Fogadok munkát
Kiss Roland - Geo Garden Global Kft.
Kiss Roland - Geo Garden Global Kft.

Kőműves · Földmunka · Épületbontás

8
Megbízás

13 nappal ezelőtt volt itt.

Szeged és 90 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 29154

Minősített jószaki

Kiss Roland - Geo Garden Global Kft.

Kőműves · Földmunka · Épületbontás

Fontosnak tartjuk, hogy a mai kor kihívásainak megfelelő anyagokkal és új eljárásokkal minőségi, igényes és az elképzelésnek megfelelő, tartós kivitelezést szolgáltassunk megrendelőinknek. Dinamikusan fejlődő vállalkozásunkat egyénis vállakozásból Kft-re váltottuk a tavalyi évben. Nézzen szét referencia fotóinkban. A telefonálás után pár napon belől helyszíni felmérés. Tényleges megegyezés után (árajánlat elfogadás)szerződés kötés után rövid időn belüli munkakezdés! Az alábbi munkákat vállaljuk. TETŐ -lapos tetők szigetelése. -tetőszerkezet elkészítés -cserepelés KŐMŰVES -Szerkezet építés Betonozás, -Falazás, -Hőszigetelés(külső-belső), -Térkövezés,-Vakolás,-Bontás, -Kerítés készítés,-Vizes fal cseréje (ház utolagos szigetelés vagy alapozása) Föld munka ÉPÜLETEK BONTÁSA LAKATOS -hegesztés -garázskapuk beszerelése -garázskapuk motorizálása Bármilyen kérdés felmerül önben, keressen bizalommal! Telefonos árajánlat nincsen ! TELJESKÖRŰ LEBONYOLÍTÁS. Építő ipari anyagok KISZÁLLÍTÁS. KONTÉNER bérlés. KEDVEZMÉNYES anyag beszerzés.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

István
Alap elvárás, hogy egy szakember jól végezze a munkáját. Roland minden munkája minőségi. Egy vállalkozó számára fontos a jó kommunikáció az ügyféllel. Rolandnak ez is erős oldala. Mindig tudtuk mi történik és miért. Ütős csapatot hozott létre, akiket profi módon irányít. Meglepő módon gyorsan elkészültek egy-egy részfeladattal. A munkájára garanciát vállal, ami manapság szinte kuriózum.
Ajánlatkérő
Nyár végén dolgoztak nálunk. Padlószerkezet és kültéri burkolat bontása (0,5-1,0 méter mélységig) és helyreállítása, falazás, betonozás, illetve térkövezés volt a munka tárgya. Mind a munkához való hozzáállása, mind a hozzáértése meggyőző volt. Amikor valami probléma felmerült rögtön jelezte és megoldást is javasolt. Amikor kérdésünk volt, kézségesen segített. A munkát megbeszélt időben elkezdték és a vártnál hamarabb be is fejezték. Időközben a házunk másik részén kőműves szakembert igénylő problémák merültek fel, és ezeknek a megoldásában is nagyon segítőkész volt Roli. Rugalmasan állt hozzá és megoldották a felmerült problémát. Bátran ajánlom!
Péter
Gyorsan dolgozik, felmerülő kéréseket is megoldja. A papírmunkát még gyakorolni kell, de elfogadja a segítséget.
Zsolt
Ajtót helyezték át nálunk a hozzá kapcsolódó kőműves munkákkal, illetve az udvar térburkolását végezték. Lelkes, fiatal csapat, odafigyeltek mindenre, amit kértünk. Javasoltak, véleményeztek, ha bizonytalanok voltunk, kérdeztek ha a szituáció megkívánta. A tapasztalat abszolút pozitív, nyugodt szívvel ajánljuk őket.
Ajánlatkérő
Precíz, pontos, segítőkész
Korell Edit
Az ajánlatkérés után már másnap kaptunk e-mailt, majd telefonon időpontot egyeztettünk a helyszíni megtekintéshez. Hamarosan szerződésben rögzítettük az elvégzendő munkákat, melyeket maradéktalanul, szakszerűen végzett el. A munkálatok közben váratlanul felmerült újabb feladatokat is rugalmasan kezelte, könnyen meg tudtunk egyezni ezek elvégzésében is. Minden anyagbeszerzésről számlát kaptunk, hamar kiderült precízsége, megbízhatósága. Rendszeresen kommunikáltunk egymással, a telefont azonnal felveszi, ha épp nem lehetséges, akkor rövidesen visszahív. Nyugodtan rábíztuk a lakáskulcsot, csapatával jó időbeosztással, tervszerűen, gyorsan végeztek a munkákkal. Fizikai erőnlétük irigylésre méltó, szívesen ajánlották fel segítségüket a közben adódott rakodási munkálatokban (maradék hagyaték elszállítása) is. Szakmai felkészültsége, anyagismerete, technológiai ismeretei, az elvégzett munkájuk minősége kiváló. Mindenkinek ajánlani tudjuk. Mi legközelebb is őket hívjuk.
Tanács Zsolt
Lelkiismertes, pontos, precíz munkát végző fiatal csapat. A meg beszélteket hiánytalanul betartják. Maguk után rendet és tisztaságot hagynak. Én nagyon meg voltam elégedve a munkájukkal. Mindenkinek szívesen ajánlom őket.
Csáki Fanni
Baba várás előtt vagyunk a párommal úgy kerestük fel Kiss Rolandot magán ház felújítással.Korrekt, precíz, nagyon szép munkát végzett. Minden kérésem figyelembe vette. Nagy szakértelemmel végezte az elvállalt munkát. Lelkesen, rugalmasan, odafigyeléssel dolgozott az egész brigád. Környezetükre és a tisztaságra is mindig figyeltek. Mindenkinek ajánlani fogom az ismerőseim között. Köszönöm a munkájukat.
Fiala Márk
Én és a párom tapasztalata,véleménye. Nagyon jó szakember, rengeteg dologhoz ért, nyugodt , nem kapkodja el - nem csapja össze a munkáit hanem jó minőségben adja át odafigyelve a részletekre.Minden munka nap után össze van takarítva .Szűkös határidőt kaptak de megcsinálták karácsonyra beköltözhettünk. A legmesszebb menőkig elégedettek vagyunk,nagyon leköteleztek, köszönjük. Én is csak ajánlani tudom őt.
Zoli
Ügyes, megbízható, jó szakember, munkájára rendkívül igényes! Rugalmas, lehet rá számítani, a munkaterületet tisztán hagyja maga után. Köszönettel tartozunk neki, amiért gyorsan és jól végezte a munkáját.
Szénási Márk
Mi egy ház komplett felújításával /átalakításával bíztuk meg. Nagyon jó, gyors és szép, precíz munkát végzett! Hozzáértése, korrektsége és segítőkészsége nagyon pozitív benyomást keltett. Csak ajánlani tudom mindenkinek ! Mi nagyon megvoltunk elégedve a munkájával és a későbbiekben is számítunk majd a segítségére. Üdv. Szénási család.
Törölt ajánlatkérő
Semmilyen más leszámlázandó munkáról nem volt szó! Rágalmazás! Kérem az Önök munkájáról a számlát! Semmi nem lett eltulajdonítva, Ön letétben hagyta itt az eszközét míg nem hozza a számlát! A teljesítés dátuma pedig már több, mint 2hónapja volt!
Szaki válasza:
Uram keressen olyan vállalkozót aki más munkáját leszámlázza mert mi nem fogjuk, továbbá eltulajdonított egy nem kis értékű szerszámot. Munka precízen pontosan ki lett vitelezve és ellett készítve.
Toth Richárd
Megbízható, pontos, korrekt, bátran ajánlom mindenkinek! Bejárati ajtó, és ablak cserére kértük fel, de időközben kiderültek súlyosabb falhibák, amire szintén talált megoldást, és mindent szépen kijavított. Nagyon meg vagyunk elégedve a munkájával, legközelebb is őt fogjuk hívni.
Wursach Paul
Segítőkész szakember, nagyon megvoltam vele elégedve
Sárkány Violetta
Egyéni vállalkozóként fontos volt számomra a rugalmasság és a precizitás. Maximálisan garantálni tudom az előbb említett jellemzőket, munkavégzés és munkaeredmény szempontjából, továbbá Roland nagyon segítőkész, pontos és alapos munkát végez. Természetesen a többi hozzászólásban említett tulajdonságokat is le írhatnám, hisz szintén 100%-ig igazak és elmondhatóak. Teljes bizalommal ajánlom!
Medgyesi Marcell
Rugalmas pontos precíz szakember. Csak ajánlani tudom.
Rácz Angelika
Lelkiismeretes ember.Korrekt áron dolgoznak. Kivitelezés jeles. Megbeszélteket tartotta, sőt határ időn belül végeztek a munkával.Köszönjük a párommal, nyugodt szívvel ajánljuk mind a ketten.
Marjai Péter
Nállunk teljesen körbe szigetelték a házat majd Dryvit hálózták végső soron nemes vakolatot húztak fel, e mellett a tetőt is leszigetelték. Köszönjük Roland.
Telek Nikolász
Felhívtam őket még tavaly nyáron, elsőre nem vették fel a telefont, de megkaptam a vissza hívást. Helyszínre kijöttek felmérni a munkát, konzultáltunk hogy miről lenne szó, az árajánlatot már másnap megkaptam anyag szamítással együtt.Teljes tető át forgatás ház bővítés, nyílás záró cserék,betonozástól kezdve amit felvállaltak minden a legnagyobb rendben történt. Köszönjük szépen
Mate Juracsek
Roland a csapatával együtt a legnagyobb megelégedésemre dolgozott nálunk minden az előre egyeztetettek szerint történt, egy terasz építést hajtottak végbe a nulláról a tetőig. Egy új arculatot adtak a házunknak. Köszönjük önöknek,hálásak vagyunk.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kőműves 8 megbízás Földmunka 0 megbízás Épületbontás 0 megbízás Térkövezés 0 megbízás Lakatos 0 megbízás Garázskapuszerelő 0 megbízás Ács 0 megbízás Betonozás 0 megbízás Hegesztés 0 megbízás Automata kapu 0 megbízás