FOGADOK MUNKÁT
Jámborné Horváth Éva
Jámborné Horváth Éva
34
Megbízás

2 évvel ezelőtt volt itt.

Győr és 20 km-es körzetében kiszállok.

Minősített jószaki

Rólam

Kineziológia, Holistic-Pulsing terápia (lélekmasszázs), Frissitő masszázs, Önismereti csoportok. Jámborné Horváth Éva vagyok, Kineziológus, Holistic Pulsing terapeuta. Az általam végzett alternatív masszázs lágy érintésen, pulzáló-ringató mozgáson alapul. Az egész testet rezgésbe hozzuk, ezáltal egy mély ellazult állapot jön létre, hatására harmóniába kerül az egész szervezet, test, lélek, szellem egyaránt. A masszázs hatására fokozódik a szervezet energiaáramlása, megnyugszik az idegrendszer, nő az öngyógyító képességünk.
Mutass többet

Értékeléseim

Pőcze Zsuzsanna
Több, mint 20 éve ismerem az Évát, azóta nagyon jó barátnők vagyunk. Többször voltam már nála kezelésen és hihetetlen dolgokat tapasztaltam meg általa. Szerettel és jó szívvel ajánlom őt azoknak, akinek az élete bármely területén blokk van illetve a lelke gyógyításra vágyik. De, hogy őszinte legyek, mindenki számára érdemes kipróbálni, mert egy teljesen új, addig nem ismert tapasztalásban, élményben lesz része saját magával kapcsolatban. Köszönjük, hogy vagy nekünk!!
Szőke Renáta
Általánosba egy osztályba jártunk, majd barátok lettünk. Iskola után sajnos távolra kerültünk egymástól, majd későbbiekben viszont többször is összehozott az élet. (ez valami égi jel lehetett). Nekem is mint a legtöbb embernek lelki próbálémáim megoldásában segített. Kedves, segítőkész, csodálatos ember és a legjobb Barát!!!
Németh Zoltán
Remek embert ismertem meg Éviben. Nekem és párommal is sokat segített. Mindenkinek bátran ajánlom.
Bgdny Eszter
A családból 3-an jártunk már Évinél, nagyon jó kezekben voltunk! A gyerekek is szeretik őt az első perctől fogva, nyitottak voltak nála. A középső gyerek alvásproblémáinál olyan dolgot vett észre, amire biztos nem gondoltunk volna. Mindenkinek jó szívvel ajánlom Évit!
Zsuzsanna Tóth
Lélekmasszázson voltam nála. Nagyon felemelő érzés volt. Hihetetlen érzés az az energia ami áramlik a kezeiből. Köszi Évi
Alexandra Nagy
Nagy segítség volt a számunkra!szuper aranyos,jo szakember!csak ajanlani tudom
Füziné Fónagy Diána
Rendszeresen felkeresem Évát, hol konkrét kérdéssel, problémával, hol csak feltöltődni. Nem lehet megunni! Ajánlom mindenkinek! :)
Farkas Angelika
Kedves, aranyos, pontos. Nem szorított minket korlátok közé.
Ajánlatkérő
Nagyon kedves, szimpatikus hölgy. Mindenkinek ajánlom.
Bernadett Kozákné Krivák
Kozákné Krivák Bernadett Lélekmasszáson voltam nála,jó pár alkalommal és nagyon-nagyon jó szakember.Mi a párunkkal nagyon sokáig probálkoztunk,h legyen kisbabánk de ahogy oda jártam csodát csinált,pár honapjára állapotos lettem,amit meg is érzet.tudom mindenkinek ajánlani!!
Tömörné Bohár Katalin
Imádok a "kezei alatt" lenni! Csodákra képes! Ha tehetném mindennap lelket masszíroztatnék vele! :-) Köszönöm Éva! Úgy érzem gazdagabb lettem, mióta megismertelek!!!
Vecsei Anett
A lélekmasszázs megváltoztatta az életemet, pozitív irányba! A masszázs alatt és után átgondoltam eddigi életemet, tapasztalataimat, lezártam életem egy-egy szakaszát és még a lelki problémáimat is megoldotta! Útmutatást kaptam! Köszönöm Évinek a segítő,- lelket erősítő tanácsokat. Évi szívvel -lékekkel törődik a hozzá fordulókkal! Szeretettel ajánlom mindenkinek gyermeknek- felnőttnek egyaránt.
Ácsné Máthé Ibolya
Én voltam Évánál kineziológiai oldáson és lélekmasszázson is. Mindkettő nagyon sokat segített depresszióm leküzdésében és a negatív gyermekkori minták felismerésében és oldásában. Csak ajánlani tudom őt mindenkinek! Kedves, segítőkész és nagyon jó szakember!
Tunde Gollovitzerne Németh
Lélekmasszázson voltam .Mindenkinek csak ajánlani tudom.Nekem sokat segít!Köszönöm!
Skarba Rita
Csak ajánlani tudom őt, nagyon kedves, empatikus, nagyon jó ember. Csak a te érdekeidet tartja szem előtt és nagyon sokat tud segíteni. Köszönöm! Rita
Ladányi Krisztina
Igazi áldás,hogy életünkbe lépett Éve!!! Egy őszinte,tiszta,lelkiismeretes,munkájában kiváló embert ismertünk meg benne. Ki új utat mutatott a jövőbe,és kitől sokat tanulhatunk. Köszönjük szépen Éva <3
Szaki válasza:
Én köszönöm, hogy megismerhettelek benneteket!
Fekete Veronika
Fekete Veronika vagyok. Itt szeretném megköszönni a gyors reagálását megkeresésemre, és a tanácsokat!! :)
Farkas Clara
Nagyon örülök,hogy rátaláltam.Nagyon sokat segített lelki problémáim feldolgozásában.A lélekmasszáz különösen csodálatos dolog. Klári
Timar Viktoria
4-5 hónapja jutottam odáig a pánikbetegséggel, hogy a lakásból sem tudtam kilépni és egyáltalán kimondatott, hogy mi a gondom. Egyben biztos voltam, hogy nem akarok gyógyszereket szedni, amivel leszedálom magam! A problémát szerettem volna megoldani, ezért kezdtem el Évihez járni. Újra kinyílt a világ és jól vagyok, úgyhogy nagyon elégedett vagyok és ajánlom mindenkinek Őt!
Huber Andrea
1 éve voltam az Évinél. Oldással segített rajtam, rámutatott, hogy mi az amin változtatnom kell, feloldotta a gátlásaimat. Sok új tapasztalattal és élménnyel lettem gazdagabb. Csak ajánlani tudom. Aki úgy érzi, hogy valami nem stimmel az életében próbálja ki, megéri. :-) Köszönöm a segítséget!
M. Petrovicz Tímea
Nagyon kedves és segítőkész embert ismertem meg Éviben. Bátran ajánlom annak, akinek oldásra van van szüksége, nekem nagyon nagy segítségemre volt. Még akkor is rendelkezésemre állt, amikor nehézségeim támadtak... bátran felhívhattam.
Virágüzlet Galaktika
Szerintem fantasztikus...mindenkinek ki kell próbálni.Tökéletes összhangban van azzal amit csinál.Nekem nagyon sokat segített.Ezúton is köszönöm!:-)
Szaki válasza:
Nagyon szívesen... :):)
Csete Nadine K.
Egesz jol sikerult az iskolakezdesem, es beilleszkedni a munkahelyre. Sokat segitett a panikbetegseg lekuzdeseben. Raadasul elmondhatatlan elmenyekkel gazdagodtam. Mindenkinek csak ajanlani tudom!
Bacsó Gabriella [BG, Életke,Boszi]
Kb.3 hete voltam nála.Egy számomra új világot ismertetett meg, és úgy érzem, hogy jó úton haladok a változások terén.Köszönöm a segítségét és másoknak is a figyelmébe ajánlom!!.B.Gabi
Fazekas Petra
Lélekmasszázson jártam nála. Fantasztikusan Jó elmenyekkel tavoztam,de abban is biztos vagyok,h maskor is keresztezni fogjak egymast utjaink. Barkinek szivesen ajanlom,akinek a lelkeben viharok dúlnak. Vagy el csendesül vagy épp ellenkezőleg még jobban feltámad. De az biztos,hogy változik.... Köszönöm Petra
n - [-]
KIRÁLY
Jámbor István [Dunyi]
Lélekmasszázst csinált már jópárat nekem, nagyon-nagyon meg vagyok elégedve.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Természetgyógyász 2 megbízás Kineziológus 29 megbízás Masszázs 3 megbízás