Kova Twin House Kft
Kova Twin House Kft

Szobafestő, tapétázó · Generálkivitelezés · Kőműves

10
Megbízás

5 nappal ezelőtt volt itt.

Boldog és 75 km-es körzetében kiszállok.

Kova Twin House Kft

Szobafestő, tapétázó · Generálkivitelezés · Kőműves

Tisztelt leendő ügyfeleink! Cégünk fő tevékenysége a generál kivitelezés, nullától a kulcsra kész állapotig. Külön is vállalunk olyan munkákat, melyeket magában foglal a generál kivitelezés, mint pl: csak alapozás, csak falazat, monolit pillérek/gerendák/födémek készítése, gipszkartonozás glettelés festés, viakolorozás és más építőipari munkák. Állandó,összeszokott brigád! Személyesen megtekinthető referenciákkal rendelkezünk! A fotókon saját munkák láthatók! Vállaljuk a felelős műszaki vezetést ,és a műszaki ellenőr általa vezetett hivatalos e-naplót! Bármely kérdése van keressen bizalommal! Kova Twin House Kft.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

MIKI
Készséges, segítőkész szakemberek. Korrekt árakon dolgoznak és mindíg a megbeszéltek szerint. Szépen és jó ütemben dolgoznak a szerződésben foglalt feltételek szerint. Bátran ajánlom őket bárkinek.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!
Mona
Jó volt látni, ahogy a Kft-ben apa és fia dolgozik együtt. Az ajánlattételüket tisztán kommunikálták, a munka időzítésében alkalmazkodtak hozzám, a kitúzött kezdőnapon kora reggel pontosan megjelentek, minőségi munkát végeztek, hatékonyan, körültekintően, gyorsan, éppen a korábbi ígéreteik szerint. Elfogadható áron dolgoznak. A padlók és bútorok lefóliázását gondosan intézik, azért nem kérnek külön díjat, az anyagok beszerzésében, a falak szabaddá tételében, s kisebb javítási munkákban is spontán számíthattam rájuk, együttműködtünk. A munkájukra egy éves jótállást vállaltak. Összességében egy jól működő partneri kapcsolat alakult ki köztünk: mindig elérhetőek voltak, rendszeresen tájékoztattak. Ez biztonságot adott nekem, hogy a házam dolgai jó kézben vannak, és látom a munka eredményes kimenetelét. Tervezzük, hogy jövő évben folytatni fogom velük is a házam felújítását.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönjük a kedves szavakat!
Horváth Róbert
Mindenben az elején megbeszéltekhez tartották magukat. Sőt ezen felül, a menet közben kért egyéb munkák megtervezésben és kivitelezésben is nagyfokú precizításról tettek tanúbizonyságot. Szépen, gyorsan és tisztán dolgoztak az időjárás nehezítő körülménye ellenére is. Korrekt mérföldkőveket jelöltek meg a kifizetések ütemezésére. Segítettek a hiányzó, vagy kevés anyag beszerzésben, amelyről külön elszámolásokat készítettek. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.🙂
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönjük!
Attila
Családi házunk szigetelésének és szinezésének befejezésére kértük fel őket. Hamar kijöttek és szakszerű módon felmérték a hátralevő munkát. Minden a megbeszéltek szerint történt, sőt extra munkát is kértünk tőlük, amit szintén profin kiviteleztek és a megadott időn belül végeztek. Sok más kivitelezővel ellentétben ők nem hitegetnek, megbízhatóak és barátságosak. Pontosan jöttek amikor mondták. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen!
Gábor
Sok szakival ellentétben ők hétvégén is dolgoznak, pontosak, szépen dolgoznak.
Szaki válasza:
Köszönjük!
Sárközi Ádám
Alapos és szép munkát végeztek a határidőt tartva
Szaki válasza:
Köszönjük!
Roland
Megbízható, gyors és precíz munkavégzés. Nyugodt szívvel ajánlom őket másnak is.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen a pozitív visszajelzést!
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 4 megbízás Generálkivitelezés 3 megbízás Kőműves 2 megbízás Gipszkarton szerelés 1 megbízás Térkövezés 0 megbízás