Fogadok munkát
Kovács László
Kovács László

Ablakcsere, nyílászáró beépítés · Kőműves · Tetőfedő

1
Megbízás

15 órával ezelőtt volt itt.

Szolnok és 70 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 92486

Kovács László

Ablakcsere, nyílászáró beépítés · Kőműves · Tetőfedő

Üdvözlöm 🙂 Építse, szépítse otthonát megbízható szakemberek el ami önnek fontos az nekem is annyira fontos szerepet játszik. Mindenre tudunk megoldást találni Minden egyes munkálatomra garanciát Vállalok szerződés kötés el nálam nem csak 1ember jár jó keresen nyugodtan mindenki jó jár nem csak a kivételező Üdvözletem Kovács László.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Válaszaim

Mikor és hogyan kell locsolni a betont betonozás után? Szokás ez még egyáltalán?

Az én válaszom:

„betonozás után az este vagy reggel igen szokásom nekem a régi hagyomány nem potyára van :) mindig alkalmazom amit kell és amiből 100% munka folyamat végzés lesz üdv kovács lászló”

0

2024. 05. 28.

Ablakcserére is jó lesz a mostani otthonfelújítási támogatás? Mik a kritériumok ebben az esetben?

Az én válaszom:

„igen meg felelő tervezetét el tudom küldeni Üdv Kovács László ”

0

2024. 05. 26.

van valami minimum szélesség szabály szerint a járda méretére? Milyen széles szokott lenni egy járda, amin kényelmesen el lehet férni? Családi házhoz.

Az én válaszom:

„130 cm átlagban 2m az ideális ”

0

2024. 05. 26.

Mi az a cseppentőlemez? Anélkül tényleg nem lehet ereszcsatornát cserélni?

Az én válaszom:

„Csepenttő lemez igen is használni kell mert fontos szerepe van meg lehet igen is csinálni anélkül is de àm akkor a szaru fáknak nem adsz vele vèdelmet . Igényes szakemberek használnak attól függően hogy ha csak munkavégzés legyen gyorsab akkor persze szarnak rá az ilyesmi fajta dolgokhoz. Mindig el magyaràzom minden kedves embernek hogy mi a legjobb megoldás a megadott munkafolyamatra nekem fontos ami magunknak is . üdvözletem Kovács lászló.tovabbi szép napot kívánok ”

0

2024. 05. 19.

Van-e penészgátló adalék, amit vakolatba lehet tenni?

Az én válaszom:

„Igen van ès használni is szoktam Ecomix ”

0

2024. 05. 19.

Mi az a hőátbocsátási tényező?

Az én válaszom:

„A ház 10 X 10 méter alapterületű és 2,7 méter a belmagassága. Mivel kívülről nézve négy fala van a háznak, ezért 10 m X 2,7 m X 4 = 108 négyzetméter falunk van. Ezt meg kell szoroznunk a falszerkezetünk úgynevezett hőátbocsátási tényezőjével. Ennek jele U, mértékegysége pedig W/m2K. Ez az érték nagyon sok mindentől függ, de most az egyszerűség kedvéért vegyük 1-nek. Vagyis egy négyzetméterén egy fok hőmérsékletkülönbségnél 1 Watt energia távozik. Tehát 108 négyzetméter X 1 W/m2K = 108.”

0

2024. 05. 14.

Mire jó a makulatúra ? Megéri makulatúrát feltetetni tapétázás előtt, vagy ezzel csak növelem a tapétázás összköltségét?

Az én válaszom:

„Makulatura nélkül nem is szabad Tápétàzni .. az bele tartozik maga munkálatba ez nem attól függ kérnek garanciát vagy sem .. mindenképpen alkalmazni kell. ”

0

2024. 05. 09.

Szakmáim

Ablakcsere, nyílászáró beépítés 1 megbízás Kőműves 0 megbízás Tetőfedő 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás Gipszkarton szerelés 0 megbízás