Kugli Krisztián
Kugli Krisztián

Kőműves · Automata kapu · Gipszkarton szerelés

15
Megbízás

1 hónappal ezelőtt volt itt.

Győr és 35 km-es körzetében kiszállok.

Jószaki

Kugli Krisztián

Kőműves · Automata kapu · Gipszkarton szerelés

Kugli Krisztián 44éves, 25éve az építő iparban dolgozom, nagyon sok díszítő munkát csináltam /gipszkarton,rejtett világítások,kerítések és homlokzatok díszkőburkolatát szigetelèsèt,teraszokat,kémények felújítását gépészet stb.első osztályú minőségben,kedvező áron vállalom.
Mutass többet

Áraim

Rezsi óradíj

1 Ft / óra
Bàrmely munka elvègzèse esetèn kivève ha 1-2 òràs Akkor kiszàllàsi dìjat szàmolok fel min10000ft Mivel a legapròbb segìtsèget nyùjtva is mire odakerül a sor hogy elvègezzük,szerszàmok összerakàsa raktàrbol anyag beszerzèse visszarakodàs üzemanyag mind időstb.stb. Termèszetesen a megállapodott elkezdett ès elvègzett munkáknál NEM!!!

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Fontos lenne, ha valamit megbeszélünk tartsa magát hozzá. Azóta se keresett meg se telefonon se személyesen.
Szaki válasza:
Üdv sajnos balesetet szenvedtem műtöttek stb.stb. sajnálom 4.hét után most vagyok annyira hogy -esükhöz telefonomba nem tudtam bejelentkezni semmi telefonszám sajnálom pedig mindent elkészítettem és emódon tudtam csak jelentkezni ahogy megláttam a véleményüket 9tórött újjal írok valahogy tényleg nagyon sajnálom nem tudtam jelentkezni ajánlani nem merek más szakit mert csak a saját tapasztalatomban és közösségi odafigyelős precíz munkámban bízok Mégegyszer nagyon sajnálom de mostanában nem fogok lábra állni Talán nem maradandó ezért nagyon szépen kérném vegyék le a kommentet a jövőbeli felépülésem utáni munkafelkérések miatt nagyon köszónóm előre is
Sipiczki Kitty
Nem volt olyan amire azt tudnám mondani, hogy nem szerettem. Inkább pozitív. Kommunikatív. És a legjobbat szeretné az ügyfeleinek. Nagyon sok tanácsot is kaptunk tőle, amit természetesen megfogadtunk. És jól döntöttünk.! Csak ajánlani tudom!
Gábor
Gyors, precíz, rugalmas, jó problémamegoldó,
Ajánlatkérő
Megbízható szakember, prezíz és gyors.
Endre Füsi
Az időre vállalt munkát kifogástalanul elvégezte, kitűnő minőségben. Az anyagbeszerzéstől a végső takarításig igazán jó, mgbízható munkát végzett. Merem ajánlani elfogulatlanul.
Sipos Dóra
Gyors,korrekt munka. Batran ajanlom mindenkinek. Koszonjuk Mark es Dori
Ildikó Babicz
Csak ajánlani tudom.Korrekt jó szakember.Köszönjük Krisztián szép munka volt!
Szalay Roland
Gyors, korrekt munka. Minden rendben volt.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

1 vagy 2 réteg gipszkartont érdemes rakni a konyha és a kialakításra kerülő kamra közé? Pontosabban miért érdemes 2 réteg gipszkartont tenni? Mitől lesz az jobb nekem, azontúl, hogy nyilván drágább?

Az én válaszom:

„Látom nagyon sok a szakember igazából a két réteg karton a stabilitás illetve a tűzvédelem miatt találták ki de ebbe ne menjünk bele rengeteg érv szól mellette ellene egy kamránál a legfontosabb amire nagyon oda kell figyelni a szigetelés mivel fűtött illetve fűtetlen helyiséget kell egymástól elválasztani oda kell figyelni a pára lecsapódás elkerülésére megfelelő kivitelezéssel zárófólia ha nem installációs falat építünk akkor faszerkezet a legjobb megoldás egyébként ha már spórolni szeretnénk természetesen az sem olcsóbb de nem lesz hő hidas ha odafigyelünk a szigetelésre stabilitás előre meg kell beszélni a belsöépítésszel vagy személyesen a megrendelővel hova mit szeretne és a gipszkarton mögé megfelelő erősítéseket kell lapozás előtt beépíteni stb.stb. ✌️”

0

2024. 02. 29.

1 vagy 2 réteg gipszkartont érdemes rakni a konyha és a kialakításra kerülő kamra közé? Pontosabban miért érdemes 2 réteg gipszkartont tenni? Mitől lesz az jobb nekem, azontúl, hogy nyilván drágább?

Az én válaszom:

„Két réteg gipszkartont igazából stabilitás illetve tűzvédelem miatt találták ki egy spejz vagy kamra válaszfala belső felére raknék igazából ha anyagi spórolás vonzata van a dolognak egyébként egy réteg is elég ha előre tudjuk hol vannak illetve hol lesznek a rögzítendő polcok mert mögé fából erősítèst mindenképp ajánlatos tenni tehát költségkímélés képpen egy réteg is elég én ilyen munkát igazából nem vállalok nem spórolunk pár tábla gipszkartonról beszélhetünk gondolom főleg ha nem egy húsüzem lesz abban a kamrába ami inkább fontosabb hogy pár álló gipszkarton legyen és a szigetelésre nagyon odafigyelni fűtött fűtetlen helyiségben páralecsapódás satöbbi”

0

2024. 02. 29.

Szakmáim

Kőműves 8 megbízás Automata kapu 2 megbízás Gipszkarton szerelés 2 megbízás Tetőfedő 1 megbízás Kéménybélelés, felújítás 1 megbízás Vízszerelő 1 megbízás Burkoló 0 megbízás Ács 0 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 0 megbízás Villanyszerelő 0 megbízás Lakatos 0 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 0 megbízás