Fogadok munkát
Kovács István
Kovács István

Asztalos · Melegburkoló, parkettázás · Ablakcsere, nyílászáró beépítés

13
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - V. kerület és 10 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 32362

Kovács István

Asztalos · Melegburkoló, parkettázás · Ablakcsere, nyílászáró beépítés

Kedves Leendő Megrendelőm! Fa megmunkálásában nagy jártasággal rendelkezem. Legyen szó javításról, egyedi méret alapján történi legyártásról és beépítésről, akkor én vagyok az Ön embere! Sok éves külföldi tapasztalattal is rendelkezem (Amerika/Kanada). Párom révén az egyéb egyedi kéréseknek és igényeknek is meg tudunk felelni, a kért bútoroknál egyedi festési technikákat alkalmazva (glazúr, öregítés, stb.). Kérem keressen bátran! Tisztelettel: Kovács István
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ria
Korrekt, megbízható volt.
Attila
Ajánlatkérő
Kovács István tényleg egy "jó szaki." Pontos és lelkiismeretes. Mindenképpen ajánlanám.
Szaki válasza:
köszönöm szépen !!
Ági
precíz, pontos és segítőkész
Szaki válasza:
KÖSZÖNÖM !!!
Ajánlatkérő
Korrekt szaki, a problémát szakszerűen megoldja. Az időpontegyeztetésben kissé rugalmatlan.
Szaki válasza:
köszönöm
Lázár Zsigmond
A megígért időre elkészült
Szaki válasza:
köszönöm
Gabi
Korrekt (a munkabér is), alapos, lelkiismeretes, pontos.
Szaki válasza:
KÖSZÖNÖM
Ajánlatkérő
Alapvetően egy jóindulatú, segítőkész ember. A munkát elvégezte, viszonylag gyorsan, annak ellenére, hogy konkrét határidőben nem egyeztünk meg. A probléma a kivitelezés minősége. Lépcsőjavítást vállalt el. Tökéletes minőséget nem vártam, hiszen a fém váz amire a falapokat rá kellett szabni kissé pontatlan volt, ennek ellenére a kapott eredmény - finoman szólva is - várakozáson aluli. A több kisebb-nagyobb bosszantó probléma közül az egyik, hogy a rugdosólapok méretre vágását __dekopírfűrésszel__ végezte el, ami - természetszerűleg - kissé hullámos élt eredményezett. A vízszintes lépcsőlapok és a függőleges rugdosólapok érintkezésénél tehát kisebb-nagyobb hézagok vannak, átlátni a két deszka között.
Szaki válasza:
A valóság ami miatt a kis rés lett az abból adódott,hogy a lépcső lapok méretét nem a kivitelező vette meg hanem az ajánlatkérő ami nem volt pontos mert minden lépcső fok 2,5 cm.- rel keskenyebbre lett mérve , így természetszerűleg az előre elkészített lépcső lapok jócskán pontatlanok lettek,ami az ajánlat- kérő hibájából történt, ezt el is ismerte,így a megrendelésére készíttetett lépcső fokok természetszerűen ez a hiba a beépítéskor kiütközött mivel pontatlan lett. Maga a régi lépcső nagyon pontatlanul vasból készült konstrukció amit csak szimplán a lécsőlapok felrakásához készítettek és nem egy zárt lépcső készítéséhez, egyetlen lécsőfoknak a helye sem volt derékszög -ben, sem egyforma magasságú , .Az ajánlatérőnek a figyelmét már a kezdet -kezdetén felhívtam ezekre a hibákra ,a válasz az volt nincs más ezt kell felrakni ezért kellett utólag a helyszínen átszabni minden lépcső rugdosót és L alakban minden rugdosót mind 2 végén kikönnyíteni, vagy hozzá ragasztani a lépcső lapokhoz. Ugyan akkor a munka befejeztével lámpával is meg nézte és át vette a munkámat és meg köszönte és megajándékozott egy üveg finom birsalma pálinkával.
Ajánlatkérő
Korrekt munkavégzés, az ajtóink a megbeszélteknek megfelelően készültek el.
Szaki válasza:
köszönöm !
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Sziasztok! Hol tudom Budapesten leadni a bontott ablakaimat? Eredetileg üvegházat akartam belőlük, de csak állnak itt évek óta, megszabadulnék tőlük.

Az én válaszom:

„SZIA! MILYEN ABLAKOK ÉS MEKKORA MÉRETTEL? HELYILEG HOL TALÁLHATÓ? üDV ISTVÁN”

0

2023. 12. 05.

Tető szigetelést terveztem a nyárra. Lehet csinálni nagy melegben is, vagy várjak inkább, míg lehűl az idő? A padláson kellene a gerendák közötti réseket kitölteni üveggyapottal, és lefedni osb lapokkal. De ilyenkor a padláson vagy van 40 fok... Vállalja ezt bárki is?

Az én válaszom:

„Kedves Anna! Nem igazán függ az időjárástól,viszont szakembertől függhet,ugyan is hűvösebb időben természetesen jobb dolgozni ilyen munkákat. Azt javaslom keressen fel jó,hozzá értő szakembert és Ő megmondja Önnek. Üdvözlettel. Kovács István”

0

2023. 08. 24.

leesett egy pala kúpcserép a tetőmről. Persze, el is tört, és nincs másik. Most meg félek, hogy beázok. Tudja valaki, hol tudok beszerezni egyetlen darabot? (Vagy kettőt, hogy legyen tartalék.) Ja és persze, nincs egyetlen szaki se, aki tetőjavítás céljából kijönne egyetlen paláért, szóval, én fogom feltenni. Le kell kötözni, vagy van valami spéci dolog, amit tudnom kell?

Az én válaszom:

„TISZTEL KÉRDEZŐ ! Valóban nem egyszerű ezt a munkát megoldani kijavítani mivel nem csak,hogy a pala be van tiltva de nem is gyártanak semmit hozzá. Egyébként nem olyan bonyolult szakembernek a javítása ha van hozzá szerszáma és hozzá való anyaga. Az új kúp palát össze rakni nem bonyolult a kisebb végére kell rátenni a nagyobbat és a viharkapcsot rákel fűzni 1 db 80-v 100 - méretű szegre és a kúppalát leszegezni vele. A viharkapocs 1 kb 20,mm széles és kb 8 cm hosszú derékszögben meghajlított horgonyzott lemez és a hosszabbik felén 2 db lukkal el látott kapocs amit a leszegezés után rákel hajlítani a rátett kúppalára ez fogja le egymásba a kúp palákat sorban ,hogy a szél ne tudja leverni a gerincről. Üdvözlettel KOVÁCS ISTVÁN LAJOS”

1

2023. 08. 03.

Az éjszakai viharban egy darabon leszakadt az eresz és lejött 1-2 cserép is. Fogalmam sincs, hogy van-e egyéb károsodás. Ha a cserép lejött, akkor biztos, hogy be is ázott, vagy a párazáró fólia azt megakadályozza? Tetőfedőt vagy bádogost hívjak, hogy ellenőrizzen és visszaszereljen mindent?

Az én válaszom:

„KEDVES ZSÓFIA ! A kérdésre válaszolva a következőket tudom javasolni. Minden képen meg kell nézetni tetőfedő szakemberrel, valószínű a fóliázás segít de akkor az egész tető,vagy is a héjazat alatti részt le kellene fóliázni de ez nem annyira fonton ,mert ha le van fóliázva és cserép hibásodás van ,pl cserép törés stb akkor macerásabb cserélni a törött darabot stb. Az eresz résznél vissza kell bontani a cserepet addig ameddig a beázás van és a leszakadt rész kikel cserélni ha cserép léc is sérült akkor azt is..A leírásból nem hinném,hogy nagyon nagy a baj ,csak valóban hozzá értő szakembert kel fogadni.A leírásból úgy tűnik nem bádogos munka szerintem. Remélem tudtam valamit segíteni a válaszommal. Tisztelettel,üdvözlettel: KOVÁCS ISTVAN LAJOS.”

0

2023. 07. 26.

Van egy műanyag teraszajtónk, ami egyre jobban szorul. Az elején még tudtam állítani rajta, de most már a maximumon vannak a csavarok. Kb. 12 éve épült társasház. Lehet, hogy az épület süllyed, vagy a fene tudja mi okozza, de most már alig lehet kinyitni a teraszajtót. Reszelni, gyalulni nem lehet, mint a fát, tehát tanácstalan vagyok. Mit lehet ilyen esetben tenni vele? Volna valakinek ötlete rá? Ki foglalkozik ilyen feladattal, ugye, nem kell újat vennem?

Az én válaszom:

„KEDVES KÉRDEZŐ! NEM EGYSZERŰ A DOLOG VAGY IS A KÉRDÉS SEM! Minden valószínűség szerint valóban az épület mozog vagy is süllyed mint minden új épület előfordulhat ,hogy 10-15 évig is vagy még tovább mozog,süllyed,az sok mindentől függhet az épület mozgása süllyedése stb ! Meg kellene nézni melyik oldalról vagy is melyik sarok süllyed és mennyire ment ki a 90 fokból. Azt is látni vagy is tudni kell milyen anyagból épült a felépítmény .Amennyiben ezeket a dolgokat ellenőrzik,akkor esetlegesen lehet korrigálni az ajtó feletti fal részen tehát a szemöldök részen vinklibe vissza állítani az ajtót, hacsak nem maga műanyag ajtó,ajtótok vetemedett el akkor bizony minden valószínűség szerint új ajtó cserével lehet megoldani a problémát,mivel a műanyag ajtóhoz nem lehet külön tokot készíteni. Remélem segít valamit a véleményem. Tisztelettel: KOVÁCS ISTVAN LAJOS”

0

2023. 07. 12.

A nyaraló teteje rossz állapotban van, meg akarom csináltatni a nyáron, de fogalmam sincs, milyen anyaggal oldjam meg a tetőfelújítást. A cserép árak nagyon elszálltak, gondolkodtam cserepes lemezben is, de nem tudom, mennyivel olcsóbb, meg nem kopog nagyon, ha esik az eső? Azt mondják....

Az én válaszom:

„Kedves Kérdező ! Igen a tető lemez héjazat nem is olcsó és valóban nagyon kopog és hangos . Azt is meg kell vizsgálni milyen állapotban van a tető szerkezet fa anyaga és van e impregnálva pl: szuvasodás és gombásodás ellen stb. Bontott cserepet is lehet szerezni elég jó minőségben megfizethető áron. Szerintem a cserép olcsóbb bár a cserép alá is rakunk ma már védő fóliát is. A zsindely is jó de az sem olcsó. Mindegyik árának utána kell nézni mert szoktak lenni leárazások ,vagy kiárusítások is,így most nem lehet megmondani mert igen gyorsan változnak az árak manapság sajnos .Remélem valamit tudtam segíteni. Üdvözlettel. ISTVÁN”

0

2023. 06. 30.

Milyen tetőszigetelést javasoltok? Melyik a legolcsóbb, de jó? Mert az üveggyapotról azt hallottam, hogy az egy idő után összetömörödik, és lecsúszik. Az a befújós módszer szimpatikus, de nem tudom, mennyire hatékony és mennyire drága. Vagy legjobb a hagyományos kőzetgyapot? Vagy a nikecell? Tud valaki ezekre a kérdésekre érdemi választ adni, nem csak annyit, hogy hívjam fel? Egy családi házról van szó, klasszikus kádárkocka 10x10-es, és cserépfedés van rajta, alatta fólia, de nincs szigetelve, ezt akarom megcsináltatni.

Az én válaszom:

„KEDVES KÉRDEZŐ! .Meg próbálok válaszolni ,bár én a tetőszerkezet építésben és az asztalos munkában dolgozom. A lépés álló tőzeggyapotról csak jót hallottam eddig, jó hőszigetelő és az ára is megfizethető, az üveg gyapot az nem rossz de azzal az a baj,hogy egészségtelen mert szállni hullani tud a finom üvegszál. Elég sokan le is cserélték az üveggyapottat . A befújós valóban jó de igen drága. kb ennyit tudtam segíteni .javasolnám,hogy hivatalos szakértőt keressen fel. Tisztelettel: Kovács István Lajos.”

1

2023. 06. 29.

ha a teto hullámos, ez azt jelenti, hogy le kell szedni az egeszet es ujrarakni a léceket vagy a gerendákat is? tetofedo tudja ezt megnezni vagy statikust keressek inkabb? (egy nyaralot nezegetek, de nem tudom, meg merjem-e venni emiatt.)

Az én válaszom:

„TISZTELT KÉRDEZŐ ! Megtisztelő számomra,hogy engem kértek fel és válaszolhatok a kérdésére amit meg is teszek így remélem valami támpontot adtam,igaz így látatlanból nem egyszerű válaszolni,de néhány igen fontos dolgot elárulhatok, amiket lehet látni és szembe ötlőek lehetnek, amikből lehet következtetni a tető állapotára.Először is tudnom kell,hogy milyen héjazattal van lefedve van a tető. Másodszor azt is látnom kell ,hogy maga a tetőszerkezete milyen öreg,abból lehet következtetni a fa szerkezet minőségére,jelenlegi állapotára is azt is látnom kell milyen fából van építve a tetőszerkezet ,illetve milyen szakember készítette ,volt e impregnálva a fa szerkezet,stb,tehát ezeket a dolgokat (LÁTNOM KELL ) így látatlanból csak a fentebb felsoroltakat tudom mondani.Felelősségteljes szakvéleményt így felelőtlenség lenne mondani és nem is teszem.Az a javaslatom minden képen keressen fel szakembert. Remélem valamit tudtam segíteni és útba tudtam igazítani a válaszommal.”

0

2023. 06. 23.

Szakmáim

Asztalos 11 megbízás Melegburkoló, parkettázás 1 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 1 megbízás Ács 0 megbízás