Fogadok munkát
Máté Zoltán
Máté Zoltán

Kőműves · Térkövezés · Generálkivitelezés

73
Megbízás

2 órával ezelőtt volt itt.

Jászberény és 170 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 60209

Jószaki

Máté Zoltán

Kőműves · Térkövezés · Generálkivitelezés

Kedves megrendelők ! Személyem szerint generálkivitelező vagyok Csapatom 27 főből ál ,amiben mindenféle szaktudással rendelkező ember megtalálható Pl Kőműves ,ács ,hideg meleg burkoló ,víz gáz szerelő ,villany szerelő stb. Cégünknek saját tervezője van ,saját műszaki ellenőre és még saját (fmv) így teljes generálkivitelezést tudunk vállalni . Ingatlanok tervezése építése teljes körüli kivitelezése kulcs átadásig . Követelményeknek mindig tökéletesen eleget teszünk és minden munkát úgy végez tettem mintha sajátom lenne ,így a megrendelőktől mindig pozitívat kapok vissza ,hívjon bizalommal .
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Ajánlatkérő
Még a későbbiekben lesz a munkavégzés maga
Ajánlatkérő
Pontosan érkeztek . Előre nem kértek pénzt ők hoztak mindent. Mikor félig kész volt a munka akkor kértek előleget.A férjem folyamatosan jelen volt s ha valami Nem tetszett azonnal korrigálták.
Bernadett
Nem jelent meg a megbeszelt idopontban, illetve azt mondta, hogy vasarnap fogjak a munkat elvegezni. Terkovezes üdülö övezetben vasarnap???
Ajánlatkérő
A megbeszéltek szerint kezdődtek a munkák, folyamatosan tájékoztatott és egyeztettünk a napi munkákat. Korrekt és szép munkát végeztek. Köszönöm munkájukat!
Ajánlatkérő
Térkövezés, lemezalap és támfal kivitelezést végeztek nálam. Már a felméréskor jó meglátásaik voltak, valamint korrekt árajánlatot adtak, ezért őket választottam. Mindvégig arra törekedtek, hogy a megrendelő elképzelései érvényesüljenek. A vállalkozó legtöbbször személyesen felügyelte a folyamatokat. Tartották a megbeszélteket, ha valami miatt esetleg mégsem tudtak jönni, értesítettek. Jól haladtak a munkával, mindig kellő számú szakember dolgozott a helyszínen. Megfelelő eszközparkkal rendelkeznek. Jó lett a végeredmény.
Zoli
Nem ajánlom senkinek vele végeztetni bármilyen munkát is. Amihez ért a családjából, és a rokonságából verbuvált gárda az a rombolás. Szakembert csak akkor láttunk amikor a 3. embere sem végezte el a megállapodás alapján elvállalt fűtés szerelési munkát, és külsős, valódi vállalkozót kellett bevonnia. Nem megfelelő technológiával, pazarolva dolgoznak, amit az eltelt 6 hétben csináltak elölről kell kezdeni, visszabontani és újracsinálni. Mindezt úgy hogy vastagon túlszámlázott, simán másfélszeres áron dolgozott. Elszámolás sajtfecni, bemondás alapon, egy bontott tételes ajánlatért több hetet kellett várni. Megbeszélt időpontok tartása hektikus, már annak lehetett örülni(?) ha valóban megérkeztek a megbeszélt napon. Hülyének néz, állandóan magyarázatokat kreál, lehúz, és a munkáján keresztül veszélyeztet.
Eszter
Korrekt volt, felkészült és többnyire mindig pontos. Számíthattam rá bármilyen felmerülő problémával kapcsolatban. Csak ajánlani tudom!:)
Szaki válasza:
Köszönöm ! Igyekszünk a megrendelők kérésének 100 százalék teljesíteni 😇
Istvan
A délutános csapat. Amit Zoltánnal megbeszéltünk, az úgy is lett elvégezve, kivéve a megbeszélt időpontok, mert 10 óra előtt egy nap sem jöttek, de a munkával igazából elégedett vagyok.
Szaki válasza:
Köszönöm😌
Ajánlatkérő
Röviden nagyon rossz minőségű munkát végeztek amit kértem nem csinálták meg és az emberei szemtelenek a pénz egy részét előre elkéri keveset van a helyszínen
Ilona
Erőssége, hogy több emberrel dolgozik együtt. Irányítja, koordinálja a munkát, a munkafázisokat egyezteti velem. Rugalmas. Jó ötleteivel még flottabbul megy a munka. Ajánlom mindenkinek, aki gyors, korrekt munkát szeretne. Gyengesége: eddig nem tapasztaltam. Mos félig kész állapot van, a megrendelt munkában. Remélem ez így marad a végére is :-)
Törölt felhasználó
Ajánlat kérés után pár órával jelezte, hogy érdekli a munka. Másnap jött felmérni, harmad nap pedig meg is csinálta. Szerintem igényes és gyors munka volt. Köszönöm.
Balázs
A helyszini felmeresen adott arat elfogadtuk, megbeszeltuk a munka kezdesenek idopontjat, o azonban minden szo nelkul eltunt es nem jelent meg a munkat elvegezni
Szaki válasza:
Kórházba kerültem COVID 19 és bocsánat hogy nem jelesztem
Istoc Augustin
A végeredmény nem lett rossz, ahogy meg beszéltük jöttek meg csinálni időben,embereket irányítani kellett mivel a Zoli nem volt mindig jelen, de úgyis el készült. Köszönöm!
Ajánlatkérő
Szerencsésnek érzem magam, hogy rátaláltam a Zolira! :) Erőssége a megbízhatósága. A megbeszélt időponthoz tartotta magát. A munka elkezdésekor jelentkeztek nem várt problémák, amik csak bontáskor derültek ki. A vállalkozó, maximálisan átgondolta a lehetőségeket, és kereten belül ajánlott megoldást. Az emberei kedvesek, illedelmesek és segítőkészek, amit ezúton is szeretnék külön megköszönni! :)
Tamás Gócsa
Pontosság, rugalmasság, minőségi munkavégzés, garancia vállalás az elvégzett munkára, személyes jelenlét a munkanapokon, a napi munkák ellenőrzése!
Ajánlatkérő
Keveset volt a helyszínen
Ajánlatkérő
gyorsak voltak, jól dolgoztak
Ajánlatkérő
Pontosan és gyorsan dolgozik a csapatával. Az ígért időben mindig pontosan megjelentek és a vállalt határidőre befejezték a munkát.
Ajánlatkérő
gyors kiszállás, hatékony munkavégzés, picit drágálltam
Aniko
Egy kisebb terkovezesi munkaval biztam meg a csapatot. Rovid hataridon belul vallaltak a munkat. Pontosan erkeztek, gyors es hatekony munkat vegeztek. Szepen dolgoztak, elegedettek vagyunk. 🙂
Aletta
Kútakna építésére kerestünk szakembert, rövid határidővel. Hamar jöttek, gyorsan és jól dolgoztak. Könnyen elérhető volt telefonon, ha egyeztetésre volt szükségünk. Bárkinek ajánlom őket.
Ajánlatkérő
Térkövezési munkára kerestem szakembert. Zoltánnal egy rövid telefonos egyeztetés után személyes találkozót beszéltünk meg, ami nagyon szimpatikus volt, hiszen csak telefonon keresztül nem lehet egy munkára rendes ajánlatot adni. A megegyezés utáni héten el is kezdték a tereprendezési munkákat. Minden az előre megbeszéltek szerint zajlott le, a kivitelezés során előkerült szükséges változtatásokat, az szakemberei jelezték, így volt idő egyeztetni róla. A kivitelezés során az általunk jelzett változtatásokat, észrevételeket, javításokat mind elvégezték, a munkát nem összecsapva. Bárkinek ajánlom, aki korrekt áron szeretne normálisan elvégzett munkát kapni.
Ajánlatkérő
Tiszta kommunikáció; betartja amit ígért; az emberei tisztán, szépen dolgoztak, nem szemeteltek; minden amit jeleztem a munka közben javításra, vagy módosításra került; az ár az elején megbeszéltekhez képest nem változott
Szandra
Remek szakemberi tapasztalattal rendelkezik, ő és csapata nem csak szépen de gyorsan is, mint a hangyák olyan szorgalmasan és körültekintően dolgoztak.
Szandra
Remek szakemberi tapasztalattal rendelkezik , ő és a csapata nem csak szépen de gyorsan mint a hangyák olyan szorgalmasan is és körültekintően dolgoztak, köszönöm.
Szabados Gyuri
maximális pontosság korrekt munkavégzés udvarias csapat nagyon rendesek fél 9 től megállás nélkül dolgoztak 5 ig 27 nm térkövet leraktak elégedett vagyok velük bárkinek ajánlani tudom
Pápai Edit
Egy egyszerűbbnek tűnő feladatra kerestem szakembert, végül a feltárás során kiderült, hogy komolyabb a baj. Zoltán mindenre tudott megoldást javasolni. A kollégái precíz, jó szakemberek, még a munkavédelmi előírásokra is figyelnek, hogy pl. az építési terület ne legyen balesetveszélyes, amikor nincsenek jelen, rendben hagyják a munkaterületet maguk után. A megbeszélt időre érkeztek, folyamatosan lehetett konzultálni.
Szaki válasza:
Kedves hölgyem én is köszőnöm önnek hogy önnél dolgozhattam és természetesen bármilyen jelegű munka elvégzésében számíthat rám.
Pápai Edit
Mindenre tudott megoldást javasolni, kiváló szakemberei vannak, viszont nem adott előre árajánlatot
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kőműves 36 megbízás Térkövezés 19 megbízás Generálkivitelezés 11 megbízás Betonozás 7 megbízás