Fogadok munkát
Konyári Mariann
Konyári Mariann

Designer · Lakberendező · Generálkivitelezés

0
Megbízás

2 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - V. kerület és 25 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 17617

Konyári Mariann

Designer · Lakberendező · Generálkivitelezés

Lakberendezőként hiszem, hogy az otthon az ember legmeghatározóbb élettere. Célom, hogy egy berendezés előtt álló térből otthont teremtsek. Szeretnék segíteni azoknak, akik ezt teherként és felesleges súlyként élik meg, vagy egyszerűen nincs rá idejük. Úgy gondolom, hogy egy otthon akkor az igazi, amikor a benne lakók ízlésének, igényeinek egyaránt megfelel. Csapatommal teljes körű kivitelezést is végzünk.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Válaszaim

Új házba szeretnék modern, fiatalos dizájnt kialakítani, de nem tudom, lakberendezőt vagy belsőépítészt kell inkább keressek? Mi a különbség a két szakember között?

Az én válaszom:

„Kedves Kinga! A lakberendező stílust és dizájn alakít ki egy adott térben, harmonizálja a helyiségeket. A belsőépítész amellett, hogy stílust és dizájnt alakít ki falakat is mozgat, nagyobb tereket tervez, szervez, az építészetről szélesebb szakmai tudással rendelkezik. Kisebb terek esetében a lakberendező is tud segíteni a térszervezésben és tervdokumentációk készítésében. Remélem segítséget nyújt a válaszom a döntésedhez. Üdvözlettel, Mariann”

0

2024. 02. 14.

Szakmáim

Designer 0 megbízás Lakberendező 0 megbízás Generálkivitelezés 0 megbízás Belsőépítész 0 megbízás