Kozma Zsolt
Kozma Zsolt

Kőműves · Bádogos · Betonozás

21
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

Kozma Zsolt

Kőműves · Bádogos · Betonozás

Épít, felújít? Teljes körű lakásfelújítás ,térkövezés, víz-gáz-fűtés szerelés, villamos hálózat kiépítése, építés, cégünk fő profilja. Ha megfelelő szakembereket keres, nálunk megtalálta a megoldást. Kőműves, Ács, bádogos, villany, víz-gáz szakterületeken állunk rendelkezésükre. Épületek külső-belső átalakítása illetve felújítása, parkok , terek, udvarok, kocsi beálók térkövezése , tetők építése illetve felújítása Cégünk garanciát vállal minden elkészített munkára.Díjtalan kiszállás, egyedi személyre szabott ajánlat készítés. Keresen bizalommal önnek nemkerül semmibe.
Mutass többet

Áraim

Ács teto mester

3 000 Ft / ㎡
Héjazat csere, cserepeslemez fedés, tető felújítás, beázás megszüntetés

Térkövezés

10 000 Ft / ㎡
Talajszit előkészítés, kavics ágyazat, térkő lerakás, szegéjezés

bádogozás

2 500 Ft / ㎡
Épület szerkezet fedéshez tartozó lemezfedés

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Térkövezést csinált nálunk, szerződéssel, számlával, garanciával. A térkő azon a részen, amit ő csinált, végig meg van süllyedve, van, ahol 10-15 cm a különbség. Csak normál személyautóval járunk az úton. Felhívtam, jeleztem a problémát, először még azt mondta, majd jön, türelmet kér, egészségügyi problémái vannak. Igyekeztem megértő lenni, ezért csak most írok értékelést, de ez októberben volt, és azóta nem reagál az ams-re, emailre, nem veszi fel a telefont. Hívtam egy másik számról, azt felvette, majd amikor beleszóltam, szó nélkül lerakta. Nyilvánvalóan nem tervezi, hogy eleget tegyen a garanciális kötelezettségének. Kókler, tisztességtelen
Ajánlatkérő
Kozma Zsolt mennyezet-gipszkartonozás utáni festést végzett. A munkatársa glettelt a csatlakozásoknál , ami nagyon szép lett. Kozma Zsolt nagyrészt a festést végezte. A Supralux festék kellemetlen, szúrós szagú volt. Elmentem és hoztam gyorsan Hérát a másik helyiséghez.A mennyezet nem lett fehér egyik helyiségben sem, és átlátszik a gipszkartonok illesztésénél végzett glett csík. Másnap - fizetés és távozás után - többször hívtam telefonon, különböző napszakokban, két napig. Nem vette fel a telefont, és vissza sem hívott. A munka megkezdése előtt mindig visszahívott.A gipszkartonozást végző szakemberek, akiket előzőleg küldött, kifogástalan munkát végeztek. Pozitívum még, hogy bútort is pakoltak (pakolással együtt egyeztünk meg az árban).
Ajánlatkérő
Udvarias, jól kommunikál, viszont drágán dolgozik, előre is kért pénzt anyagra, még az rendben is volt, de munka közben is kérte a pénzt, mi hiába ragaszkodtunk hozzá, hogy csak a végén fizetünk.
Ajánlatkérő
Hozzá értő szakember! Rugalmas és megbízható.
Ajánlatkérő
Előre egyeztettem vele a feltételeket, mindenben együttműködő volt és értelmesen meg lehetett vele beszélni a szakmai kérdéseket is. Utána erre-arra mégis "máshogy emlékezett", és ezeket a dolgokat nem mindig sikerült helyre tenni vele (pl. azt mondta, egyedül dolgozik, de végül a munka jó részét egy segédjével végeztette; abban maradtunk, utólag fizetek, de az anyagköltséget végül menet közben elkérte). A munkát a megígért időben elvégezte, laikus megítélésem szerint korrekt, de nem kiemelkedő minőségben (egy-két helyen nem kizárt, hogy utólagos korrekcióra lesz szükség).
Ajánlatkérő
Precíz és pontos munkavégzés volt. A megbeszélteknek megfelelően történt mindent. Elégedett voltam velük.
Ajánlatkérő
A megbeszélt időben pontosan érkezett,a munkát jól elvégezte.Ajánlani tudom másnak is.
Ajánlatkérő
Korrekt
Ajánlatkérő
A kért időben és anyagokkal elvégezték a munkát, a végefelé már siettek, így hiányosságok adódtak, azt mondta, majd jönnek kijavítani, ez egyenlőre nem történt meg. A munkájuk megfelelő volt.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Hány fős brigáddal szoktak általában hőszigetelni a szakik? Mi az ideális létszám egy átlagos családi ház külső hőszigeteléséhez?

Az én válaszom:

„3-4 FŐ”

0

2024. 04. 18.

hány fokig lehet betonozni?

Az én válaszom:

„-5 fok ig”

0

2023. 11. 28.

Rigips blue acoustic közé milyen testsűrűségű kőzetgyapotot vegyek, hogy még jobb legyen a hangszigetelés?

Az én válaszom:

„Isover akusto ajánlom”

0

2023. 11. 23.

Ti melyiket ajánljátok? A kőzetgyapot a jobb vagy a grafitos szigetelés? Előnyök, hátrányok árban, munka nehézségben, hőszigetelő hatásban, tartósságban, stb....

Az én válaszom:

„A grafitost ajánlanám”

0

2023. 11. 23.

Vályog házban cserép alá kell a bramac fólia vagy oda nem szoktatok tenni? Mi a szerepe tulajdonképpen? Ha jó van feltéve a cserép, elvileg nem kéne, hogy beázzon, nem?

Az én válaszom:

„Ajánlott a fóliázás mindenképpen ”

0

2023. 11. 23.

Az a zöld, impregnált tetőléc mivel van kezelve? Érdemes megvenni az impregnáltat, vagy olcsóbb, ha megveszem a kezeletlent, és én kenem le, mielőtt ácsot fogadok?

Az én válaszom:

„Igen megéri megvásárolni, gomba elleni vegyszerrel van kezelve”

1

2023. 11. 23.

Az éjszakai viharban egy darabon leszakadt az eresz és lejött 1-2 cserép is. Fogalmam sincs, hogy van-e egyéb károsodás. Ha a cserép lejött, akkor biztos, hogy be is ázott, vagy a párazáró fólia azt megakadályozza? Tetőfedőt vagy bádogost hívjak, hogy ellenőrizzen és visszaszereljen mindent?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm, mielőbb orvosolni javasolt a problémát. Ajánlom magam tisztelettel Kozma Zsolt ”

0

2023. 07. 26.

Milyen anyagból készül trapézlemez? Úgy tudom, többféle is van, anyagban és vastagságban is. Ti melyik fajtát ajánlanátok családi ház tetőfedéséhez?

Az én válaszom:

„Szia , szigetelés kell alá és teljesen elfogadható mint külső héjazat. ”

0

2023. 07. 21.

A nyaraló teteje rossz állapotban van, meg akarom csináltatni a nyáron, de fogalmam sincs, milyen anyaggal oldjam meg a tetőfelújítást. A cserép árak nagyon elszálltak, gondolkodtam cserepes lemezben is, de nem tudom, mennyivel olcsóbb, meg nem kopog nagyon, ha esik az eső? Azt mondják....

Az én válaszom:

„Mindenképpen személyesen konzultáljon szakemberel. Tisztelettel Kozma Zsolt ”

0

2023. 06. 28.

Járt nálam egy tetőfedő, de a probléma nem szűnt meg. Ő állítja, hogy jól csinálta meg, de továbbra is beázik a tető, és félek, hogy átszivárog a födémen is, és leázik a mennyezet. Mit javasoltok, mit tegyek? Már tulajdonképpen nem is annyira akarom, hogy visszajöjjön, de hát kifizettem a teljes munkadíjat a cserepezésre és továbbra is ázok. Tök gáz az egész...

Az én válaszom:

„Keres másik ácsot”

0

2023. 06. 26.

Kinéztünk egy házat, ami kívülről elöregedett hungarocell lapokkal van szigetelve. Rámehet a vakolás a megsárgult hungarocellre közvetlenül? Vagy cserés? Csak előkalkulálunk a vásárlás előtt. Kell ilyenkor még valamire figyelni?

Az én válaszom:

„Előte csiszolás ”

0

2023. 01. 19.

Új ingatlant vásároltunk. Az előző tulajdonos azt mondta, hogy a családi ház villanyszerelése házilag valósult meg, ami számunkra nem épp bizalomgerjesztő. Szeretnénk megbizonyosodni róla, hogy minden szakszerűen zajlott, de nem tudjuk, ezt hogyan lehetne kideríteni. Ebben szeretnénk tanácsot kapni.

Az én válaszom:

„Üdvözlöm, mindenképpen ellenőriztetni kell egy szakemberel.”

0

2022. 11. 03.

Szakmáim

Kőműves 5 megbízás Bádogos 5 megbízás Betonozás 4 megbízás Tetőfedő 3 megbízás Ács 2 megbízás Térkövezés 2 megbízás