tarot kártya jóslás árak 2022

Akár

Akár 4000 Ft / alkalom

Szakemberek

Település

Válaszd ki a települést, hogy csak azokat a szakikat lásd, akik vállalnak kiszállást hozzád, és megadtak árat ehhez a tevékenységhez!

Kirké Szigete - Szabolcsi Johanna Szabina
Adatlap megtekintése
Facebook: https://facebook.com/kirkeszigete Weboldal: https://kirkeszigete.blogspot.com Mesterjós és hipnotizőr: A World Divination Association (Jövendőmondók Világszövetsége) tagja vagyok. Kamaszkorom óta foglalkozom jóslással, cigány és Tarot kártyából, inga használattal, valamint tenyérelemzéssel. Utóbbin kívül a többit online is elvégzem, tehát országszerte bárhonnan elérhető. Párkapcsolati / szerelmi jóslás, személyiség elemzés, éves jóslás, nagy átfogó kártyavetés, az élet minden területére vonatkozó javaslás kérhető elérhető árakon. 2020-ban végeztem hipnotizőrként, AIA és International School of Hypnosis nemzetközi oklevéllel minősített szakember vagyok. Vezetett fejlődés-meditációkat végzek, melyek segítenek és sokszorosan meggyorsítják céljaid elérését. Meglepődnél, ha tudnád, milyen változásokra vagy képes, ha az elmédet is a vágyaid szolgálatába állítod! Siker, önbizalom, stresszmentesítő, fogyást segítő meditációk elérhetőek, vagy egyéni céljaid szerint is készítek neked! ***************************** Súlycsökkentő coaching: Mert ha valaki, én tudom, milyen brutális munka lefogyni. Többször átestem minden módszeren és fázison, mire a programomat kidolgoztam. Azért, hogy neked már ne kelljen a világ összes pénzét, energiáját, lelki- és akaraterejét kidobni az ablakon. A módszerem azt a részét célozza meg a változtatásnak, amire azt szokták mondani: "fejben dől el". Tehát nem számít, hogy melyik diétát szeretnéd követni, mennyi időd van mozogni, mert mi egy fogyásbarát felfogásra, az ételhez/evéshez/ízekhez/testedhez/énképedhez való fejlettebb hozzáállásra törekszünk. Támogatás a céljaid elérésében elfogadó légkörben, haladni kényszerérzet nélkül - én ezekben hiszek! Állj készen fejben és lelkileg is a fogyásodra szakértő támogatással, célorientáltan! 2017 óta vagyok ICF kvalifikált, okleveles coach. Az élethosszig tartó tanulás híve vagyok. Országosan vállalok online coachingot, főként magánéleti elakadásokban. Kiemelt területem a fogyás segítő, súlycsökkentéses coaching. Kérj ajánlatot kötelezettség nélkül, sőt, menj biztosra: egy díjmentes "nulladik alkalmat" is megbeszélhetünk, mielőtt elkezdenénk az utat az átalakulásod felé. Megszolgálom a bizalmad.
Bővebben

tarot kártya jóslás ár / alkalom

4 000 Ft - 7 000 Ft

4 megbízás
6 fotó
Páty
Takács Lívia
Adatlap megtekintése
Líviának hívnak. Húsz éve foglalkozom jóslással.Kamikus elemzés,szerelmi kapcsolatok,szerelmi kötés oldása,tisztánlátás,karmikus blokkok feloldása,anyagi dolgok elemzése,rontás és tisztítási való kapcsolatos problémáival keressen nyugodtan.Továbbá védelmező karkötőket biztosítok akinek szüksége van rá.
Bővebben

tarot kártya jóslás ár / alkalom

5 000 Ft

3 megbízás
Székesfehérvár
Bagdi Attila
Adatlap megtekintése
Bagdi Attila

Jósnő

Jós

Tarot kártyaolvasók vagyunk! Én és a feleségem,évek óta együtt dolgozunk! (A nejem boszorkány)Csatornázzuk az Univerzum üzeneteit a hozzánk érkezőknek! Nagy segítséget nyújt abban az esetben,ha nem látunk tisztán egy szituációban,illetve ha bármilyen elakadás van az életünkben!A kártyák világosan megmutatják nekünk a közeljövő alakulásait,intelmeket,figyelmeztetéseket,útbaigazítást közölnek az égiek! A feleségem 14 éve alkalmazza a mágiát! Az égiek útmutatásával és a mágiával együttesen segítünk az embereknek abban,hogy az életüket megváltoztassák! Azzal a nővel/férfival legyenek akiket szeretnek,vagy ha még nincs kiszemelt,akkor bevonzzuk a lelkitársát,ikerlángját! Helyre hozzuk az ellaposodott kapcsolatokat,vissza szerezzük azt a személyt aki elhagyta!! Segítünk elérni az anyagi biztonságot,jövedelmezőbbé tenni a vállalkozását,megszerezni azt a bizonyos állást/pozíciót! Sikerre vinni jogi ügyeket,ingatlanokkal kapcsolatos procedúrákat! Javítunk az egészségi állapotán,megvizsgálva a probléma gyökerét! Minden betegség egy tünet! A lélek így jelez nekünk! A termékenység is az egészségmágia fokozható@ Ha már rég nem jön össze a baba,akkor segítünk!Forduljon hozzánk bizalommal! 🌌Szakterületeink: 🔮🌠SPIRITUIS TANÁCSKÉRÉS/JÓSLÁS🌠 💝🔗SZERELMIKÖTÉS/OLDÁS💔 🧿⚠️ÁTOK/RONTÁSLEVÉTEL❗😈 🍀♾PÉNZ/BŐSÉGMÁGIA💰💷 🔞👫SZEXUÁLMÁGIA💑🔞 🤒🤧EGÉSZSÉG MÁGIA🤰🤱 👻💀TÉRTISZTÍTÁS👻💀
Bővebben

tarot kártya jóslás ár / alkalom

10 000 Ft

1 megbízás
1 vélemény
Budapest
Most éppen nem vállalnak munkát
Sípos Szilvia
Adatlap megtekintése
Sípos Szilvia [Jelenleg nem vállal munkát]

Jósnő

Talpmasszázs

Svédmasszázs

Jószaki
Jószaki
Sziasztok kedves vendégek!Várlak benneteket sok szeretettel a XI kerületben a Szent Imre kórházhoz közel lévő szalonomba. Ha fel frissülni vagy jól ellazulni szeretnél akkor jó helyen jársz,kezeim alatt erre meg van mindenehetőséged,de ha erősebb hatásosabb masszázst szeretnéd akkor is jó helyen jársz. Svéd masszázst alkalmazom, ez egy frissítői izomlazítói masszázs, átmozgatom minden részedet 50-60-90 percben. További részletekért hívj telefonon. Sok szeretettel várok női és férfi vendéget egyaránt. Minden masszázs elején és végén is le tusolhatsz. Ne akadályozzon, ha a munkából jönnél hozzám. Ha tetszett a hirdetésem és az amit a le írták an kínáltak neked, akkor, hívj bátran. Mindennap hívható vagyok reggel 8:00"-tól este 20:00ig időpont egyeztetésre.
Bővebben

tarot kártya jóslás ár

Kérj árajánlatot

9 megbízás
1 vélemény
1 fotó
Budapest - XI. kerület

Nem találod, akit keresel?

Ha nem szeretnél közülük választani, nézz vissza a szakikhoz, akik még nem adtak meg árat, és kérj tőlük ajánlatot!

<<< Vissza: Jósnő lista

Vagy kérj ajánlatot az összes jósnő szakembertől

Gyorsított ajánlatkérés(ezt válaszd, ha nincs időd)

Írd le, mire van szükséged!