Fogadok munkát
Lelked látás
Lelked látás

Jósnő · Jós

48
Megbízás

55 perccel ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 15666

Minősített jószaki

Lelked látás

Jósnő · Jós

Hiszem, hogyha a segítségedre tudok lenni, elvezetnek hozzám fentről, így ha érzed a hívást, írd meg kérlek miben tudok segíteni és beszéljünk.✨
Mutass többet

Áraim

Általános kártyavetés és útmutatás

5 000 Ft / darab
Emailben elküldött jóslás kártyák és egyéb jóstechnikai eszközök segítségével, -vagy zoom linken keresztül élőben közvetítve előre egyeztetett időpontban. A vetés segít értelmezni a jelenlegi energiákat és útmutatást ad, hogy azok alapján milyen jövő várható.

Szerelmi jóslás és útmutatás

5 000 Ft / darab
Emailben elküldött részletes szerelmi elemzés, kártyák és egyéb jóstechnikai eszközök segítségével, -vagy zoom linken keresztül élőben közvetítve előre egyeztetett időpontban. A szerelmi jóslás segít értelmezni a jelenlegi energiákat és útmutatást ad, hogy azok alapján milyen jövő várható.

Tértisztítás

15 000 Ft / darab
Tértisztítás országosan, saját eszközökkel, amelyek benne vannak az árban

Óbudán személyes kártyavetés és útmutatás az élet minden területére

10 000 Ft / darab
Részletes jóslás, kártyavetés energiák olvasása kártyákból és egyéb jóstechnikai eszközökből személyesen nálam, kv vagy tea társaságában, hangulatos és elfogadással/szeretettel teli szobában, kávék/füstölők mellett, koncentrált figyelemben

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Bencze Martin
Nagyon kedves volt végig. Szkeptikus voltam ,de már az első percekben olyan dolgokat mondott rólam, ami bebizonyította hogy érti amit csinál és nem csak általánosan beszél.Nagyon ajánlom mindenkinek , mert végtelenül kedves és odafigyelő személy. Köszönöm mégegyszer a lehetőséget!
Ajánlatkérő
Kedves, közvetlen. Előzetes információ nélkül is látja, hogy mi a probléma
Ajánlatkérő
Nagyon vártam az alkalmat, hogy végre beszéljünk! Extra gyors időpontot kaptam amiért nagyon hálás vagyok! Online beszélgetést választottam, és sokkal többet kaptam a vártnál! Szeretettel ajánlom Cintiát, kedves, humoros remek szakember és még annál is több✨🙏🏻
Dominika
Cintia te erre születtél! Egy csodálatos képességgel vagy megáldva, olyan dolgokat tudtál rólam úgy, hogy nem is tudtad, hogy ki vagyok, döbbenet! Elképesztő a pontosságod és a részletességed! Köszönöm az útmutatást ❤️ Ajánlom mindenkinek!
Ajánlatkérő
Nagyon kaotikus lelkiállapotomban mentem el hozzá, magam sem tudtam, mit keresek, de sok olyat mondott, ami elgondolkoztatott, és segíteni fog abban, hogy kicsit kitisztuljanak bennem a dolgok. Hálás vagyok, és szeretettel ajánlom mindenkinek.
Reka
Cintia nagy odaadassal folrdult a felmerulo kerdeseimre, es a legjobb tudasa szerint segitett. Nagyon felkeszult es latszik, hogy erdekli az emberek sorsa, akik hozza fordulnak. Mindenkeppen ajanlom barkinek akinek elakadasa van az eleteben, hogy forduljon hozza bizalommal.
Szabina
Nagyon kedves, pozitív kisugárzása van. Pár perc alatt olyan dolgokat mondott rólam, amit csak nagyon kevesen, vagy szinte senki nem is tud, anélkül, hogy megszólaltam volna. Jó tanácsokkal szolgált, részletesen elmondta mit érez, mit lát. Mindenképpen ajánlom! 😊
Adri
Nagyon jól látta a dolgokat már a legelején, pedig semmit nem mondtam magamról neki. Rátapintott a lényegre. Az egész beszélgetés alatt úgy éreztem szimbiózisban vagyunk.
Tomi
A Léleklátó valódi képességekkel megáldott, hihetetlenül pozitív kisugárzású tünemény. Mélyen empatikus a hozzáállása a klienshez, célja hogy valóban segíthessen, tanácsaival újabb lendületet adjon a megoldás irányában. Ha felkeresed nem csalódsz!
Edit
Nagyon kedves,gyors, alapos és részletes elemzést és útmutatást kaptam.Nagyon örülök,hogy megismerhettem, megbízom Benne,ezért legközelebb is Hozzá fordulok,ha útmutatásra van szükségem.Jó szívvel ajánlom másoknak is Cintiát:)
Pál
Szkeptikus voltam, amit jeleztem is neki az elején, mielőtt Ő kedvesen mosolyogva, megértően rám hangolódott egy pár másodpercig. Majd mindenféle előzetes információ és eszköz, kártya nélkül mondott rólam olyan titkokat, amiket másnak soha nem mondtam el. A szégyelnivaló tetteim magasrendű, felemelkedett empátiával és elfogadással kezelte és mély bölcsességgel magyarázta el miért jutottam bizonyos döntésekhez. Segítségével végre tisztán látom a helyzetem és végre vígaszra találtam. Köszönöm a rengeteget szeretetet, alázatosságot, az ítélkezésmentes segítséget, tisztaságot és a mély szakmai elhivatottságot. Amit kaptam több, mint jóslás és több, mint lelkisegítség. Mintha fentről megfogták volna a kezem és kirángattak volna egy helyzetből, amibe nagyon régen vagyok süllyedve. Hálás vagyok! Mostmár tudom hova kell fordulnom, ha kíméletlen őszinteségre és mégis egy lelkifordulatra van szükségem, ami segít összeszedetten és egészben gondolkodnom, látnom.
Bence
Nem csak a sorstendenciákat érzékeli és lát el pontos tanácsokkal, de többször olyan részleteket is érint, amikről nem is lehetne tudomása. Tudományosan nem magyarázható információ átadás. Ez nem csak egy "szakemberi" tevékenység, hanem médiumi üzenetátvitel is. Ha a kedvességet és segítőkészséget is hozzávesszük, akkor ennél jobb helyre nem mehetek. (A nagyon emberbaráti árfekvést még nem is érintettem).
Ajánlatkérő
Nagyon pontos válaszokat kaptam
Marika
Nagyon kedves, készséges. Tűpontos elemzést ad a múltról, abszolút ráhangolódik a kliensére. Ami számomra hiányérzetet kelt, hogy további konkrét kérdéseimre -bár ígéretet tett- de nem válaszolt. Általa megerősítést nyertek gondolatok, megérzések, a múltamat is tisztán látta, viszont ami miatt megkerestem, a válaszai számomra homályosak, általánosak voltak és nyitottak maradtak.
Szaki válasza:
Kedves Marika! Köszönöm a visszajelzésed! Teljesen igazad van, mert az olvasás utáni további kérdéseidre nem volt még időkapacitásom válaszolni sajnos, de igyekszem a napokban pótolni mindenképp, és továbbra is köszönöm a türelmed! Azt viszont fontosnak tartom kiemelni, -ahogyan jelezni is szoktam, hogy a jövő a jelen energiáiból meghatározható, egy lehetséges kimenetel a sok közül. És nem mondanék olyat, ami energetikailag nem stabil, akár egy döntésedtől borul, mert akkor valótlant állítanék és álltatnálak, ettől pedig óvakodom. És ameddig valakinek engedik a tűpontos betekintést a jövőbe, mert dolga van vele, (hozzáteszem ez nagyon ritka), addig másoknál erősen nem kapok engedélyt, annak érdekében, hogy semmi olyat ne mondjak, ami beleszólna a szabad akaratba vagy bárki karmájába. Elsősorban a jelen elakadásait, lehetőségeit érdemes megvizsgálni és megérteni, hogy olyannak teremthessük a jövőt, amilyet valóban élni és tapasztalni szeretnénk. Jelentkezem a napokban🥰 Minden szépet addig is!
Viktor
Kitűnő, erre született léleklátó.Pontosan tudta, milyen problémáim vannak.A vesédig lát. Energiákat érez és ,csak a nagy nevek között van a helye. Elégedett vagyok a munkájával. T.Viktor
Szaki válasza:
Kedves Viktor! Köszönöm a kedves szavakat és a visszajelzésed🥰🙏🏻
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett vagyok :)
Szaki válasza:
Kedves Pepi! Én pedig nagyon hálás, hogy segíthettem🥰 köszönöm🙏🏻
Ajánlatkérő
Nagyon kedves és kommunikatív. Már azelőtt megválaszolta a kérdéseim, hogy én azt megfogalmazhattam volna. Elképesztő mennyire pontos és részletes. Azt az üzenetet adta át amit valóban nekem szántak. Pontosan azt vagy még többet is kaptam mint amiért megkerestem. Hálás vagyok. Ráadásul jelképes áron.
Szaki válasza:
Hálásan köszönöm a visszajelzésed🥰
Fanni
Rendkívül kedves és nagyon jó érzékkel rendelkezik. Pontosak voltak a múltbéli jelentései de a legfontosabb, hogy azokat mondta amiket a lelkemben éreztem/érzek, ebből adódóan az elejétől megbíztam a szavában. Csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Köszönöm🥰💜
Anett
Kedves Lélek!🌈🪽 Mérnöki pontossággal dolgozik! Megbízható a legmesszebbmenőkig! Amit megbeszéltük az szó szerint úgy történt. Nemcsak egy szolgáltás volt ,ennél több,maga a varázslat ✨ami veled történik kedves érdeklődő! Ne habozz keresni! ("Valamicsoda" )
Szaki válasza:
Kedves Anett! Köszönöm a visszajelzésed🙏🏻 Örülök, hogy megismertelek🥰
Barbi
Kedves, alapos. Nem pár mondattal elintézte az egészet, hanem tényleg konkrét, kifejtett válaszokat kaptam. Nem kérdezett tőlem semmi információt, Mégis azokra a dolgokra kaptam választ amikre kíváncsi voltam. Szívből ajánlom mindenkinek!
Szaki válasza:
Kedves Barbi! Köszönöm nagyon a visszajelzésed és a kedvességed🥰🙏🏻
Ajánlatkérő
Pontos, preciz .
Szaki válasza:
Köszönöm💜🙏🏻
Viktoria
Cintia nagyon kedves, gyorsan reagált. Pontosan látott és érzett mindent az életemmel kapcsolatban. Tökéletes útmutatást adott. Csak ajánlani tudom!
Szaki válasza:
Kedves Viktória! Hálásan köszönöm a visszajelzésed és az ajánlásod is🥰🙏🏻
Nikolett
Nagyon kedves és tényleg elmondta ami éppen van az adott helyzettel. Legközelebb is őt választom.
Szaki válasza:
Kedves Nikolett! Hálásan köszönöm a visszajelzésed🥰 és várlak szeretettel💜
Levi
Hátborzongató volt ahogy látott engem csupán néhány szó elhangzását követően, pontosan stimmelt minden!
Szaki válasza:
Kedves Levi! Köszönöm a visszajelzést🥰🙏🏻
Anett
Tűpontos vetést készített. Pedig csak egy keresztnevet mondtam. Jelképes áron ráadásul. Biztosan jönni fogok még hozzá, jó szívvel ajánlom.
Szaki válasza:
Kedves Anett! Köszönöm nagyon a visszajelzésed!🥰
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Jósnő 37 megbízás Jós 11 megbízás