Fogadok munkát
Kovács Attila
Kovács Attila

Vízszerelő · Fűtésszerelés · Duguláselhárítás

102
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Érd és 30 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 70855

Minősített jószaki Jószaki

Kovács Attila

Vízszerelő · Fűtésszerelés · Duguláselhárítás

Megbízható és gyors, 30 éve a szakmában, kis szerelési munkától a bonyolultabb régi vezetékek kiváltásáig. Fűtési rendszerek gépi átmosása,duguláselhárítás,csatornarendszerek kamerás vizsgálata, dugulás helyének műszeres megállapítása.A feltüntetett munkadíjak tájékoztató jellegűek, mivel minden munka egyedi, megbeszélés alapján adok árajánlatot.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ákos
Gyors, preciz, korrekt szakembernek ismertem meg Attilat. Ezek mellett normalis aron dolgozik, igy batran ajanlanam barkinek vagy hivom kesobb magam, ha szukseg lesz ra.
Borsos Sándor
Gyors, precíz. Pontosan érkezett. Csak pozitívum.
Ajánlatkérő
Telefonon kertem arajanlatot a munkara, amire azonnal valaszt kaptam, meg aznap kijottek es elvegeztek a munkat. Telefonaltak, hogy mikor jonnek, itt voltak idoben es realis arat kertek erte. Nagyon elegedett vagyok az elvegzett munkaval (kad/mosdo csap csere/elzaro csapok csereje), minden szuperul mukodik.
Ajánlatkérő
Igazi szakember, korrekt, preciz! Még a csatorna javítás hátra van, de arra is korrekt árajánlatot kapott társasházunk, és a munkavégzés időpontjában is megegyeztünk.
Kiss Rózsa
Az igen gyors árajánlat után, a megbeszélt időben érkezett munkatársával. A felmerülő kérdéseket, felvetéseket nagyon kedvesen érthetően elmagyarázták, megoldották. Sőt az extra kérések sem jelentettek problémát. Tiszta, szép munkát végző, szakmájához értő, intelligens szakemberekhez volt ma szerencsém. Köszönöm szépen!
Donát
Nagyon kedves és rugalmas!
Krisztián
Pontos, megbízható és magas minőségű munkát végzett
Ajánlatkérő
Időben kijött és 100%-ban megoldotta a problémát
Tamás
Gyors reakció, pontos megjelenés precíz munkavégzés, ügyfélközpontúság
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett vagyok Attila munkájával. Nagy szaktudású, nagy alapossággal, türelemmel és kellő komolysággal dolgozik. Mindenkinek szívesen ajánlom, nem fog csalódni.
Móni
Rendkívül meg voltunk elégedve a munkájával, minden felmerülő problémát rugalmasan meg tudott oldani, emberileg is nagyon kedves, korrekt. Nagyon jó szakember, sok hasznos tanácsot ia adott, biztos őt fogjuk máskor is hívni!
Árpád
Komoly
Tamás
Hamar, önállóan, és profi módon megoldották a problémát, a munkára garanciát vállaltak, és azóta is minden remekül működik. :) A jövőben is Attilát fogom elsőként keresni, és nagyon jó szívvel ajánlom másoknak is!
Ajánlatkérő
Nagyon megbízható,gyorsan reagált,mindent megoldott,amire felkértem.Csak ajánlani tudom
Ajánlatkérő
Még nem vagyunk a végén, de eddig korrekt.
Ajánlatkérő
Önmagában álló zuhanytálca ki- és beszerelése, újra szilikonozása miatt kerestem meg őket, mivel a zuhanytálca alól zuhanyzás után mindig folyt a víz. Már az egyeztetés során is érthetően elmagyarázták, mi lehet a baj, és mi fog történni, emiatt elnyerték a bizalmam. Másfél héten belül tudtak érkezni, és kifogástalanul elvégezték a munkát.
Ajánlatkérő
Már az árajánlatkérés másnapján felvette velem a kapcsolatot. A megbeszélt időpontra pontosan érkezett, a kért munkát gyorsan és szakszerűen elvégezte.
Benkő Gabriella
Hatekony kommunikacio, korrekt szolgaltatas korrekt aron
Péter
Megbízható, korrekt, lelkiismeretes szakember, aki nagy odafigyeléssel és hozzáértéssel végzi el a rábízott munkát.
Szimjanovszki Emil
Attila és kollégája gyorsan és normális áron megoldotta egy másik duguláselhárító szaki hibáját (bennragadt csőgörény). Máskor is őt fogom választani.
Révész Kata
Nagyon gyors megbízható becsületes nagyon jó szakember
Ajánlatkérő
Attila és csapata a munkát a megbeszéltek szerint, korrekt áron, gyorsan, a váratlanul felmerülő problémákat megoldva végezte el. Abszolút megbízható, pontos, segítőkész. Nem volt fennakadás a kommunikációban, az üzeneteimre minden esetben rövid időn belül választ kaptam. Csak ajánlani tudom!
Attila
A megbeszélt időpontban megjelent és a munkát gyorsan korrektül elvégezte. Egy munkájára igényes szépen tisztán dolgozó szakembert ismertem meg személyében. Ezúton is köszönjük szépen! Mindenkinek ajánlom!
Anna
A negbeszelt időben érkezett. Precíz, pontos, korrekt szakember.
Csilla
Rövid időn belül, rendben megoldotta a feladatot.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt. Gyors es pontos.
Mihala Anna
Precíz pontos, megbízható. Könnyű kommunikáció, gyors munkavégzés. Igényes a munkájára és a környezetére is. Teljes mértékben meg voltam vele elégedve csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
Pontosan megjelent és felmérte a feladatot, mindig könnyű volt emailben elérni, gyorsan reagált. Szépen dolgozott, mindig pontos volt - árfekvésben pedig kedvező.
Mónika
Segítökész,gyors válasz. Pontos munkavégzés. Jó ár - érték arány
Ajánlatkérő
pontos érkezés, precíz munkavégzés
Laci
Rögtön reagált a megkeresésre, gyorsan jött, korrekt munkát végzett, számla, garancia kérés nélkül. Ő és kollégája egyaránt szakszerűen, gondosan-és tisztán- dolgozott. Az én esetemben nem tudok negatívumot említeni.
Tamás
Az ajánlatkérést követően rövid időn belül reagált. Gyors felmérése az általam kért munkának és ezt követően hamar érkeztek. Az elvégzett munkával és a hozzáállással teljes mértékben meg vagyok elégedve.
Ajánlatkérő
korrekt, gyors a munkában és kialkudott munkadíjban is. Sajnos a munka ellenőrzését nem végezte el (jók-e a tömítések, stb.) ezért vissza kellett hívnom javításra.
Ajánlatkérő
Precíz szakember, megbeszélt időpontban megjelent és gyors, korrekt munkát végzett. 👍
Ajánlatkérő
Pontos, megbízható, jó szakember, korrekt árakkal.
Ajánlatkérő
Gyors, pontos, korrekt munka volt.
Szabó Istvánné
Pontos és kiváló munkavégzés korrekt áron.
Ajánlatkérő
Korrekt, segítőkész, gyors munkavégzés.