FOGADOK MUNKÁT
Kálmán László
Kálmán László
159
Megbízás

17 órával ezelőtt volt itt.

Pomáz és 25 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 94530

Minősített jószaki Jószaki

Kálmán László

Igyekszem lelkiismeretesen szakszerüen, precízen dolgozni Szorgalmas vagyok, költséghatékony megoldásra törekszem, a megrendelő igényeinek és elvárásainak és a lehetőségek figyelembevételével. Vízvezeték szerelés, csapok javítása cseréje, szifonok javítása cseréje. Mosdó-mosogató beépítése kerámia, rozsdamentes. Fürdőszoba szekrények fölszerelése. Vízszűrő,vízlágyító beépítése. Mosó-mosogató gép bekötése. Wc tartályok javítása cseréje, falsík mögötti is. Wc kagyló csere. Villanybojler javítás, vízkőtelenítés, csere. Dugulás elhárítás, konyha, fürdőszoba. Zuhanykabin csere,kádcsere.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Anikó
A munkát csak később fogja kivitelezni, most csak a felmérés történt meg. Biztos vagyok benne, hogy jól meg fogja oldani a feladatot. Kedvező áron dolgozik.
Ajánlatkérő
Hamar jött, szép munkát végzett, hozzáértő.
Margit
Megbízható, gyors, udvarias
Adrienn
Gyors, precíz, megbízható, szívesen ajánlom.
Róbert
Pontosan érkezett, minden problémára talált szakszerű megoldást, megfizethető áron. Nagyon meg voltunk elégedve, ajánljuk másoknak is.
Szi Melinda
Kedves, pontos, nagyon precíz volt.
Járvás Tamás
Nagyon segítőkész volt, már telefonban is adott segítséget. A megbeszélt időben jött és gyorsan elvégezte a feladatot. Más, későbbi munkával kapcsolatban is adott tanácsokat. Csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
Pontosan érkezett, jó munkát végzett, megfizethető áron dolgozik. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
korrekt munka
Zsolt
Nagyon rendes, kötelességtudó, gyors, jó szakember és még jó fej is! Csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
Nagyjából rendben volt minden, jött időre, megcsinálta a munkát.
Ajánlatkérő
Koorektül visszajelzett, ígérete szerint pontosan érkezett (hétvégén). A munkát nagyon szakszerűen, pontosan, szépen, bontás nélkül elvégezte.
Betti
Gyors reakció, kompetens hozzáállás, rokonszenves személyiség, elfogadható árazás.
M.Sándor
Egyszerű volt vele egyeztetni, pontosan érkezett és profi módon gyorsan elvégezte a munkát a felmerülő nehézségek ellenére. Máskor is őt fogom keresni, mindenképpen ajánlom.
Ajánlatkérő
Gyors és pontos munka.
Gábor
A megbeszélt időben pontosan jött,az elvégzett munka gyors és szakszerű volt,az ár korrekt volt,nem megvágós!
Ajánlatkérő
Udvarias, hozzáértő, körültekintő, munkájára igényes.
Z.Attila
Rutinos volt és felkészült.
Zsuzsa
Este írtunk a szakembernek mert nem boldogultunk egy mosogató és egy mosogatógép bekötésével. Már este visszajelzett hogy másnap keresni fog, és reggel 9h-ra ki is jött. 10h-ra megoldódott a probléma! Árban is korrekt volt, nem éreztük lehúzásnak.
Kati
Tökéletesen elégedett vagyok. Annyit kért el, amennyit megbeszéltünk, gyorsan és precízen dolgozott. Feltétlenül őt keresném ha ismét szakembert keresnék.
Imre
Pontos, precíz, szép munkát végzett (zuhanykabin csere)
Gábor
Szimpatikus volt, gyors, és korrekt áron végezte a munkát
Zsuzsi
Először egy csapcsere miatt kerestem meg, de végül egy fürdőszoba szekrény átalakítását is kértem. Másnap már itt volt, nagyon szép lett a végeredmény. Azóta hívtam más munka miatt is és valószínűleg fogom a jövőben is.
Zsuzsi
Igyekezett előzetesen telefonon keresztül felmérni és feltárni a munkával kapcsolatos összes problémát; így felkészülten èrkezett. Amit csinált az rendben volt.
Ajánlatkérő
Gyors és pontos. Korrekt ár.
Ajánlatkérő
Pontosa érkezett, szakszerű munkát végzett, nagy hozzáértéssel.
István
Pontos, segítőkész még a beszérzésben is, igényes és tiszta munkát végez.
Tamás
Minőségin, a megrendelő kívánságának megfelelően kívánja a munkát elvégezni.
Zsuzsa
Nagyon megbízható, szépen és korrektül dolgozik.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt, tökéletes munkát végzett.
Zsolt
Megbízható jó szakember, árai reálisak.
Hangos
Alapos, pontos, megbízható
Ajánlatkérő
Csak ajánlani tudom: gyors és rugalmas időpont egyeztetés, szakszerű munkavégzés.
Tengerdi Krisztina
Minden rendben volt, egyéb feladatokat is rendben elvégzett
Hangos
Nagyon gyorsan reagált keresésemre és másnap jött is elvégezni a munkát. Nagyon alaposan és szépen dolgozott egy nagyon nehéz feleladaton. Szinte a lehetetlent is megoldotta teljesen reális összegért. Mindenkinek nagyon ajánlom!
Ajánlatkérő
Maximálisan elégedettek vagyunk. Előzetesen kijött megnézni a zuhanytálcát és segített abban, hogy mire figyeljünk a vásárlásakor. A megbeszélt időpontban időben megjelent és elkezdte a munkát, amit szépen, rövid idő alatt el is végzett.
Ajánlatkérő
Jó kommunikáció, profi munkavégzés
Ajánlatkérő
Teljesen meg vagyok elégedve! Pontosan érkezett. Szépen és tisztán dolgozott. Végig az ésszerű és célszerű megoldásra törekedett. Minden alkatrész volt nála. Tételesen megmutatta miket számolt fel. A munkadíja benne volt abban a keretben, amit előzőleg telefonon egyeztettünk. Biztos vagyok benne, hogy ha hibát észlelnék a későbbiekben, akkor is utol tudnám érni!
Ajánlatkérő
Gyors és jó munka, jó ár-érték arány.
Ajánlatkérő
Szimpatikus, és precíz!
Meli
Minden rendben volt!
Ajánlatkérő
Pontos, korrekt, jól dolgozik.
Bárány Ildikó
Korrekt, segítőkész, kedves, profi. Amikor felhívtam, 10 perc elteltével visszahívott, hogy 2 óra múlva tud jönni. Időben érkezett és precíz munkát végzett. Kis munkához, egy 10 literes felső elhelyezésű Hajdú Villanybojler csapcseréje miatt hívtam. (A csap már meg volt véve, mert előzőleg egy szerelő már átvert, hogy vegyem meg a csapot és majd felszereli. 3 hónapig csak a kifogásait hallgattam, hogy miért nem tud jönni.) Nem volt egyszerű a csere, mert a bojlerem régi, a csap viszont új, ezért 1,5 milliméter hiányzott a bojlerhez csatlakozó 2 vízvezetékből. Ennek ellenére nagyon kreatívan és lelkiismeretesen megoldotta a problémát. Tökéletesen, csöpögés mentesen működik a csap! Maximálisan elégedett vagyok vele! A munkahelyemen a kollégáimnak tovább adtam az elérhetőségét :). Megbízható szakember, bátran ajánlom mindenkinek!!! Köszönöm a segítségét!!!
Ajánlatkérő
kedves gyors vállalást tartja
Margit
Korrekt,pontos udvarias csak jót tudok róla mondani ajánlom mindenkinek. Három napja kértem ajánlatot és már kész is van .
Nándor l
Alapos, jó szakember, ritka!
Gyuri
Gyors, pontos, korrekt szakember, jól elvégezte a kis munkát is
Ajánlatkérő
Gyors válasz és kiszállás, precíz munka, kedves és előzékeny magatartás.
Ajánlatkérő
vízszerelés az erőssége,azt jól megoldotta
Ajánlatkérő
Korrekt, kedves, profi. Időben érkezett, szakszerű munkát végzett, és annyiba került az elvégzett munka, mint ami az ajánlat volt. Maximálisan elégedett vagyok.
Dia
Nagyon kedves es segitokesz volt, mindent megoldott es nem problemazott, nem csak a kifogasokat kereste.
Atis
Kíváló szakember, csak ajánlani tudom. Pontos, precíz, korrekt, s rugalmas, nagy köszönet Neki
Ajánlatkérő
Segítőkész, precíz szakember. Ajánlani tudom!
Péter
Jó szakember
Kati
László teljesen pontosan érkezett és már a munka előtt nagyon korrekt volt a kommunikáció. Egyértelműen a feladat legésszerűbb és legköltséghatékonyabb megoldásait javasolta. Nagyon korrekt és tiszta, gyors munkavégzés, rugalmas megoldásokkal. Sokkal több feladatot ellátott, mint azt előzőleg egyeztettük, de mindenre volt megoldása. Intelligens, gondolkodó szakember, korrekt áron, maximálisan ajánlani tudom.
Tibor
Korekt, precíz,megbízható
Zsuzsa
Gyors, megbizható, garanciàt vàllal a munkàjàra.
Dávid
Szépen összerakta a zuhanyrendszert. Ami nem tetszett hogy leragasztotta a lukat. :D de nem gond fekete sziloval kitoltottem utana, gondolom nem volt nála. :)
Zsuzsa
Csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. :) Szuperpontos, nagyon precíz, alapos, minden lépésnél igyekezett a számomra legjobb megoldást kialakítani (pl. minél több helyem maradjon a mosogató alatti szekrényben), nem volt kioktató, pedig biztos kérdeztem hülyeségeket... :) Kedves, tisztelettudó, árazásában is nagyon korrekt, rugalmas, szóval ahogy az a nagy könyvben meg van írva. :)
Ajánlatkérő
Folyamatosan tájékoztatott.
Ajánlatkérő
Kedves, profi szakember, nagyon hamar ki tudott szállni és elhárította a meghibásodást.
Krisztina
Gyorsan és jól oldotta meg a feladatot.
Hatvani Attila
Kiváló munkát végzett korrekt áron.
Szintia
A szakember nagyon udvarias, kedves volt. Gyorsan jelentkezett, jól kommunikált és gyorsan kijött elvégezni a munkát. A Wc tartályt kellett rendbe tenni és egy fürdőszobai radiátort kellett kicserélni. Sajnos egyik sem sikerült megfelelően.
Szaki válasza:
Kedves Szintia! Nagyon sajnálom, hogy elégedetlen és csalódott. 5 hete történt a javítás, mint azt a helyszínen is említettem, fél év garanciát vállalok a munkáimra. Ez a garancia még 2021. Szeptember 17- ig érvényes. Eddig nem keresett, nem jelezte, hogy gond lenne. (Egy szerelésnél, javításnál előfordul, hogy nem sikerül valami 100% ra a legnagyobb gondosság ellenére sem, ezért ajánlom mindig föl a garanciát munkáimra.) A radiátor cserét követően (csere +1 nap) hívott, hogy eltörött a (gyári )rögzítő csavar. Ezután a legrövidebb időn belül, még aznap  elmentem Önökhöz, hogy a problémát megoldjam. Elmondtam, hogy hogyan lehetne megoldani a törött csavar problémáját, ezt Önök nem kérték, ezt is megértem, mert a csempét új helyen kellett volna megfúrni, esztétikailag tényleg nem lett volna szép, viszont a radiátor ennek ellenére is tökéletesen a helyén volt, és fixen állt. Együtt ellenőriztük Önnel, azt mondta: "akkor maradjon így" (A radiátor rögzítésénél igyekeztem a maximális gondossággal eljárni, kézi csavarhúzóval húztam meg a csavart, nehogy beletörjön, ezt akkor is elmondtam. Később mégis elszakadt a csavar. Valószínűleg anyaghiba) Wc tartály Falsík mögötti Valsir wc tartályról van szó. Az Önök által vásárolt gyári, jó minőségű szett került beépítésre, semmi komplikáció nem merült fel, tökéletesen működött, úgy került átadásra a munka, hogy Önök kipróbálták, elfogadták. Említette is, hogy észrevehetően jobb használni. Egy negatív értékelésnél konstruktívabb megoldást is el tudnék képzelni, mivel mindig nyitott voltam, hogy megoldjuk, a problémákat.
Ajánlatkérő
pontos, precíz, megbizható
Attila
Gyors, precíz munkavégzés. Korrekt árazás. A fal megbontása után derült csak ki, hogy műanyag csövezés helyett rézcsöveket kell forrasztani, de nem okozott Neki gondot.
Eszter
Rugalmas volt, pontosan jött, alkalmazkodott hozzánk. A munkát tisztességesen elvégezte, a kérdéses részleteket elôre tisztázta velünk, nem hagyott maga után nagy rendetlenséget. Hamarosan visszahívtuk, akkor ugyanannyira jól ment minden. A számát feltétlen elmentettem.
Csabi
A megbeszéltek alapján végezte a munkáját.
KRISZTINA
Gyors kapcsolatfelvétel, kiváló magyar-angol kommunikáció, megbízható, munkája mindenben megfelel a megbízó szándékának
Ajánlatkérő
Már a telefonos beszélgetés alatt korrektnek és kedvesnek tűnt. Elmondta, hogyan fogja megoldani a problémát, nem nyomult, olyan volt, mintha egy baráttal beszélgettem volna. A munkát tökéletesen megoldotta, végig kommunikatív volt, meghallgatta a kéréseim, tisztán dolgozott.
Ajánlatkérő
Korrekt, felkészült, tisztán dolgozik
Soma
Gyors volt és segítőkész, jó munkát végzett.
Ajánlatkérő
Udvarias , pontos , jo munka
Norbert
Gyors volt, pontos, szakszerű, tiszta és igényes munkát végzett.
Ajánlatkérő
Gyorsan jelentkezett
Ajánlatkérő
Nagyon pontos, remek munkát végzett. Elsőre reménytelennek tűnt a zuhanykabin javítása de nem adta fel és sikerült. Jó árakon dolgozik.
Tak
Nagyon precíz,pontosan érkezett a megbeszélt időpontban
István
Pontos érkezés, ami előtt folyamatos kommunikáció a várható kezdésről. A munkát gyorsan és pontosan végezte el az oldalán jelzett árlista alapján (ami szerintem kb. piaci ár lehet - nem kigróan magas, de nem is mondanám az alattinak), és a felmerült további javításokat is készségesen teljesítette. Szimpatikus ember egyébként is, csak ajánlani tudom!
Hajdu Joska
Készséges volt, mindent jól megcsinált
Ajánlatkérő
Minden rendben volt, nehezített körülmények ellenére is jó munkát végzett.
Tünde
Az ígért időpontban pontosan érkezett, azonnal dolgozni kezdett. Voltak nála olyan dugók, kis elzárók, amikért nem kellett vásárolni menni. Felkészült volt, minden működik!
Laci
Gyors, precíz, udvarias, és korrekt. Igazi profi.
Zsolt
Szépen precízen pontosan dolgozott. A zuhanykabint tökéletesen beépítette. A munka közben felmerült problémákat megoldotta. Csak ajánlani tudom.
Róbert
Minden tökéletesen rendben volt. Felkészült szakember!
Ajánlatkérő
Megbízható - piaci áron dolgozik
Gabriella
Befejezte határidőre a munkát. Elszámolása az előzetesen egyeztetett összeget nem lépte túl. Számlát adott, garanciális időt vállalt a munkájáért. Másnap visszajött , ellenőrizte, javította az apró hibákat, melyek a szerelvény gyári hiányosságaiból fakadtak (zuhanykabint szerelt össze és kötött be). A zuhanykabin gyári szigetelése néhány 1 cm-es hosszban nem volt 100%-os . Ez csak a használatbavétel folyamán derült ki. Az egész napos munkavégzés alatt végig maszkot hordott.
Andi
Egy elrontott munka javítása miatt hívtam, gyorsan kijött, pedig késő délután volt már, és profin megoldotta a problémát, az előzetesen megbeszéltek alapján, nagyon korrekt áron. Külön kiemelném, hogy nemcsak szakmailag, de emberileg is remek szakember, egészen biztos, hogy legközelebb is őt fogom keresni!
Ajánlatkérő
Az előzetes egyeztetés alapján adott árajánlatba belefért a költség. Korrekt, segítőkész szakember.
Ajánlatkérő
Megbízható, pontos, korrekt árakon dolgozik. Szívesen fogom ajánlani ismerőseimnek.
Péter
Precíz, lelkiismeretes munkavégzés.
Vilmos
Az egyeztetett időben a helyszínen volt. A munkáját precízen, megfelelő szakmaisággal végezte, hozott magával alkatrészt az előre nem látható problémák megoldására. Vállalta hogy beszerzi és kihozza a cserélendő szanitereket az előre megbeszélt típusban. A munka befejeztével azokat a díjakat és anyagokat számolta fel amiket előre vagy a munka közben megbeszéltünk.
Kristóf
Nagyon elégedettek vagyunk a munkájával, a feladatot megfelelően elvégezte és az árakkal sincs elszállva, mint sok más szakember. Precíz, pontos és szép kivitelezés, legközelebb is őt választanám.
Ajánlatkérő
Pontos, precíz, maszkban érkezett, tisztaságot hagyott maga után. Korrekt áron dolgozik és profin áll a munkához. Igazi szakember. Csak ajánlani tudom.
Ajánlatkérő
Nem voltam jelen, de a végeredmény teljesen jó
Norgebert83
Nem volt probléma, szép munkát végzett.
Dani Gábor
Udvarias, precíz
Viki
Lakásfelújítás fürdőszoba hálózat átalakításához kerestem vizes szakembert. László alaposan megnézte az elvégzendő munkát és gyorsan korrekt ajánlatot adott. Őt választottam amit nem bántam meg, mert minden tekintetben tartotta magát a megbeszéltekhez. Külön kiemelném, hogy a megrendelő kéréseit tényleg figyelembe veszi és még tanácsokkal is ellátja az illetőt. Bátran ajánlom mindenkinek!
Kocsis Károly
Mindent megoldott amit kértem.
Kocsis Károly
Pontosság, megbízhatóság. Gyengeséget nem tapasztaltunk.
Mari
Nagyon hozzáértő és precíz munkát végzett. Helyettem gondolkodott a megvalósítást illetően és örülök hogy hallgattam rá. Udvarias, segítőkész. Köszönöm.
Jálics Petra
Az ajánlatkérésem után gyorsan tudtunk időpontot egyeztetni. Segített a megfelelő bojler kiválasztásában. Minden a megbeszélésünk szerint történt: precíz, profi munkát végzett. Az új bojlert gyorsan felszerelte, a lecserélt (kisebb, de alig használt) bojlerre vevőt talált percek alatt. Kedves úriember, ajánlom mindenkinek, hogy hozzá forduljon.
Teréz nővér
Precíz szakember, profi, gyors munka, türelmes tájékoztatás, - köszönjük munkáját!