Las-Fer kft
Las-Fer kft

Bútorasztalos

12
Megbízás

1 évvel ezelőtt volt itt.

Szolnok és 110 km-es körzetében kiszállok.

Jószaki

Las-Fer kft

Bútorasztalos

1998 óta foglalkozunk családi vállalkozásként bútorasztalos munkákkal,konyhák, lakások teljes körű felújításával. (javításokat, pótlásokat,kiegészítők,kisbútorok elkészítését idő hiányában nem tudunk vállalni) Akár SZABVÁNY vagy EGYEDI méretű,kialakítású konyha bútorok,beépített szekrények készítésével, konyhák teljes körű felújításával: Természetesen NEM ÉN csinálok mindent, de minden munkatársammal több éve dolgozunk együtt és mindannyian kiváló, megbízható szakemberek ! Konyhák,lakások felújítását a BONTÁSTÓL A TAKARÍTÁSIG VÁLLALJUK. Bútor készítés ország teljes területén! Beépített szekrény készítés, tolóajtós szekrény, gardróbok, térelválasztó rendszerek, tolóajtó, szobabútor készítés, iroda bútor készítés. VÁLLALÁSI HATÁRIDŐ A MEGRENDELÉSTŐL SZÁMÍTOTT KB. 4 HÉT,ETTŐL CSAK KIVÉTELES ESETEKBEN TUDUNK RÖVIDEBB HATÁRIDŐVEL MUNKÁT ELVÁLLALNI. KISEBB VOLUMENŰ ÉS RÖVID HATÁRIDEJŰ MUNKÁKAT: pl.JAVÍTÁSOK,ÁTALAKÍTÁSOK, A MAGAS JÁRULÉKOS KÖLTSÉGEK ILLETVE KAPACITÁS HIÁNYÁBAN NEM TUDUNK VÁLLALNI !
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Horváth László
A megbeszélt időpontban "elfelejtettek" megjelenni a munkára. Többszöri telefonálgatás kezdődött. Délelőtt 11 körül kiderült, hogy még nem tudnak jönni, mert egy előző helyen elrontott valamit kell lejavítaniuk. Délután négyre ígérték a munkásemberek magukat - mondanom sem kell, hogy az egész nap, a kivett szabadság már el is ment a semmire. Mindenesetre 16:45-ig nem jelentkeztek, ismét telefonálgattunk. A főnök úgy tudta a festőtől, hogy mi nekünk nem volt jó fél öt előtt - nagy hazugság, senki nem mondott ilyet, csak rájuk vártunk egész nap. A szakit is elérve ő fél-egy órát kért még, akkor érkeznek hozzánk. Két óra múlva ismét próbáltunk telefonálni: a főnök nem vette fel, rögzítőre kapcsolt, a szaki kinyomta a telefonhívást. Fél óra múlva ismét kinyomta, majd este nyolckor jött egy SMS, hogy hamarosan visszahívom. Természetesen többé nem jelentkeztek. SENKINEK NEM AJÁNLOM. Ha el vannak látva bőven munkával, akkor ne vállaljanak el mást, ne hazudozzanak.
Szaki válasza:
Szerintem az Úriember rossz helyre írta az értékelést Festőről,lejavításról ír. Nem is értem mi asztalos szakmában dolgozunk nem vagyunk szobafestők. Pálszabó József
Atla Digital Film - Kovács Zoltán
Szuper Szaki, gyorsan és precízen oldotta meg a feladatot - ajánlom, jó szívvel:)
Illés László
Nagyon meg voltam elégedve. Ajánlom másnak is.
Kiss Katalin [Kati]
Mindenkinek ajánlom!! Pontos, megbízható, őszinte és korrekt. Ja és ami a lényeg: lelkiismeretes!!
Szmodics Albert
Nekünk teljes konyhabútort csinált pár éve, de még ma is megdicsérik a munkáját.
Kelemen János és Jánosné [keli]
Nagyon szépen dolgozik csak javasolnitudom mindenkinek
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Bútorasztalos 12 megbízás