépen letakart mindent, tisztán, igényesen, nyugodtan és szépen dolgozott. Csak ajánlani tudom, legközelebb is Őt és kollégáját hívom.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
Sándor az általam kért kis munkát (beázási folt+apró javítások) is nagyon alapos előkészülettel végezte el, mindent letakart, utána rendet csinált. A beázási foltot nagy szakszerűséggel többször visszatérve javította ki. Mindezt abszolút a munka léptékével arányos áron. Örömmel ajánlom mindenkinek, hogy őt válassza.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm.
Csíkos Agnes
Végre egy szakember, aki megbízható, gyors és megfizethető! Kollégájával együtt csak ajánlani tudom mind szakmai ,mind emberi tulajdonságaik miatt :)
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Vári Tamásné
Minden az előre megbeszéltek szerint történt. Nagyon meg vagyunk elégedve az elvégzett munkával. Mindenkinek bátran tudom ajánlani!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Hosszas keresegélés után találtunk rá Sándorékra. A sok pozítív értékelést olvasva úgy döntöttünk kérünk tőlük egy ajánlatot. A felmérés és az ajánlat is nagyon korrekt volt így Sándorékat kértük fel 2 szoba kifestésére. Szépen, pontosan, tisztán dolgoztak, minden a megbeszéltek szerint történt. Ha a jővőben jószakikra lesz szükségünk őket fogjuk keresni és jószívvel ajánljuk őket másoknak is. :)
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Nálunk is nagyon korrekt, alapos munkát végzett. Az előre megállapított vállalási összeg nem változott, nem voltak rejtett költségek. Megbízható, igazi szakember, akit nagyon szívesen ajánlok másoknak is!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Bea
Nagyon meg voltunk elégedve.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Júlia Nowosielski
Pontos, gyors, igényes szakember, legközelebb is őt választom, és másnak is csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Szia. Köszönöm szépen
Tiha Berni
Megbízható, nagyon szépen dolgozik. Bátran ajánlom mindenkinek. Köszönjük a szép lépcsőházat :)
Szaki válasza:
Köszönöm szépen :)
Nagy-Mitró Lilla
A megbeszélt munkát a vállalt időpontra befejezte, tisztaságot hagyott maga után. A teljes száradást követően előbukkant (előző színekből áttűnő) foltokat javította. Az elején felmért és kalkulált ártól olcsóbb lett a vége. Szép munkát végzett, csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Korrekt, pontos, precíz, nagyon szép munkát végzett, mindenkinek jó szívvel ajánlom! Köszönöm még egyszer a munkát!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Blahó Tamás
Teljes emeleti szint falainak javítását és festését bíztuk Sandorra, aki rugalmasan kezelte a menetközbeni változtatásainkat. Mindig időben érkezett és addig járt hozzánk amíg az eredmény tökéletes nem lett. Nagyon szép munkát végeztek.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Sándor rugalmas, megbízható és korrekt szakember és ami nem hátrány nagyon szép munkát végzett!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Balázs
Sandor nagyon keszsegesen, 2 napon belul erkezett hozzank segiteni az elore megbeszelt idopontban, illetve feltetelekkel. a haz adottsagai nem a legjobbak voltak, de nagyon preciz es jo munkat vegzett, elegedettek vagyunk mindennel. meg egyszer koszonjuk a gyors segitseget es a minosegi munkat!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Megbízható, korrekt, gyors szakember!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Korrekt, pontos, rugalmas, szépen dolgozik. Ki is takarítottak maguk után, ajánlani tudom mindenkinek!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Tálas Péter
Ő is és az emberei is tisztán és precízen dolgoztak és ami a legfontosabb volt, hogy nem okozott meglepetést, mindig az előre megbeszéltek alapján járt el és pontosan elszámolt mindennel. Mindenben segítőkész és rugalmasan áll hozzá a különféle kérésekhez.
Szaki válasza:
Szia. Köszönöm szépen.
Gyöngyi Szabó
Ha gyors, precíz, minőségi munkát szeretne valaki, akkor válassza Sándort! Segítőkész, korrekt.
Szaki válasza:
Szia. Köszi szépen.
Juhász Imre
Nem csalódtam, pontos, jó szakember. Egy 170nm-es házat kellett kifesteniük és teljesen elégedett voltam a munkájukkal, maguk után is szép rendet raktak. Bátran ajánlom mindenkinek.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Varga Diána
Elégedettek vagyunk a munkájával, minden rendben, máskor is fogunk vele dolgozni.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Nagyon elégedettek vagyunk a szakember munkájával.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
Elég rossz tapasztalatok után kezdtünk a lakás felújításába.Eddigi tapasztalatok alapján a "szakember" nem volt ott időben, nem végezte el rendesen a munkát, stb. Ezek után találtam rá a jó szakira. Sándorra esett a választásom s nem bántam meg. Sándor mindig időben érkezett, szépen, gyorsan dolgozott. Nem kellett utána takarítanom, csak azt kente amit kellett :) S ami nem mellékes az előre megbeszélt árnál a végén kevesebbet kért ! Köszönünk mindent ! Ajánlom őt másnak is ! Mi meg még találkozunk a felújítás során :) Köszönöm !
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm
Ajánlatkérő
Minden rendben volt, nagyon elégedettek vagyunk a munkájával!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Loppert Daniel
Sándor gyorsan jött, gyorsan dolgozott, korrekt áron.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Sándor korrekt áron és a hazai fronthoz képest nagyon jó minőségben, gyorsan dolgozott nálam. Bátran ajánlom őt mindenkinek!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
2015 áprilisában festett nálunk Sándor két szobát penészkezdemény miatt, az Ő általa ajánlott festék egyelőre bevált, nagyon tisztán és pontosan dolgozott, kedvező áron. Boldogan adom az öt csillagot, ép most várjuk 2. fordulóra egy másik lakásba. Márton Gergő
Szaki válasza:
Köszönöm szépen. Örülök,hogy bevált a Thermoshield penész festék.
Ajánlatkérő
Sándort egy nagyon jó szakembernek tartom. Nálunk hálószobát festett, nagyon megvoltunk vele elégedve. Pontos minőségi munkát végez, ami manapság nagyon ritka. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Remélem tavasszal újból számíthatok a munkájára.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm
Ajánlatkérő
Sándort itt a jószakin találtam és írtam neki, már az írásban -a lakás paraméterei alapján - megsaccolt kedvező árajánlata is pozitív benyomást keltett, pláne mikor személyesen felmérte a lakást, akkor is ugyanazt az árat kaptunk. Ebből is látszik, hogy Sándor tapasztalt és hozzáértő szakember. A megbízás egy magas belmagasságos egész lakás kifestésére (tisztasági festés gletteléssel és színes festéssel is) vonatkozott, amit 4 nap alatt nagyon szépen megcsinált csapatával. Amellett, hogy kiváló munkát végeztek, mindent letakartak és tisztán hagytak és még a szemetet is elszállították. Mindezeken túl Sándor garanciát is vállal a munkájára. Nagyon meg vagyunk elégedve, így Sándort csak ajánlani tudom és valószínűleg a későbbiek során is őt fogjuk megbízni!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Petrovainé Dávid Judit
Sándor kitűnő szakmunkát végzett nálunk,korrekt áron, pedig egy kb.7 m magas lépcsőházzal is nehezítettük a munkáját:-). Igazi szakember, nem akar mindent jobban tudni a tulaj elképzelésénél, csodálom a nyugodtságát:-)). Bátran ajánlom mindenkinek. Én is a neten találtam és sokat számított, hogy pozitívan nyilatkoztak a munkájáról.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
A megbeszélt időpontban pontosan megjelent. Bár a munkát a nagy volumenre való tekintettel sajnos nem tudta bevállalni, 2 alternatívát is ajánlott. Nagyon kedves, szimpatikus szakember. Egy 15 perces beszélgetésből is tisztán látszódott, hogy érti a dolgát. Ha bármikor a jövőben adódik a szakterületébe vágó munka, biztosan őt fogjuk választani. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Kevés az ilyen szakember manapság. Sok sikert a jövőben is! :) Kiss család
Szaki válasza:
Szia. Nagyon szépen köszönöm. Remélem később is tudok majd segíteni :) vagy így vagy úgy :)
Ajánlatkérő
Sándor és kollégája mindig a megbeszélt időben érkezett és a tervezettnél egy nappal hamarabb sikerült befejezniük a festést. A végeredemény szép lett, rendezetten hagyták itt a házat. :-) Màsnak is ajánlom, mi még biztos fogjuk más munkákkal is megbízni. Köszönöm!
Szaki válasza:
Szia. Köszönöm szépen. :)
Ajánlatkérő
Telefonon leegyeztetett helyre és időpontra nem jött el.
Szaki válasza:
Üdv. Én azt ígértem,hogy ezen a héten valamelyik nap fogok elmenni önhöz. Abban egyeztünk meg,hogy amint tudom melyik nap tudok kimenni akkor fogom önt keresni. Nem rossz véleményt kell írni hanem engem is fel lehet hívni,hogy megbeszéljük mikor is lenne jó nekem a felmérés. Önnek csak 17 óra után lett volna jó a felmérés. Én ezt elfogadtam de akkor ön is fogadja el,hogy én mikor érek rá felmérni.
Faith Ottó
Sándor jó szakember. A megbeszélték szerint pontosan kezdeték és fejezték be a munkát. Kiváló minőség, precízség, pontosság, szakértelem. Bátran ajánlom mindenkinek.
Szaki válasza:
Szia. Köszönöm szépen.
Szabo Viktoria
Sándor nálunk gipszkarton falat szerelt, pontos, precíz, igényes munkát végzett korrekt áron. A tavasszal aktuális lakásfelújítást is rá fogom bízni, bátran ajánlom mindenkinek.
Szaki válasza:
Szia. Köszönöm szépen. És hogy tavasszal is fogtok hívni. :)
Tóth Csaba
Megkeresésemre gyorsan reagált, a kért munkát gyorsan és igényesen elvégezte. Pontos, megbízható, ajánlom másnak is.
Szaki válasza:
Szia. Köszönöm szépen.
Nesse Thomas
Very pleased with the outcome. They were on time, polite and fast. Our poster turned out really nice, and we are happy to recommend him to everyone. Nagyon meg vagyunk elégedve. Idõben érkeztek, kedvesek és gyorsak voltak! A poszterunk, falfestés nagyon szép lett és örömmel ajánljuk mindenkinek!
Szaki válasza:
Szia. Köszi szépen és örülök,hogy tetszik a poszter :)
Ajánlatkérő
Első megkeresésre elég gyorsan válaszolt. Utána a megbeszélt találkozóra pontosan érkezett és tartotta az ígért határidőket. Szép lett a lakás, elégedett vagyok az elvégzett munkával.
Szaki válasza:
Szia. Köszönöm szépen.
Gere Tomi
Sándor az egyik legkorrektebb szakember, akivel eddig találkoztam. Mindig pontosan érkezett, és minden a megbeszéltek szerint zajlott. A munkát a beígért időpont előtt 1 nappal korábban befejezték, a végeredmény hibátlan. Szebb lett a lakás, mint újkorában! Köszönöm a profizmust!
Szaki válasza:
Üdv. Köszönöm szépen.
Galileo Denes
Sajnos a megbeszelt idöpont elött 1 oraval lemondta betegsegre hivatkozva. Jobbulast kivanok de szamomra ez megbuzhatatlan. Legalabb egy nappal elötte illene szolni mert en pl. ezert utaztam Magyarorszagra. Vagy illene küldeni egy kollegat aki megcsinalja helyette. Sajnalom.
Szaki válasza:
Üdv. Én is sajnálom de előre én se tudom,hogy majd rosszul leszek :( .Kollégát azért nem tudtam odaküldeni,mert ő meg a másik munkámon dolgozott. Mondjuk ön is felvehette volna a telefont de nem vette fel,hogy megbeszéljük hogy hogyan is tudnánk ezt a problémát megoldani ( rosszullét).Sms re se válaszolt.Számomra meg ez elfogadhatatlan.
Rozsnyai Nora
Sajnos én csalódtam, a végeredmény hanyag munka lett.
Szaki válasza:
Üdv. Nem tudom hova rakni az ön nevét. Hol dolgoztam önnek ? Megkérném,hogy hívjon fel. Ha megtudom,akkor tudok erre az értékelésre válaszolni. Köszönöm.
Ajánlatkérő
Becsületes, korrekt, megbízható. Pontos, gyors munkát végzett elérhető áron, bátran ajánlom mindenkinek.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Kovács Csaba
Nagyon jó szakember, csak ajánlani tudom! Sokkal gyorsabban végeztek a festéssel mint amire először számítottam és a végeredmény is nagyon szép lett. Köszönöm szépen a gyors, pontos, precíz munkát!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Kálmán Csaba
Pontos, gyors munkát végzett elérhető áron, bátran ajánlom mindenkinek.*****
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Valent Márta
Megbízható,pontos szakember. Jól dolgozik korrekt áron. Bátran ajánlom bárkinek.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Megyeri Zoltán
Elégedettek vagyunk a munkájával. Szépen, hibamentesen kifestette a szobákat. Továbbá kérésünkre visszaragasztotta a nappaliban korábban leesett szegély csempéket is, így a nappali úgy néz ki, mintha új lenne! Rugalmasan kezelte az időközben felmerülő igényeinket, és mindig a megbeszélt időpontban érkezett.
Szaki válasza:
Szia. Köszi szépen az értékelést :)
Németh Ildikó
Nagyon szép nappalit és fürdőt varázsolt nekünk. Rettentő pontos volt, minden akkorra, vagy egy kicsit korábbra lett kész, mint ahogy azt előzetesen felmérte. Külön meglepi volt, hogy az anyagköltség sem lett egy picivel sem több, ahogyan azt előzetesen felbecsülte. Szóval, profin dolgozik, szuperul szervez, és még kedves is.
Szaki válasza:
Szia. Köszi szépen az értékelést :)
Tóth Éva
Az interneten találtunk Meszes úrra és a sok pozitív értékelés miatt döntöttünk úgy, hogy végül megkeressük. Meg kell valljam, teljesen megérdemelt ez a sok dicséret. Meszes úrék pontosan, a határidőket maximálisan tiszteletben tartva dolgoznak, kiváló minőségben, abszolút korrekt áron. Nehéz ilyen szakembert találni manapság. Másoknak is ajánlom!
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm az értékelést.
Pásztor Bence
Még novemberben bíztam rá egy teljes lakás festési munkálatait. Különböző minőségű felületeket kellett rendbehozni, vakolástól kezdve a tisztasági festésig. A munka végeztével a rossz fényviszonyoknak köszönhetően pár hibát találtam, amit garanciálisan kijavított. Korrekt áron igényes munkát kaptam. Bátran ajánlom!
Szaki válasza:
Szia köszönöm szépen :)
Dömökné Piroska
Igazán nagyon örülünk a Férjemmel együtt, hogy a NET-en megleltük ezt a rendkívül jó szakembert. Csendes, nyugodt, kiegyensúlyozott Mind Ő, mind pedig a csapata. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha barátságos áron rendkívül jó munkát kíván végeztetni. Mindent köszönünk Önnek, a lakás nagyon szép lett.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm.
Lőrinczné Horváth Anna
Megbízható, pontos, kedves szakember. A vakolást és a festést is nagyon szépen megcsinálta nálunk! Köszönöm szépen! :)
Szaki válasza:
Köszi szépen :)
Nagy Kriszta
Kitűnő választás! Pontos, korrekt, alapos. Csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Köszi szépen :)
Hancz Jeno
Ó, valóban szakember! Mintha földönkivüli lenne:pontos , jól dolgozik a megbeszélt határidők működnek:) Csak annak ajánlom aki a fentiekket várja el egy festőtöl. Nagyon " gyanus" hogy nem földi vállalkozó:))))
Kucharik Zoli [Qci]
Pontos, és megbízható. Mind a munkáját mind pedig a megbeszélt időpontokat, árakat és részleteket tekintve. Azon kevesek egyike, akinek a megrendelő megelégedettsége is nagyon fontos, lelkiismereti kérdés.
Szaki válasza:
Köszi szépen
Gazdag Anikó
Megbízható, alapos, lelkiismeretes. Ajánlom mindenkinek, aki korrekt kivitelezőt keres.
Szaki válasza:
Köszi szépen.
L'ptak Ma Rcell
Korrekt, gyors, pontos szaki. Az apró munkát sem derogált neki elvégezni. Ajánlom!
Szaki válasza:
Köszi szépen.
Péter Tamás
nagyon segítőkész, gyors, pontos és lelkiismeretes. Tényleg odafigyelt még a takarításra is.A megbeszéltek szerint jött és végezte el a munkát, amit többször is visszaellenőrzött. Nem voltak "rejtett" költségek, az előre megállapodott ár szerint végezte a munkát.Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm.
Károly Gerlei
Tartja magát a megbeszéltekhez, korrekten elszámol. Munkájára minden tekintetben igényes.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Gábor Csiki
Sándor jó szakember, szorgalmas, halál nyugodt és rendkívül pontos - ez utóbbi megállapítás ráadásul mindenre kiterjed: az ecsetvonásra és a percmutatóra egyaránt. Csendes, visszafogott, intelligens pasas, a munkáját pedig csakis dicsérni lehet.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Bácsi István Miklós [bacsipista,]
Pontos, precíz, szépen és tisztán dolgozik.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Kiss SÁNDOR [sanyi papa]
Megbízható, jól és szépen dolgozik!!
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Bakonyi Péter [Peti]
Abszolút jó munkás mind burkoló,kőműves,szobafestő vagy tapétázó téren.A nyáron is egy élmény volt vele dolgozni! =)
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Rezsneki Katalin
Amennyi munkádat láttam, meg az Apukám is festő, ezért nem vagyok laikus, bátran tudlak ajánlani bárkinek.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 146 megbízás