FOGADOK MUNKÁT
Kindla Zoltán
Kindla Zoltán
6
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - IV. kerület és 15 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 20346

Rólam

Villanyszerelés Budapest és környékén. Új vezetékelés, felújítás, bővítés, elosztószekrény bekötés, -javítás, szerelvényezés, hibakeresés, -javítás. Kisebb munkákat is vállalok.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Ajánlatkérő
Zoltán megbízható, korrekt hozzáértő szakember. A munkáját precízen végzi. Már nem egy munkát csinált meg nálunk. Illetve még jönni fog hozzánk. Türelmes, kitartó nem adja fel. (Egy elszívó ventilátort kötött be nálunk. Amit vettünk sajnos nem valami jó a bekötési csatlakozója nem lehetett simán bekötni. Mert úgy nézett ki, hogy már fix a bekötés mégis kijött a vezeték, és a készüléken az elhelyezése is úgy van megoldva, hogy nem lehet látni rendesen, hogy a helyére került a vezeték (és ez nem is egy olcsó készülék)). Teljesen meg vagyunk elégedve Zoltánnal. Manapság ritka az olyan szakember, aki a munkáját nem csapja össze, odafigyel, felkészült, és emberileg megbízható és mindent meglehet vele beszélni úgy, hogy semmi lekezelő nincs benne, ha kérdés van, megválaszolja, ha kell, elmagyarázza mit miért és hogyan kell csinálni. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Attila és Krisztina
Henrik
Zoltán a megbeszéltek alapján pontosan érkezett. Indukciós főzőlapot kötött be, a munkát gyorsan, nagy szakértelemmel végezte el. Nagyon elégedettek voltunk vele, villanyszerelési probléma esetén a jövőben is szeretnénk hozzáfordulni. Csak ajánlani tudom.
Zsófi
Pontos volt
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Új ingatlant vásároltunk. Az előző tulajdonos azt mondta, hogy a családi ház villanyszerelése házilag valósult meg, ami számunkra nem épp bizalomgerjesztő. Szeretnénk megbizonyosodni róla, hogy minden szakszerűen zajlott, de nem tudjuk, ezt hogyan lehetne kideríteni. Ebben szeretnénk tanácsot kapni.

Az én válaszom:

„Kedves Kinga! Ezt elsősorban egy szakember személyes szemrevételezésével, ellenőrzésével lehet kideríteni. ”

0

2022. 11. 03.

Szakmáim

Villanyszerelő 6 megbízás