Jósnő szakemberek

Válaszd ki a városod és találd meg a számodra legmegfelelőbb Jósnő szakembert!

Budapest
Debrecen
Miskolc
Szeged
Pécs
Budapest - XI. kerület
Budapest - III. kerület
Mayer Gabi
Adatlap megtekintése
Mayer Gabi

Jósnő

Asztrológus

Természetgyógyász

Sok szeretettel várok mindenkit. Harminc éve vagyok okleveles asztrológus, azóta vetek jós kártyát is. .Ha bármi kétely kínoz a bizonyosságot ajánlom a bizonytalanság helyett.. Már 30 éve vetek kártyát, egyszerre 4 kártyából jósolok, Magyar, Lenormand, 78 lapos Tarot és kulcs szó kártya van a segítségemre. Párkapcsolati jóslás, hogy kell dönteni hogy jól járj, hogy alakul a jövő, tehetsz.-e valamit hogy sikeres legyél.. stb-..Minden kérdésre válaszolok. TEHÁT, BIZONYOSSÁG A BIZONYTALANSÁG HELYETT.. Ezt ajánlom.. Várok mindenkit nagy szeretettel.. Mayer Gabi.
Bővebben
Budapest - XIII. kerület
Kirké Szigete - Szabolcsi Johanna Szabina
Adatlap megtekintése
Facebook: https://facebook.com/kirkeszigete Weboldal: https://kirkeszigete.blogspot.com Mesterjós és hipnotizőr: A World Divination Association (Jövendőmondók Világszövetsége) tagja vagyok. Kamaszkorom óta foglalkozom jóslással, cigány és Tarot kártyából, inga használattal, valamint tenyérelemzéssel. Utóbbin kívül a többit online is elvégzem, tehát országszerte bárhonnan elérhető. Párkapcsolati / szerelmi jóslás, személyiség elemzés, éves jóslás, nagy átfogó kártyavetés, az élet minden területére vonatkozó javaslás kérhető elérhető árakon. 2020-ban végeztem hipnotizőrként, AIA és International School of Hypnosis nemzetközi oklevéllel minősített szakember vagyok. Vezetett fejlődés-meditációkat végzek, melyek segítenek és sokszorosan meggyorsítják céljaid elérését. Meglepődnél, ha tudnád, milyen változásokra vagy képes, ha az elmédet is a vágyaid szolgálatába állítod! Siker, önbizalom, stresszmentesítő, fogyást segítő meditációk elérhetőek, vagy egyéni céljaid szerint is készítek neked! ***************************** Súlycsökkentő coaching: Mert ha valaki, én tudom, milyen brutális munka lefogyni. Többször átestem minden módszeren és fázison, mire a programomat kidolgoztam. Azért, hogy neked már ne kelljen a világ összes pénzét, energiáját, lelki- és akaraterejét kidobni az ablakon. A módszerem azt a részét célozza meg a változtatásnak, amire azt szokták mondani: "fejben dől el". Tehát nem számít, hogy melyik diétát szeretnéd követni, mennyi időd van mozogni, mert mi egy fogyásbarát felfogásra, az ételhez/evéshez/ízekhez/testedhez/énképedhez való fejlettebb hozzáállásra törekszünk. Támogatás a céljaid elérésében elfogadó légkörben, haladni kényszerérzet nélkül - én ezekben hiszek! Állj készen fejben és lelkileg is a fogyásodra szakértő támogatással, célorientáltan! 2017 óta vagyok ICF kvalifikált, okleveles coach. Az élethosszig tartó tanulás híve vagyok. Országosan vállalok online coachingot, főként magánéleti elakadásokban. Kiemelt területem a fogyás segítő, súlycsökkentéses coaching. Kérj ajánlatot kötelezettség nélkül, sőt, menj biztosra: egy díjmentes "nulladik alkalmat" is megbeszélhetünk, mielőtt elkezdenénk az utat az átalakulásod felé. Megszolgálom a bizalmad.
Bővebben
6 fotó
Páty
Takács Lívia
Adatlap megtekintése
Líviának hívnak. Húsz éve foglalkozom jóslással.Kamikus elemzés,szerelmi kapcsolatok,szerelmi kötés oldása,tisztánlátás,karmikus blokkok feloldása,anyagi dolgok elemzése,rontás és tisztítási való kapcsolatos problémáival keressen nyugodtan.Továbbá védelmező karkötőket biztosítok akinek szüksége van rá.
Bővebben
Székesfehérvár
Vörös Melinda
Adatlap megtekintése
Vörös Melinda

Jósnő

Coach

Kedves Érdeklődő! Okleveles grafológusként és life coachként dolgozom. A grafológiai elemzés bárhonnan kérhető az országban, coachként a személyes konzultációra Szegeden van lehetőség, de skypon, messengeren, egyéb online felületeken bárhonnan elérhető vagyok. Közel 10 éve foglalkozom a kézírás tudományával. A kézírás olyan egyedi minta, minta az ujjlenyomat. Minden papírra tett jel, üresen hagyott terület a személyiségünk lenyomata. Leképezzük energetikánkat, érzelmi világunkat, törekvéseinket, emberi kapcsolatainkat, párunkhoz fűződő viszonyunkat, szüleinkhez való kapcsolódásainkat, optimizmusunkat, zárkózottságunkat, motiváltságunkat, erősségeinket, gyengeségeinket, hátráltató tényezőinket, önbizalmunk mértékét, belső feszültséget, alkalmazkodási készségünket, célkitűzéseink erősségét, kreativitásunkat, jelenlegi munkához való viszonyunkat, elégedettségünket. Én feltárom a tudat alatt rejtőző, de leírt kódjaid, a horgonyaid, mozgósítható erőid! A grafológiai elemzés a világon egyedüli módon objektív és tényszerű, és a leggyorsabban eredményt adó módszer. A kezedben a megoldás! A grafológia feltár, a coaching megold! A coaching beszélgetésben feltérképezzük, mely az az életterületed, akadályod, traumád, melynek a megoldása a legszükségesebb most számodra. A jövődre, a megoldásra fókuszálunk. A már benned meglévő képességeid indítjuk be, mozgósítjuk. Ha a döntést meghoztad, hogy végre Te magad akarod a jövőd megteremteni, el akarod hagyni a biztonságosnak vélt, de számodra már nem megfelelő zónádat, félelmeid, negatív kapcsolataid, rossz munkahelyed, és kellő elszántsággal indulsz az utadra, akkor vedd fel velem a kapcsolatot… Én értő figyelemmel hallgatlak, kihallom belőle az S. O. S. szavaid, mindent megteszek azért, hogy magasabb szintre érhess, hogy megismerd – elfogadd –szeresd önmagad. Új nézőpontokat találsz meg melyekkel irányt változtathatsz, és jó messzire eljuthatsz. Az életminőséged javulása garantált! Fogom a kezed, veled leszek, amíg erre szükséged van!
Bővebben
5 vélemény
Szeged
Bagdi Attila
Adatlap megtekintése
Tarot kártyaolvasók vagyunk! Én és a feleségem,évek óta együtt dolgozunk! (A nejem boszorkány)Csatornázzuk az Univerzum üzeneteit a hozzánk érkezőknek! Nagy segítséget nyújt abban az esetben,ha nem látunk tisztán egy szituációban,illetve ha bármilyen elakadás van az életünkben!A kártyák világosan megmutatják nekünk a közeljövő alakulásait,intelmeket,figyelmeztetéseket,útbaigazítást közölnek az égiek! A feleségem 14 éve alkalmazza a mágiát! Az égiek útmutatásával és a mágiával együttesen segítünk az embereknek abban,hogy az életüket megváltoztassák! Azzal a nővel/férfival legyenek akiket szeretnek,vagy ha még nincs kiszemelt,akkor bevonzzuk a lelkitársát,ikerlángját! Helyre hozzuk az ellaposodott kapcsolatokat,vissza szerezzük azt a személyt aki elhagyta!! Segítünk elérni az anyagi biztonságot,jövedelmezőbbé tenni a vállalkozását,megszerezni azt a bizonyos állást/pozíciót! Sikerre vinni jogi ügyeket,ingatlanokkal kapcsolatos procedúrákat! Javítunk az egészségi állapotán,megvizsgálva a probléma gyökerét! Minden betegség egy tünet! A lélek így jelez nekünk! A termékenység is az egészségmágia fokozható@ Ha már rég nem jön össze a baba,akkor segítünk!Forduljon hozzánk bizalommal! 🌌Szakterületeink: 🔮🌠SPIRITUIS TANÁCSKÉRÉS/JÓSLÁS🌠 💝🔗SZERELMIKÖTÉS/OLDÁS💔 🧿⚠️ÁTOK/RONTÁSLEVÉTEL❗😈 🍀♾PÉNZ/BŐSÉGMÁGIA💰💷 🔞👫SZEXUÁLMÁGIA💑🔞 🤒🤧EGÉSZSÉG MÁGIA🤰🤱 👻💀TÉRTISZTÍTÁS👻💀
Bővebben
1 vélemény
Budapest
Maurer Laura
Adatlap megtekintése
Maurer Laura [Jelenleg nem vállal munkát]

Jósnő

Dekoráció

Takarítás

Budapest
Diva Tarot
Adatlap megtekintése
Jóslás-Fehér Mágia gyakorlása 14 éves tapasztalattal❗ Mindenre van megoldás❗🧙‍♀️ Az életünkben felmerülő "problémák" igazából próbatételek❗✅Vizsgák hada....✅ Minden akadály,minden nehézség,az élet minden területén egy megoldandó feladat❗ Ha nem találod a megoldást,ha elakadtál: Ne merülj önsajnálatba❗ Ne add fel❗ Ne hibáztass másokat❗ Ne törődj bele a nehézségekbe! TÉGY A JÓLÉTEDÉRT,A BOLDOGSÁGODÉRT,A KIEGYENSÚLYOZOTTSÁGODÉRT❗ 🧙‍♀️SEGÍTEK🧙‍♀️✅ NEM SZÁMÍT MI A PROBLÉMA,MEGOLDJUK❗ 🔮🏡🧿👻🧙‍♀️💰🍀🔯💶🕯🌑💘💎💶♾🔮 ❤💘SZERELMIKÖTÉS-OLDÁS🖤💔 🌑🕯ÁTOK-RONTÁSLEVÉTEL🕯🌑 👻🏠🧿TÉRTISZTÍTÁS🧿🏠👻 🍀💰SZERENCSE/BŐSÉG BEVONZÁSA💰🍀 ⁉️😴ALOMFEJTÉS😴⁉️ 🔮🧭SPIRITUÁLIS TANÁCSKÉRÉS🧭🔮 ❤KERESSETEK BIZALOMMAL❤
Bővebben
11 vélemény
13 fotó
Budapest - V. kerület
Sípos Szilvia
Adatlap megtekintése
Sípos Szilvia [Jelenleg nem vállal munkát]

Jósnő

Talpmasszázs

Svédmasszázs

Jószaki
Jószaki
Sziasztok kedves vendégek!Várlak benneteket sok szeretettel a XI kerületben a Szent Imre kórházhoz közel lévő szalonomba. Ha fel frissülni vagy jól ellazulni szeretnél akkor jó helyen jársz,kezeim alatt erre meg van mindenehetőséged,de ha erősebb hatásosabb masszázst szeretnéd akkor is jó helyen jársz. Svéd masszázst alkalmazom, ez egy frissítői izomlazítói masszázs, átmozgatom minden részedet 50-60-90 percben. További részletekért hívj telefonon. Sok szeretettel várok női és férfi vendéget egyaránt. Minden masszázs elején és végén is le tusolhatsz. Ne akadályozzon, ha a munkából jönnél hozzám. Ha tetszett a hirdetésem és az amit a le írták an kínáltak neked, akkor, hívj bátran. Mindennap hívható vagyok reggel 8:00"-tól este 20:00ig időpont egyeztetésre.
Bővebben
1 vélemény
1 fotó
Budapest - XI. kerület
Mutasd az összes Budapesti jósnőt

Nagyobb települések

Dél-Alföld
Dél-Dunántúl
Észak-Magyarország
Budapest
Kelet-Dunántúl
Észak-Alföld
Közép-Magyarország
Nyugat-Dunántúl

Legnépszerűbb feladatok és árak

Válaszd ki, milyen feladathoz keresel segítséget, böngéssz azon szakemberek között, akik vállaljàk és tájékozódj az árakról!

cigánykártya jóslás
tarot kártya jóslás
sorselemzés
inga jóslás

Néhány cigánykártya jóslás ár a rendszerünkből

8 000 Ft
alkalom ár
Kirké Szigete - Szabolcsi Johanna Szabina
Páty
Facebook: https://facebook.com/kirkeszigete Weboldal: https://kirkeszigete.blogspot.com Mesterjós és hipnotizőr: A World Divination Association (Jövendőmondók Világszövetsége) tagja vagyok. Kamaszkorom óta foglalkozom jóslással, cigány és Tarot kártyából, inga használattal, valamint tenyérelemzéssel. Utóbbin kívül a többit online is elvégzem, tehát országszerte bárhonnan elérhető. Párkapcsolati / szerelmi jóslás, személyiség elemzés, éves jóslás, nagy átfogó kártyavetés, az élet minden területére vonatkozó javaslás kérhető elérhető árakon. 2020-ban végeztem hipnotizőrként, AIA és International School of Hypnosis nemzetközi oklevéllel minősített szakember vagyok. Vezetett fejlődés-meditációkat végzek, melyek segítenek és sokszorosan meggyorsítják céljaid elérését. Meglepődnél, ha tudnád, milyen változásokra vagy képes, ha az elmédet is a vágyaid szolgálatába állítod! Siker, önbizalom, stresszmentesítő, fogyást segítő meditációk elérhetőek, vagy egyéni céljaid szerint is készítek neked! ***************************** Súlycsökkentő coaching: Mert ha valaki, én tudom, milyen brutális munka lefogyni. Többször átestem minden módszeren és fázison, mire a programomat kidolgoztam. Azért, hogy neked már ne kelljen a világ összes pénzét, energiáját, lelki- és akaraterejét kidobni az ablakon. A módszerem azt a részét célozza meg a változtatásnak, amire azt szokták mondani: "fejben dől el". Tehát nem számít, hogy melyik diétát szeretnéd követni, mennyi időd van mozogni, mert mi egy fogyásbarát felfogásra, az ételhez/evéshez/ízekhez/testedhez/énképedhez való fejlettebb hozzáállásra törekszünk. Támogatás a céljaid elérésében elfogadó légkörben, haladni kényszerérzet nélkül - én ezekben hiszek! Állj készen fejben és lelkileg is a fogyásodra szakértő támogatással, célorientáltan! 2017 óta vagyok ICF kvalifikált, okleveles coach. Az élethosszig tartó tanulás híve vagyok. Országosan vállalok online coachingot, főként magánéleti elakadásokban. Kiemelt területem a fogyás segítő, súlycsökkentéses coaching. Kérj ajánlatot kötelezettség nélkül, sőt, menj biztosra: egy díjmentes "nulladik alkalmat" is megbeszélhetünk, mielőtt elkezdenénk az utat az átalakulásod felé. Megszolgálom a bizalmad.
5 000 Ft
alkalom ár
Takács Lívia
Székesfehérvár
Líviának hívnak. Húsz éve foglalkozom jóslással.Kamikus elemzés,szerelmi kapcsolatok,szerelmi kötés oldása,tisztánlátás,karmikus blokkok feloldása,anyagi dolgok elemzése,rontás és tisztítási való kapcsolatos problémáival keressen nyugodtan.Továbbá védelmező karkötőket biztosítok akinek szüksége van rá.
10 000 Ft
alkalom ár
Belovay Béláné
Pécs
Több mint 10-éve foglalkozom Ezotériával. Kártyajóslással. Mágiával. CSAK Fehér Mágiát végzek! Pécsen élek, és dolgozom, mint Sorselemző-Mesterjós. Sok embernek segítek nap mint nap a jövőt illetően, és hogy megtalálják a helyes utat az életükben. Főbb tevékenységeim: Sorselemzés, Személyes Év elemzés, Párkapcsolati elemzés, Születési Dátumból ,Cigánykártya Jóslás, Tarot – Inga Jóslás, jós, sorselemzés, átoklevétel, rontáslevétel, tisztító mágiák, pénz, bevonzó mágia Szerelmi Kötés-Oldás Életviteli, és Lelki tanácsadás Mágiák Blokkok Oldása, Bevonzó Mágiák Átok-Rontás Vizsgálat, Törés, Levétel, Védelem Szerelmi Kötés és Oldás a Megfelelő kapcsolathoz RUNA Pénz-Siker-Szerelmi Mágia Jósdám Pécsen az Átrium Üzletház földszintjén található a Búza Téren. Bejelentkezni, vagy Telefonon: Kártyáim – 5 féle Cigány Kártya, és Frábátó MesterMágus Tarot Kártya, melyet Szepes Mária Áldott meg, a mindennapok problémáira adják meg a választ! + 5 másik Tarot kártya melyeket Felszentelt Mestertől kaptam. Fordulj hozzám bizalommal Judit Sorselemző-Mesterjós Pécs Keress a Facebook-on is.
Mutasd az összes cigánykártya jóslás árat

Jósnő vagy, de nincs elég munkád?

Regisztrálj ingyen a JóSzaki-ra
- VAGY -
regisztráció előtt csak kérj értesítőt a munkákról!

Munkaértesítő

JóSzaki.hu

A közösség ajánlásával