Fogadok munkát
Koseczky Ádám
Koseczky Ádám

Földmérő, térképész

10
Megbízás

13 nappal ezelőtt volt itt.

Székesfehérvár és 75 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 23368

Koseczky Ádám

Földmérő, térképész

Földméréssel közel tíz éve foglalkozom. 2018-tól egyéni vállalkozóként is foglalkozom földméréssel a közép-dunántúli régióban. Munkám során többnyire kataszteri térképekkel, földhivatali változásvezetéssel összefüggő teljes körű változási dokumentáció elkészítésével foglalkozom. Igyekszem a megbeszélt határidőkhöz tartani magam, a terepi mérést időpontjában Önhöz igazodni. Korszerű felszereléssel állok rendelkezésére, ha földmérőre van szüksége.
Mutass többet

Áraim

Épület feltüntetés/módosítás

50 000 Ft - 75 000 Ft / darab
Új épület létesítése esetén, vagy bővítés esetén a változást az ingatlan-nyilvántartásban is át kell vezetni, ehhez földmérő által készített épületfeltüntetési dokumentációra van szükség.

Értékeléseim

Tüde
Gyorsan lebonyolította a munkát, a kérdésekre kielégítő választ adott, árban megfelelő. Ajánlom mindenkinek.
Pintér Norbert
Sajnos az ígért "jövőhéten jövök"-ből 2 hét múlva vasàrnap lett, természetesen ez idő alatt telefonon napokig nem volt elérhető szàmomra, tovàbbà megpróbàlt àtverni, hogy màr beadta szükséges dokumentumokat, összeérnek a szàlak tudtam, hogy nem igaz. Miutàn szóvà tettem ezt, minden megvàltozott és semmi problémàm nem volt többé sem a munkàjàval, sem az informàció àramlàssal. Minden tökéletes volt.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Földmérő, térképész 10 megbízás