Kovács Norbert
Kovács Norbert

Kőműves · Betonozás · Épületbontás

20
Megbízás

1 hónappal ezelőtt volt itt.

Monor és 60 km-es körzetében kiszállok.

Jószaki

Kovács Norbert

Kőműves · Betonozás · Épületbontás

Kovács Norbert vagyok, 32 éves 2 évet dolgoztam Németországban, mint végzett festő és gipszkartonszerelő, majd 1,5 évig hőszigetelést készítettünk. Kollégáimmal vállaljunk kültéren, lakások, otthonok , épületek, vakolását, homlokzati és lábazati hőszigetelését, polisztirol lappal,vagy kőzetgyapottal. Járda készítést és bontási munkálatokat. Fő és válaszfal készítést. Beltérben glettelést, festést,mázolást. Gipszkarton állmenyezet és előtétfal, válaszfal készítését. Nyílászárók beszerelését. Referencia munkákkal rendelkezünk. Keressen bizalommal.
Mutass többet

Áraim

Tisztasági festés

1 500 Ft / ㎡
Tisztasági festés: Takarás fóliával és takaró kartonnal, kisebb repedések bandázsolása és glettelése és apróbb falhibák glettelése, 2 réteg fehér festés. Az ár tájékoztató jellegű. Sokan sajnos olyan felületre is tisztasági festést gondolnak, ami nem tisztasági festés kategóriába tartozik. Minden munkára egyedi árajánlatot adunk.

Gipszkarton ragasztása

2 200 Ft / ㎡
Gipszkarton lapok ragasztása falra és bandázsolása 2 rétegben.

Gipszkarton válaszfal építés

4 200 Ft / ㎡
Gipszkarton válaszfal építés gipszkarton profilra, két oldali egyszeri gipszkarton borítással, szigetelő anyag beépítéssel és bandázsolás 2 rétegben, csiszolva. Az árak egyedi szempontok alapján változhatnak, például szigetelés nélkül csökken, dupla gipszkarton borítással növekszik. Merevítés berakása szintén növeli. (ha terhelhető falat szeretne a megrendelő) Minden munkára egyedi ajánlatot adunk.

Gipszkarton előtétfal

3 000 Ft / ㎡
Gipszkarton előtétfal építés, gipszkarton profil rendszerre, egyszeri karton borítással és bandázsolással 2 rétegben, csiszolással. Minden munkára egyedi árajánlatot adunk.

Aljzatbetonozás

4 000 Ft - 8 000 Ft / ㎡
Párazárás, térháló lerakása, diletációs szalag elhelyezése, aljzatbeton lehúzása és simítása Beton vastagsága: 8cm. Ezek az árak változhatnak +/- irányba( zsalu építés, hőszigetelés, beton vastagság növekedés, gv4-es vízszigetelés készítése szerelőbetonra, stb.) Kis felületű munkára egyedi árajánlatot adunk(20m2 alatt).

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Minőségi munka, környezetre való figyelés. Kölcsönös bizalom. Az oldalán feltüntetett árak aktualizálása szükséges.
Tamás
Csak ajánlani tudom Norbit és csapatát. Több alkalommal is dolgoztak nálunk, mint például szerkezetkész szoba teljes felújítása, külső homlokzat vakolása színezése, ház körüli betonozás, járda kiépítés stb.. Minden munka a megbeszéltek szerint történt, nagyon precízen dolgoztak. Munkájuk során mindig rendet hagytak maguk után. Norbi több alkalommal adott hasznos tanácsot, mivel lehetne egy-egy munka esztétikusabban kivitelezve. Figyel a részletekre! Ha a jövőben bármilyen felújítást tervezünk, biztosan őket fogjuk keresni! Köszönjük nekik!
Ajánlatkérő
Norbiékra bíztuk kétszintes családi házunk kifestését, a falazat javítását is elvégezték, ahol szükséges volt, továbbá az új nyílászárók beépítése után eltüntették a falazat hibáit. Nagyon lelkiismereteen és megbízhatóan dolgozott az egész brigád. Külön figyeltek arra, hogy a nap végén teljesen tisztán hagyják a kifestett szobákat, mindig takarítottak maguk után. A munkadíjuk is abszolut rendben volt. Maximálisan ajánlom őket!
Karesz
Véleményem szerint Norbert és csapata jól és gyorsan dolgozott. Látszik rajtuk az összeszokottság. Mindig pontosan jöttek, ahogy ígérték. A munka közben felmerült, előre nem tervezett dolgok megoldása sem okozott gondot. Végig folyamatos volt a kommunikáció köztünk. Az egész csapatról elmondható, hogy udvariasak, kulturáltak, segítőkészek és szorgalmasak. A munka felmérésétől a végső elszámolásig maximális korrektséget tapasztaltam. Szerintem lesz még megbízásunk Norbiék felé.
Tibor
ügyes,jó csapat
Zsuzsanna Balter
korrekt, szépen dolgozik, garanciát vállal
Nemo
Könnyű vele dolgozni, nincs rejtett beszélgetés, lényegre törő korrekt hozzáállás, gyorsan dolgozik. Mindenre van megoldása és jó tanácsokat kaptam tőle. Összekovacsolt csapata van, felszerelt, megbízható emberek. Le a kalappal.
Ajánlatkérő
Nagyon pontatlan volt, ha megbeszéltünk egy idöpontot biztosan késett, és errôl nem értesített csak, ha én kerestem. Ez nagyon idegörlô volt számomra.
Ajánlatkérő
Még nem készült el.
Marosi Csilla
Egy nagyobb bontási munkához, kertrendezéshez, kerítésépítéshez kértünk árajánlatot és korrektül, szinte azonnali kezdéssel meg is csinálta a munkát. Csak ajánlani tudom őket, mert szépen, igényesen dolgoztak, mindig pontosan érkeztek, annyi ideig tartott a munka, amennyit az elején mondott, rugalmasan állt a felmerült kérdésekhez, mindig mindent meg lehetett vele beszélni, látszott, hogy tapasztalt. A jövőben is szívesen bíznánk meg további munkákkal.
Tibi
Gyorsan és szakszerűen elvégezték a munkát
Balázs Rózsa
Kovács Norberttól a meglévő betonréteg feltörését, törmelék konténerbe való kihordását, szerelőbeton, hő és vízszigetelés, aljzatbeton készítését kértem, majd a válaszfalak építését. Kitűnő munkát végeztek. Csak ajánlani tudom.
Péter
Kovács Norbiék kiváló munkát végeztek! Minden részmunkát (járólap és beton bontás; bontás utáni szintre betonozás; festés előkészítése; festés; mennyezeti dísz világítással egyedi kialakítással;) határidőre és nagyon jó minőségben elvégeztek. A munka közben felmerülő plusz kívánságaink szerinti munkákat is elkészítették úgy, hogy az eredeti határidőt is tartották. Az elszámolás is nagyon korrekt volt! Mindenkinek ajánlom Norbiékat, biztosan nem fognak csalódni! Köszönjük szépen a munkájukat!
Péter
Nem tudok gyengeséget említeni. Minden munkafázissal meg voltunk elégedve. A menet közben kért "extráinkat" is teljesítették a vállalt határidő megtartásával. Nagyon jó minőségben, gyorsan és rugalmasan dolgoztak!
Ajánlatkérő
Gyors, rugalmas.
Gábor Baranyai
Norbitól aljzatbeton feltörést, fal és csempe, illetve járólap bontásra, valamint az új szerelőbeton és a vízszigetelés elkészítésére kértem ajánlatot. a munkát rövid határidővel, szinte azonnal kezdéssel végezték. Norbi több jótanáccsal is ellátott, konstruktív, az egyedi kéréseket is figyelembe vevő szakember. Mindenkinek csak ajánlani tudom, részemről a további munkákat is velük végeztetem el.
Mátyás
Kovács Norberték valóban nagyon jó munkát végeztek, megfelelően az előre egyeztetett terveknek. Szépen kitakarítottak maguk után és a pénzügyeket is gördülékenyen intézték. Köszönöm a szép munkát, amit végeztek. Másoknak is ajánlom őket.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Mennyire éghető a polisztirol? Összezavarodtam, most végülis éghető vagy sem, szabadulnak-e fel gázok, ha ég, vagy sem? Tűzvédelmi osztályok közül melyikbe van sorolva a klasszikus eps?

Az én válaszom:

„Dryvit rendszer kiépítésekor figyelembe kell venni az indító profilt mivel ez nem csak abban segít hogy a sorok megfelelően legyenek állítva, de tűzvédelmi funkciója is van , hogy az alsó tábla alját ne lehessen meggyújtani ,, a polisztirol égésekor inkább folyik ,, égésekor mérgező gázok szabadulnak fel ,,, egy szakszerűen elkészítet dryvit rendszert nem lehet meggyújtani ,, ”

0

2024. 03. 25.

A ház utcafrontján lett egy elég csúnya nagy repedés a vakolaton. Hogyan lehet a leggazdaságosabban kivitelezni a javítását? Úgy, hogy azért nézzen ki normálisan, és ne repedjen meg pár hét múlva újra, de ne is kelljen full újravakolni a teljes falat... Van ilyenre lehetőség?

Az én válaszom:

„Ha repedés jelenik meg a vakolaton pl ablakok sarkainál az a szerkezeti mozgásából eredő repedések,, ebben az esetben meg kell arról is győződni hogy a vakolat nem e vált el a falazattól,, ha nem akkor célszerű a felületet le mély alapozni a porozus csökkentése miatt , majd ezt egy ragasztó réteg felhordása melybe az üveg szövet hálót ( dryvit háló) ágyazuk ,, Ha a vakolat elvált akkor azt le kell verni és pótolni "" a további technikai sorrendet a fent leírtak alapján ugyan úgy kell elkészíteni,”

0

2024. 03. 22.

hány fokban fagy meg a beton, kedves Urak? Jövő héten neki lehet-e állni a garázsalapnak, vagy jobb, ha várunk?

Az én válaszom:

„Átlag hőmérséklet 5fok tartósan!! Ezalatt már fagyálló folyadékot kell használni, de ez is csak -5fok érvényes,, szóval ha azt akarjuk hogy a beton tartós legyen akkor ezeket mindig figyelembe kell venni,, ezek a külső betonozási munkálataira érvényesek,, belső betonozásnál ha lehetőség van akkor fűteni ha nincs akkor is célszerű fagyálló folyadékot használni mivel télen egy fűtetlen ingatlanban is megtud fagyani a betonban lévő víz,,, ”

0

2024. 03. 22.

Szakmáim

Kőműves 10 megbízás Betonozás 4 megbízás Épületbontás 3 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 2 megbízás Szobafestő, tapétázó 1 megbízás Lomtalanítás 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás Fakitermelő 0 megbízás