Kiss Roland
Kiss Roland

Ablakcsere, nyílászáró beépítés · Szobafestő, tapétázó

0
Megbízás

27 nappal ezelőtt volt itt.

Kaposvár és 190 km-es körzetében kiszállok.

Kiss Roland

Ablakcsere, nyílászáró beépítés · Szobafestő, tapétázó

Üdvözöllek! Nem írok regényt mert nem az alapján tudod eldönteni hogy én vagyok -e a megfelelő szakember az éppen aktuális munkára!Írni sokmindent lehet! Hívj kérdezz bátran elmondom amit tudni szeretnél aztán döntesz! WEBOLDALAM https://kaposvar-muanyag-nyilaszarok.webnode.hu/ TELEFONSZÁM 06306389005
Mutass többet

Válaszaim

Sziasztok, kedves Szakik! Ablakcsere utáni helyreállítást külön kellett volna megrendelnem szerintetek? Benn az ablak, mellette ki lett fújva purhabbal. Eddig jutottunk. Sajnos képet nem tudok csatolni, de hát, gondolom, azért a purhabot, ha megkötött, le szokták vágni, sőt valami festék se ártana rá, nem? Mert most elég gázul néz ki, kicsit Mekk Elekes. Hívjam vissza a szakembert, vagy csináljam meg magam?

Az én válaszom:

„Üdvözlöm! Tulajdonképpen a lényeg hogy ön milyen szolgáltatásokat kért és mit kapott miért fizetett! Árajánlatot azt mindig küld egy vállalkozó vagy cég és ott le van írva mi mennyibe kerül így áll össze az összeg amit fizetni kell ha elfogadja az árat! Ha ott le van írva a munkálatokkal járó javítás és helyreállítás akkor hívja vissza ha nincs keresni kell egy kőmüvest vagy ön kezüleg megcsinálni! Tisztelettel Kiss Roland ”

0

2024. 05. 12.

Szakmáim

Ablakcsere, nyílászáró beépítés 0 megbízás Szobafestő, tapétázó 0 megbízás