Fogadok munkát
Kelemen László
Kelemen László

Villanyszerelő

13
Megbízás

2 nappal ezelőtt volt itt.

Szigetszentmiklós és 80 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 38856

Kelemen László

Villanyszerelő

25 éve foglalkozom villanyszereléssel. Regisztrált,es aszr szerelő vagyok.
Mutass többet

Értékeléseim

Fanni
Minden a megbeszéltek szerint alakult. Pontos, megbízható, kedves! Nem voltak rejtett költségek. Szívesen ajánlom bárkinek!
Kriszta
Nagy tudású, profi szakember, regisztrált villanyszerelőként is folyamatosan képzi magát. Csendes, keveset beszél, de kérdésre készségesen elmagyaráz mindent. Nagy precizitással, nyugodtan dolgozik. Megbízható mindenben. Magas minőségű eszközöket, és szerelőanyagokat használ. Egy komplett szerelőműhelyet, profi gépparkot hozott magával, minden eshetőségre felkészülve. A nagyon bonyolult meghibásodás nálunk a karácsonyi ünnepek alatt ütött be, amikor a szaküzletek is zárva vannak. Jelentkezett, és vállalta hogy segít nekünk. És minden így is történt, ahogy igérte. Kitűnő szakember és ember. Mindenkinek szívből ajánlom.
Zoli
Pontos volt, minden a megbeszéltek szerint történt. Az elszámolásnál a sem merült fel semmilyen plusz költség, pedig több munkát is elvégzett, mint amit megbeszéltünk.
Balázs
Áramhálózat bővítéshez szükséges munkákat végezte, rugalmas volt, a nap közben felmerülő komplikációkat orvosolta és szép munkát végzett.
Volentics Janos
Pontos érkezés, pontos és precíz munkavégzés, másnak is ajánlanám jó szívvel. A munkájával 100%-osan elégedett vagyok. Minden tökéletesen működik amit szerelt. Örülök, hogy megismerhettem. Ha villanyszerelési munkára lesz a jövőben szükségem, csak Őt fogom felhívni.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Lakás áramkörök kialakításánál van valami ökölszabály? Hány áramkört szoktak kialakítani egy átlagos családi házban, ahol kazános padlófűtés és villanytűzhely, villanysütő lesz?

Az én válaszom:

„Nem értem a kérdést? Nem tudja a villanyszerelő hová, milyen áramköröket alakítson ki? Szerintem tudni fogja. Ha meg csak ez ilyen otthon barkácsolás,akkor meg tökmindegy. Ahogy sikerül,jó lesz az úgy.”

0

2024. 03. 25.

Hogyan lehet hatékonyan és biztonságosan átszerelni egy panel lakás villanyvezetékeit, a lehető legkisebb kosszal? És mennyi idő egy ilyen projekt? (1 + 2 fél szoba)

Az én válaszom:

„Üdvözlöm! A vésést nem nagyon ajánlom, és a panel házakban legtöbbször nem is engedik a szerkezet megkönnyítése miatt. Falonkívüli szerelés kábelcsatornában a legegyszerűbb, legpormentesebb,és a leggyorsabb. A munkaidő kb 4-5 nap így látatlanba. ”

0

2024. 01. 29.

8 éves a gázbojlerom, de még sosem volt vízkőtelenítve. Én eddig azt hittem, ezeket nem is lehet. De most azt hallottam, egy szerelőtől, hogy lehetséges, csak elég macerás, ő nem is vállal ilyesmit. Szóval, akkor most mit tegyek? Mennyire szükséges a vízkőtelenítés, és milyen rizikója van egy ilyen korú gázbojler esetén?

Az én válaszom:

„Biztos, hogy lehet, de a gázbojler, az a gázszerelő munkája.”

0

2024. 01. 24.

Szakmáim

Villanyszerelő 13 megbízás