Fogadok munkát
Kövendi Fülöp
Kövendi Fülöp

Vízszerelő · Gázkészülék javítás · Gázvezeték szerelő

12
Megbízás

17 perccel ezelőtt volt itt.

Budapest - V. kerület és 60 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 74472

Kövendi Fülöp

Vízszerelő · Gázkészülék javítás · Gázvezeték szerelő

Üdvözölöm! Víz-gáz fűtésszerelés és duguláselhárítás területén dolgozom, és lelkesen segítek ügyfeleimnek a problémák megoldásában. Tapasztalatom és szakértelmem révén hatékonyan kezelem a különböző fűtési rendszerek, vízvezetékek és gázvezetékek és készülékek szerelését, javítását, valamint a dugulások elhárítását. Szakmailag felkészült vagyok, és kiváló minőségű szolgáltatást nyújtok, hogy ügyfeleim elégedettek legyenek a munkám eredményével. Bízom benne, hogy segíthetek a problémája megoldásában és biztosítom, hogy a munkát a legmagasabb szinten végzem.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Kicsit lehetett volna olcsóbb...
Gábor
Csak erősségei vannak, gyengeségeiről nem tudok, korrekt munka, korrekt árért, csak ajánlani tudom minden megrendelőnek.
Péter
Fülöp pontosan érkezett a megbeszélt időpontban a kollégájával. Felmérés után előre közölte nagyjából mennyibe fog kerülni a javítás mielőtt nekiálltak kivitelezni. Összességében nagyon felkészült szakember benyomását keltette, és valóban értett az adott típushoz, amihez szakembert kerestünk.
Ágnes
Nagyon gyors reagálás után, nagyon gyorsan elhárította a problémát.Igen szakszerű volt, látszott érti a szakmáját.
Ajánlatkérő
Pontos volt, amit ígért betartotta
Ajánlatkérő
Minden rendben volt
Zcsipes
Időben érkeztek (hétvégén), gyorsan és rugalmasan dolgoztak, a megállapodott munkát (kisebb gáz- és vízszerelési munkák) maradéktalanul elvégezték. Nem dolgoznak olcsón, de a gyorsaság miatt megérte ez az ár is. Előny, hogy gáz- és vízszerelést egyaránt végeznek, így elég volt egyszer odamenni a lakásba.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Sziasztok? Azt szeretném tudni, hogy a kombi cirkó karbantartáshoz le kell állítani a fűtést? És ha igen, mennyi időre? Tehát lehet-e most, fűtésszezonban kérni ilyet, vagy várjuk meg vele a tavaszt?

Az én válaszom:

„Természetesen megoldható ! A karbantartás idejére kell csak lekapcsolni a készüléket . Érdemes ilyenkor megcsinálni mert a kezdődő hibák is kiszűrhetőek . Amennyiben szeretné megrendelni kérem hívjon! . Üdvözlettel Kövendi Fülöp ”

1

2024. 02. 05.

Szakmáim

Vízszerelő 5 megbízás Gázkészülék javítás 3 megbízás Gázvezeték szerelő 2 megbízás Fűtésszerelés 1 megbízás Duguláselhárítás 1 megbízás