Kocsis Dániel László
Kocsis Dániel László

Villanyszerelő

10
Megbízás

8 nappal ezelőtt volt itt.

Tompa és 130 km-es körzetében kiszállok.

Kocsis Dániel László

Villanyszerelő

Regisztrált villanyszerelő vagyok. MVM Démász területen is dolgozom. Mérőhely szabványosítást és teljesítmény bővítést is vállalok. 0-24 gyorsszolgálat Csongrád és Bács-Kiskun megye teljes területén. Hívhat hétvégén és ünnepnapokon. Keressen bizalommal! Minden elvégzett munkáról számlát adok és garanciát vállalok! Bankkártyával is fizethet helyben! Munkámat kellő odafigyeléssel az eddig szerezett legnagyobb tudással és precizitással végzem.
Mutass többet

Értékeléseim

Vanda
Mindenképp ajánlom. Könnyen ment vele a kommunikáció, gyors volt és pontos. Már telefonos egyeztetésünk során is elnyerte a bizalmam a kommunikációs stílusával, fontos részletekre hívta fel a figyelmem, amit a korábbi szakemberek nem is említettek.
Ajánlatkérő
még nem kezdődött el a munka
Attila
Pontos, precíz, Nem a kifogást keresi. Hódmezövásárhelyen és környékén csak ajánlani tudom. Én biztos hogy csak vele fogom csináltatni a vilanyszerelés.
Kovács Istvánné Marianna
Precíz, szakmájához kíválóan êrt, jól kommunikál, gyorsan elkészül a munkájával, minden akadályt és problémát ötletesen megold. Rendkívül tájékozott, intelligens szakember. Kollégája szintén villanyszerelő, akivel összehangoltan szépen dolgoznak. Akinek fontos a jó szakember, őt választja.
Szaki válasza:
Nagyon szépen köszönöm a pozitív értékelést a társam nevében is! Én is nagyon ajánlom akármelyik Jószakinak Mariannát! Nagyon megbízható, kedves és rugalmas! Üdvözlettel: Kocsis Dániel László
Ajánlatkérő
Nagyon elfoglalt és lassan készűlt el a munka
Szaki válasza:
Tisztelt Lajos! A munkámat hiánytalanul és precízen megcsináltam. Mint említettem akkor is, hogy igen sok munkám van. Garanciát vállaltam a munkára, mint szoktam. A bojler kapcsoló rossz volt, ami akkor nem derült ki, mikor ott voltam, de ezt is megcsináltam a második alkalommal ingyen és bérmentve, mert ön szerint ez beletartozott a garanciába. Köszönöm szépen az értékelést. Tisztelettel: Kocsis Dániel László
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Villanyszerelő 10 megbízás