Fogadok munkát
Kaiser Építő 2008 Kft.
Kaiser Építő 2008 Kft.

Térkövezés

5
Megbízás

22 órával ezelőtt volt itt.

Országosan kiszállok

+36 1 443 3777 / 46246

Kaiser Építő 2008 Kft.

Térkövezés

Cégünk 2008-ban alakult. Fő profilunk: aszfaltozási munkálatok kivitelezése. Célunk, hogy minél több elégedett ügyféllel rendelkezzünk. Az évek alatt olyan szakmai tudásra sikerült szert tennünk, aminek segítségével bármelyik konkurens céggel szemben megálljuk a helyünket. Ügyfélcentrikus társaság vagyunk. Az ügyfeleink minden igényét próbáljuk kielégíteni. Munkáink elvégzése rövid határidővel, és garanciavállalással történik. Cégünk a Kaiser Építő 2008 Kft. az elmúlt évek során olyan szakmai garanciákat alakított ki, amelyek lehetővé teszik az önök számára a gyors, korszerű és kényelmes ügyintézést. A fő filozófiánk: Garanciális munkák elvégzése, kiemelkedő szakemberek alkalmazása, megbízhatóság, precízió.
Mutass többet

Áraim

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

József
Udvarias, kultúrált, korrekt. Amikorra ígérte, ott volt. Szakszerű munka. Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom.
Zsida Ágoston
Gyors, pontos munkavégzés. Mindent a megrendelő igényei szerint végeznek, nagyon szervezetten, saját gépparkkal, saját emberekkel. Nem lazsálnak, nem tartanak hosszas cigi, ebéd, kávé szüneteket, csak mennek, mint a gép. A tisztaságra is is igyekeznek ügyelni, minimális szemetet hátrahagyni.Számlaképesek és garanciát is vállalnak az elvégzett munkára. Nem a legolcsóbbak, de a gyorsaságnak és szakszerűségnek ára van.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Mi az olcsóbb, az udvar aszfaltozása vagy a térkövezése? Kb 150 nm-t szeretnék "sártalanítani," mibe kerülne ez nekem aszfaltozással?

Az én válaszom:

„Térkövezés drágább kb 10%-al Aszfaltozás tényleg szakszerű kivitelezéssel valós cm-el alá dolgozással egy útépítő cég 15000-17000 Ft Az alá dolgozás ugyan szükséges mindkét kivitelezésnél!!! Térkövezést is lehet csinálni 18000-25000 Ft/ m2 ért itt fontos a kapcsolat hogy ki mennyiért tudja meg venni a térkövet. Aszfalt csúnya! Térkő szép! :) Üdv: Farkas Béla Kaiser építő 2008 Kft.”

0

2023. 11. 07.

Nézegettem a kérdéseket és többen írjátok, hogy a térkő alá ckt betont javasoltok, de az mi? Bocs a szőke nős kérdésért, de az más, mint a "beton"??? :D

Az én válaszom:

„Üdv A Ckt az nem beton! Cement kötésű talaj kiegyenlítő Viszont ezt használjuk Térkő alá Mindehol! És az se mind1 hogyan készítjük el. Szaktanácsadásért keressen minket kézséggel. ”

0

2023. 10. 30.

Kedves Szakik! A térkőhomok miben más mint a sima homok? Gondolom, drágább.... De ezen túl. Érdemes kifejezetten ilyet vásárolni térkövezéshez, vagy teljesen jól megteszi a sima homok is besöpréshez?

Az én válaszom:

„Az ideális a zsákos kvarc homok! Markában pedig a Cemix! Csak ezzel lehet be söpörni térkövet! Minden szakembernek ezt ajánlom. Üdv.”

0

2023. 10. 26.

Szakmáim

Térkövezés 5 megbízás