Ityim Szabolcs
Ityim Szabolcs

Kőműves · Hang-, tető-, hőszigetelés · Szobafestő, tapétázó

13
Megbízás

23 órával ezelőtt volt itt.

Lakitelek és 85 km-es körzetében kiszállok.

Ityim Szabolcs

Kőműves · Hang-, tető-, hőszigetelés · Szobafestő, tapétázó

Üdvözlöm Ityim Szabolcs vagyok, kertépítéssel, tereprendezéssel, zöldterületkezeléssel foglakozom, ezen felül bármilyen kézzel vagy géppel végzett földmunkát, valamint teljeskörű vagy csak apróbb lakásfelújítást, garázsépítést is vállalok. 2013 óta vagyok a szakmában, és azóta sok elégedett ügyfelem volt. Számos eddigi munkám megtalálható a weboldalon, kérésre több referencia kérhető !
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Alex Palásti
Minden a megbeszéltek szerint lett kivitelezve. A szerződésben vállalt időpontban megkezdték a munkát. Minden munkafázis alaposan elő lett készítve. Az időközben felmerülő plusz munkákat is nagy gondossággal végezték. Lehető legnagyobb rend és tisztaság jellemezte a munkájukat!
Kiss Martin
Megbízható szakember, mint pontosság és munka szempontjából is! Máskor is Őt hívjuk és csak ajánlani tudjuk feleségemmel!
Katalin
Nagyon jó szakember, pontos, gyors, tisztelettudó, intelligens, csak őt fogjuk keresni a jövőben is ! Mindenkinek ajánlani tudom, aki szép és igényes munkát szeretne !
Nincs becenevem!
Az előre megbeszélt időpontban pontosan érkezett a szakember, a munka elkezdése előtt két nappal telefonon újra megkeresett.Nagyon szép munkát végeztek, maguk után tisztaságot, rendet hagytak.Én is az interneten találtam a vállalkozóra, a jó értékelések miatt választottam Őt. Mindenkinek bátran merem ajánlani,nagyon megbízható, kiváló munkát végző és kedves fiatalemberről van szó.Már a következő munkát is Ő fogja elvégezni nálam.
Valentin
Szabolcs megbízható, pontos, segítőkész. Nem kapkodnak, mindenre találnak megoldást. Ha valami nem megfelelő, amire rá kell dolgozzanak, felhívják rá a figyelmet, hogy később probléma adódhat belőle. Szabolccsal mindent meg lehet beszélni. Szép munkát végeztek. Csak ajánlani tudom!
Ajánlatkérő
Hozzáértő, kedves és alapos munkát végez.
Ajánlatkérő
Nagyon jó szakember, segítőkész és kedves. Igényes a munkájára és a csapata is szép, alapos munkát végzett. Mindennap feltakarítottak maguk után és a kutyusainkkal is nagyon jól bántak. Csak ajánlani tudom, ha valaki szép és igényes munkát szeretne.
Ajánlatkérő
Tökéletesen dolgoznak, szép munkát végeznek, nagyon precízek. A munka végeztével rendet hagynak maguk után. Csak ajánlani tudom Őket.
Ajánlatkérő
Remekül dolgoztak: nyugodtan, átgondoltan.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Kőműves 7 megbízás Hang-, tető-, hőszigetelés 4 megbízás Szobafestő, tapétázó 1 megbízás Térkövezés 1 megbízás Burkoló 0 megbízás Betonozás 0 megbízás Épületbontás 0 megbízás Földmunka 0 megbízás Melegburkoló, parkettázás 0 megbízás Ablakcsere, nyílászáró beépítés 0 megbízás