Fogadok munkát
Lu-Si Építőipari Kft.
Lu-Si Építőipari Kft.

Burkoló · Kőműves · Melegburkoló, parkettázás

94
Megbízás

11 órával ezelőtt volt itt.

Nagyfüged és 130 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 67858

Minősített jószaki

Lu-Si Építőipari Kft.

Burkoló · Kőműves · Melegburkoló, parkettázás

Üdvözlöm! Ön a Lu-Si Építőipari Kft hirdetését olvassa. Cégünk vállal minden jellegű építőipari munkát cégek és magánszemélyek számára országosan. A legkisebb munkáktól a legnagyobbakig. Kőműves munkák, festés, hideg- meleg burkolás. Építés, bontás, felújítás, javítás, külső és belső munkálatok egyaránt. Ez lehet lakóház, garázs, kert, telek, kézi és gépi földmunkák. Mindenben az önök igényeinek megfelelően végezzük. Szerződéssel számlaképesen. 72 órán belüli felméréssel, 48 órán belül részletes árajánlattal. Facebookon is megtalál bennünket. telefonon: bizalommal, állunk rendelkezésére! https://www.facebook.com/lusikft Tisztelettel : Lukács Gábor
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Zsuzsa
Mindenkinek csak ajánlani tudom. A megbeszélteket tűpontosan betartja, akár időpontról, akár a munkavégzésről legyen szó. Tisztán, precízen dolgozik, igényes, gyors. A segítő- és együttműködőkészségével is rendkívül elégedett voltam. Laminált padlót tett le nekem 2 szobára. Legközelebb, más típusú munkára is őt fogom hívni.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Ajánlatkérő
Megbízható - korrekt
Szaki válasza:
Köszönöm!
Zsófi
Lamináltozással bíztam meg a szakembert, mindent szakszerűen megcsinált, minden kérdésünkre alaposan és kedvesen válaszolt. A megígért határidőn belül készen lett a munka. Legközelebb is őt választjuk.
Szaki válasza:
Köszönöm
Ajánlatkérő
A megbeszélt idöbe jött. Gyorsan jól dolgozott. Munka végeztével serényen takaritotta a munkavégzés miatt keletkezett szemetet.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Ajánlatkérő
Még csak most kezdi a munkát
Szaki válasza:
Köszönöm
Enikő
Előző nap mindig keresett telefonon, egy megerősítés miatt, megmondta mikor fog érkezni, úgy is lett. Munka végzés közben elmondta mit, hogy fog csinálni, ill.kikérte a véleményünket, hogy nekünk ez így megfelel e vagy másképp gondoltuk.Segített az anyagbeszerzésben, még abban is, hogy megtaláljuk hol akciós éppen a szükséges anyag.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Bea
Nagyon tetszett, hogy mindenre van megoldása. Ügyes, gyors, precíz.
Szaki válasza:
Köszönöm szépen.
Gabi
Sokrétű szaktudással rendelkezik. Minden problémára van megoldása. Az anyagok megvásárlása korrektül történt. Gyors, jókedvű munkavégzés jellemzi őket. Nem lacafacáznak, a mondott időre elkészültek. Rendet hagytak maguk után. Mindenkinek ajánlom!
Szaki válasza:
Köszönöm
Kriszti
Pontos, alapos, gyors, precíz munkavégzés. Gördülékeny kommunikáció, korrekt árajánlat. A megbeszéltekhez mindenben tartotta magát. Az anyag kiválasztásban és beszerzésben is segített.
Szaki válasza:
Köszönöm
Ajánlatkérő
Meg voltam elégedve a munkájával.
Szaki válasza:
Köszönöm.
István
A pince falának tisztítását rendeltem meg nála. Pontos, udvarias. Az általa hívott segédmunkások cserben hagyták - a mai világban érthető. Viszont időre elvégezte a munkát így is.
Szaki válasza:
Köszönöm
Gyuri
Konyha kicsempézéssel bíztam meg őket. Rettentő silány munkát végeztek, nagyon sok pénzért. Először is az egész munkát úgy hagyták ott, hogy a felhelyezett csempék tiszta ragasztósak voltak, a szélük nem volt szépen megcsinálva, a fal tiszta ragasztó volt és nem volt lecsiszolva. Amikor ezt jeleztem, akkor visszajött az egyikük megcsinálni nagy nehezen, de utána még mindig borzalmasan nézett ki, kellett külön festőt hívnom aki rendbe tudta szedni. Aztán, amikor a csempék megszáradtak jöttek is asztalosok a konyhát összeszerelni, akkor jöttek ki a borzalmas nagy szarvas hibák: - Szilikonozás a széleken ronda lett. - A csempe felrakás vízszintesen ferde lett. - A fugázás borzalmas lett. Van ahol kicsit több, van ahol kevesebb anyag van benne. Ez a konyhapultra szerelt súrlófényben nagyon szembeötlő. - A pont, ahol csempék találkoznak nincsenek szinkronban, tehát sem a sík, sem a szint nem jó. Teljesen rosszul rakták fel a csempéket - Több helyen az egyik csempe kintebb van mint a másik, ez érezhető, ha végighúzom ott a kezem. - Mindenhol el lett méretezve a csempe felrakás, emiatt följebb kellett tenni a konyhabútort. Az egyik oldalon pedig a munkalap 1 centivel eláll emiatt. - Sok helyen üreges a csempe (kopog), tehát nem került mögé megfelelő mennyiségű ragasztó. Amikor hívtam őket, hogy jöjjenek vissza javítani a hibákat többször fel sem vették, kinyomtak, vagy csak írtak üzenetet, hogy később majd visszahívnak. Aztán jelezték, hogy kártérítést fizetnek amit sikerült a munkadíj majdnem felére feltornászni (100 ezer forint), de ez nem kárpótolja azt, hogy tönkretették a több millió forint értékű gyönyörű konyhámat az értékelhetetlen burkolási munkájukkal. Senkinek nem ajánlom őket, kritikán aluli, silány munkát végző, megbízhatatlan cég! Kerüljétek nagyon messziről!
Szaki válasza:
Köszönöm a nagyszerű kommentet . Szerencsére a lényeg maradt csak le a történetből. Szívesen csatolnék képet az elvégzett munkáról de a rendszer itt nem engedi. Viszont a cég facebook oldalán ez megtekinthető. köszönöm
Violetta
A munka ma kezdődik, tehát arról nem tudok még nyilatkozni. Viszont szimpatikus, hogy gyorsan válaszolt, gyorsan jött és felmért és másnapra ott volt az ajánlat, ami elsőre korrektnek tűnik. Valamint igyekszik olyan megoldásokat találni, ami kíméli a pénztárcámat.
Szaki válasza:
Köszönöm
Ajánlatkérő
Korrekt, segítőkész szakemberek. Csak ajánlani tudom őket.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Zsaklin
Nagyon szépen dolgoztak, rugalmas volt az időpontokat illetőleg. Minden felmerülő kérdésünkre profi szakmai választ kaptunk.
Szaki válasza:
Köszönöm
Ajánlatkérő
Gyors volt és segítőkész, megoldotta a problémám.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Teréz
Megbízható, gyors, rugalmas volt és segítőkész. Pontosan, szépen dolgozott. Laminált padlót kellett lerakni, de a választásban, vásárlásban is segített.
Szaki válasza:
Köszönöm!
Ajánlatkérő
Szépen, megbízhatóan dolgozik
Szaki válasza:
köszönöm
Ajánlatkérő
Pontos, precíz, korrekt.
Szaki válasza:
Köszönöm.
Gergő
Eltűnt, nem fejezte be a munkát. Telefonhívásokra nem reagált már. Ha megbízná Gábort, arra figyeljen, hogy csak a munka végén fizessen! Falazással, vakolással, egyéb kőműves munkákkal bíztam meg, amit félbe hagyott a társával és eltűnt. Hosszú hétvége jött és előtte arányosan kifizettem, a megbeszélt időpontban már nem jelent meg, telefont nem vette fel, vissza nem hívott. Csalódás mert rendes embernek tűnt.
Szaki válasza:
Üdvözlöm! Köszönöm a kommentet. Az előző munka jó hozzászólását úgy látom már törölte is. Amikor a létrán állva dolgoztam Ön pedig lentről ordibált, hogy miért nem azt csinálom amire még sem egyeztünk , majd közölte nem kell aggódni kifizeti . De aztán amikor az elszámolásra került a sor akkor fintorgás és alkudozás kezdődött.
Iván
Még nincs befejezve, most nem tudom megitélni
Ajánlatkérő
Korrekt, megbízhazó
Szaki válasza:
Köszönöm
Peti
Rugalmas, megoldja. Ajánlom.
Szaki válasza:
Köszönöm
Ajánlatkérő
Segítőkész, pontos, korrekt ár és munka.
Szaki válasza:
Köszönöm
Emese
Kiváló kommunikációs,gyors munkavégzés,kedvező áron
Szaki válasza:
Köszönöm
Ajánlatkérő
Nagyon pontos felmérést végzett, korrekt ajánlat és munka. Csak ajánlani tudom.
Szaki válasza:
Köszönöm
Ajánlatkérő
Minden a megbeszéltek szerint zajlott.
Szaki válasza:
köszönöm
Ajánlatkérő
Kádbeépítést végzett nálam, végig korrekt volt, időben érkezett, az elszámolás is korrekt volt, odafigyelt a bontásra is, hogy ne sérüljön semmi. Alapos, kulturált csapat, ki is takarítottak maguk után.
Szaki válasza:
köszönöm
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

milyen vastag legyen a laminált padló, hogy strapabíró legyen? 7 mm már elég? Vagy több kell? Vagy nem is a vastagság a lényeg?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm ! Minimum 8mm vastag legyen a laminált padló magas kopásállóságú, és UV álló legyen. Ami még segíthet a lerakásnál ,hogy (easy klickes) legyen.”

0

2024. 02. 22.

1 zsák padlopon hány nm-re elég? hogy lehet gyorsan kiszámolni, mennyit vegyek kb 50 nm-re?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm! általában 1.5kg/m2/mm ( Ha például 3m2 kell kiönteni 5mm vastagon akkor az úgy néz ki, hogy 3x1,5x5=22,5kg ami majdnem egy zsák anyag . a teli zsák 25kg.)”

0

2024. 02. 22.

Miben más a padloponozás mint az aljzatkiegyenlítés?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm! A "padloponnal" vagyis az aljzatkiegyenlítő anyaggal töltjük ki a padló egyenletlenségét. valaki úgy mondja padloponozás de hivatalosan aljzatkiegyenlítésnek nevezzük. ”

0

2024. 02. 22.

hány cm beton kell a padlófűtésre, hogy járólapozni lehessen, de még jól átadja a hőt is?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm 5-6cm záróbeton elegendő.”

0

2024. 02. 13.

Uraim. Mivel érdemes a repedezett, málló betonjárdát javítani? Rakassak rá új réteget betonból vagy csak kenjük ki csemperagasztóval?

Az én válaszom:

„Második réteget rá kell húzni.”

0

2023. 12. 11.

Jobb annyival a fa parketta, amennyivel drágább? Úgy értem, hogy azt mondják, hogy ha jól le van rakva, akkor az kiszolgál több generációt is, fel lehet csiszolni, miegymás... Míg a laminált hamar elkopik, könnyen sérül, sűrűbben kell cserélni, és hát, egy jobb minőségű abból se olyan olcsó, ugye... Vagy most már a laminált is bírja évtizedekig? Szóval, szakértő szemmel, hosszabb távra mit javasolnátok, kedves Szakemberek, fa parkettát vagy lamináltat?

Az én válaszom:

„Ha szereti váltogatni a szinét és a stilusát néhány évente akkor laminált.”

0

2023. 12. 11.

Fa lambériát szeretnék, de a fenyő nem annyira tetszik, meg sokon vannak ilyen gyanta foltok, repedések ,nem valami minőségi. Ti mit gondoltok, milyen fából lenne szép a lambéria?

Az én válaszom:

„Borovi fenyő!”

0

2023. 12. 11.

Azt láttam, hogy csemperagasztónak itt mindenki a mapeit ajánlja. Kérdésem, hogy ha mapei csemperagasztót használok, akkor ahhoz mapei fuga is dukál? Abból is azt ajánljátok? Vagy lehet más márka is? A fürdőt újítjuk fel, sima tégla falra megy a sima obi csempe és a padlólap se extra, csak végre új lesz.

Az én válaszom:

„Mapeinek nagy a szín választéka akrilokbol is .”

0

2023. 11. 14.

Milyen esetekben ajánlanátok öntapadós álmennyezetet? Mennyire tartósak ezek? És házilag is fel tudjuk tenni vagy ehhez is jó, ha szakit hívunk?

Az én válaszom:

„Szia inkább szaki kiméri a közepet egy lézerrel és akkor a vágott szélek is egyformák.”

0

2023. 11. 14.

Hogy érdemes ütemezni az építkezésen: a burkolás vagy festés legyen meg előbb? Vagy attól függ leginkább, melyik szaki mikor ér rá?

Az én válaszom:

„Mindenhol a festés viszont . Viszont ahol hidegburkolat lesz ott lehet hogy kell festékkel rá javítani.”

0

2023. 11. 14.

Jó ötlet a műfű erkélyre? Mennyire bírja a hőingadozást és a nedvességet? Nem fog nagyon hamar megkopni, kikeményedni?

Az én válaszom:

„Takaritasa körülményes, nagyobb teljesitményű porszívó el bír vele. Nyári időszakban nagyon felforrosodik.”

0

2023. 11. 14.

Kell-e a fürdőszobába extra kenhető szigetelés a járólap alá vagy elég a csemperagasztó?

Az én válaszom:

„Szerintem mindenfélekép kell!”

0

2023. 11. 14.

Kerítés építést tervezek. Tetszenek ezek a fekete, szép kovácsoltvas kerítés elemek, és az a kérdésem, hogy ezeket elég beton oszlopokra szerelni, vagy mindenképp javasoljátok a zsalukő alapot hozzá? És ha kell a zsalukő lábazat, akkor milyen magas legyen minimum? Hogy szokás ezt? Kb 20 méter hosszú, egyenes kerítésről lenne szó, egy kis kapuval.

Az én válaszom:

„Üdvözlöm! Én javaslom a zsalukő alapot 40-50cm magasságban, legalább 50cm öntöt vasalt beton alapot vízszigeteléssel.”

0

2023. 09. 06.

Szakmáim

Burkoló 25 megbízás Kőműves 25 megbízás Melegburkoló, parkettázás 10 megbízás Ezermester 7 megbízás Szobafestő, tapétázó 6 megbízás Betonozás 6 megbízás Bútorszerelő 5 megbízás Takarítás 3 megbízás Épületbontás 3 megbízás Lomtalanítás 1 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 1 megbízás Fakitermelő 1 megbízás Térkövezés 1 megbízás Térburkolat tisztítás 0 megbízás Kárpittisztító 0 megbízás