FOGADOK MUNKÁT
Lakatos Róbert
Lakatos Róbert
13
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Pécs és 105 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 37966

Rólam

Térkövezés és egyéb építőipari kivitelezés Üdvözöljük kedves leendő és régi Ügyfeleinket! Vállalkozásunk induláskor első sorban térkövezési munkálatokkal, drótkerítés telepítéssel, kis- és nagy kapuk gyártásával, illetve épületek bontásával jeleskedtünk. A 2020-as évre sikerült olyan kapcsolatokra szert tenni partnercégeinkkel, hogy kiváló minőségű, teljes generálkivitelezést tudunk nyújtani ügyfeleink számára. E mellett vállalkozásunk másik nagy előnye, hogy rugalmas – nem csak teljes körű, hanem kisebb megbízásokat is vállalunk, mindezt versenyképes áron. Főbb területeink: - Térkövezés - - Falazási munkálatok - - Burkolás - - Mélyépítés - - Teljes körű felújítás és kivitelezés - - Épületbontás - Nem utolsó sorban célunk, hogy a minőség mellett maradandót is alkossunk. Szeretnénk olyan szolgáltatást nyújtani, amivel ügyfeleink hosszútávon is elégedettek lehetnek. Ha felkeltettük érdeklődését keressen minket bizalommal!
Mutass többet

Értékeléseim

BEA
Gyorsan reagál. elérhető, türelmes
Kádárné B. Mária
Jó hozzáállású, korrekt szakember. Minden részletet elintézett. Gyors, pontos munkavégzés jó csapattal.
Attila
Fiatal,tapasztalt,segítőkész csapat és a megbeszélt munkát teljes odaadással végezték el.Továbbá szavahihető vállalkozó.
B.Judit
Megnyerte tetszésemet a gyors munkakezdése, korrekt hozzáállása, megbízhatósága. Az anyagot is a szakember biztosította.Csak telefonon tudtunk kapcsolatot létesíteni és fenntartani. .Személyesen egyszer sem sikerült. Előleget nem kért A munka folyamatát a kezdésnél és a végén fotóval mutatta és csak ezután került sor a megbeszélt összeg utalására. Mindenkinek ajánlom.
Sömjén Gergő
A megbeszélt időpontban, iszonyat erőbedobással kezdődött meg a munka, nagyon készséges csapat, remek partnerek!
Plant
Nem mindent csinált meg a szerződés szerinti időre, de maximálisan együttműködő, és korrekt.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Földmunka 1 megbízás Épületbontás 0 megbízás Térkövezés 5 megbízás Kőműves 7 megbízás