FOGADOK MUNKÁT
Kozma Zsolt
Kozma Zsolt
6
Megbízás

10 órával ezelőtt volt itt.

Eger és 150 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 52930

Rólam

Épít, felújít? Teljes körű lakásfelújítás ,térkövezés, víz-gáz-fűtés szerelés, villamos hálózat kiépítése, építés, cégünk fő profilja. Ha megfelelő szakembereket keres, nálunk megtalálta a megoldást. Kőműves, Ács, bádogos, villany, víz-gáz szakterületeken állunk rendelkezésükre. Épületek külső-belső átalakítása illetve felújítása, parkok , terek, udvarok, kocsi beálók térkövezése , tetők építése illetve felújítása Cégünk garanciát vállal minden elkészített munkára.Díjtalan kiszállás, egyedi személyre szabott ajánlat készítés. Keresen bizalommal önnek nemkerül semmibe.
Mutass többet

Áraim

Térkövezés

10 000 Ft / ㎡
Talajszit előkészítés, kavics ágyazat, térkő lerakás, szegéjezés

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ádám Molnár
Korrekt
Józsi
A kért időben és anyagokkal elvégezték a munkát, a végefelé már siettek, így hiányosságok adódtak, azt mondta, majd jönnek kijavítani, ez egyenlőre nem történt meg. A munkájuk megfelelő volt.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Kinéztünk egy házat, ami kívülről elöregedett hungarocell lapokkal van szigetelve. Rámehet a vakolás a megsárgult hungarocellre közvetlenül? Vagy cserés? Csak előkalkulálunk a vásárlás előtt. Kell ilyenkor még valamire figyelni?

Az én válaszom:

„Előte csiszolás ”

0

2023. 01. 19.

Új ingatlant vásároltunk. Az előző tulajdonos azt mondta, hogy a családi ház villanyszerelése házilag valósult meg, ami számunkra nem épp bizalomgerjesztő. Szeretnénk megbizonyosodni róla, hogy minden szakszerűen zajlott, de nem tudjuk, ezt hogyan lehetne kideríteni. Ebben szeretnénk tanácsot kapni.

Az én válaszom:

„Üdvözlöm, mindenképpen ellenőriztetni kell egy szakemberel.”

0

2022. 11. 03.

Szakmáim

Betonozás 2 megbízás Kertépítés 0 megbízás Térkövezés 1 megbízás Kőműves 3 megbízás