Fogadok munkát
Hos-Ép Kft.
Hos-Ép Kft.

Vízszerelő · Fűtésszerelés · Gázvezeték szerelő

3
Megbízás

9 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - V. kerület és 50 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 89496

Hos-Ép Kft.

Vízszerelő · Fűtésszerelés · Gázvezeték szerelő

Egy kis családi vállakozás vagyunk. 17 éve működik a cégünk. Elsősorbna épületgépészeti munkákkal foglalkozunk, mint víz-csatorna, fűtés, gáz, légtechnika szerelés. Profilunk szerint vállalunk javításokat, átalakításokat vagy teljeskörű gépészeti kivitelezéseket. Ezen kívül van egy nagyobb dobozos autónk és egy 4m hosszú platós ponyvás teher autónk, amivel költöztetést és fuvarokat vállalunk.
Mutass többet

Értékeléseim

DUDI
Modern Szépészeti Kft fodrászüzletében dolgoztak, pontos, precíz munkát végeztek, nagyon udvariasak, kiemelkedően rendesek. Gyorsan küldték már az árajánlatot is.
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

fűtéskorszerűsítési pályázat 2024 keretein belül kondenzációs kazánt lehet/érdemes egy újabb, hatékonyabb kondenzációs kazánra cserélni? Vagy van valami jobb alternatíva, amivel fűtéskorszerűsítést és energiamegtakarítást lehet elérni a pályázat nyújtotta lehetőségek közül? Szigetelés van, nyílászárók jók.

Az én válaszom:

„Kedves Irma! Igen, már egy kondenzációs kazán csere is nagyon hasznos tud lenni, de meg kell vizsgálni a fűtési rendszer jellegét és paramétereit, ezután lehet még dönteni egyéb energiatakarékos változtatásokról, cserékről, a fűtési rendszewr korszerűsítéséről. Ezen felül a hőszivattyú is jó választás lehet, viszont ez egy költségesebb beruházás és lehetséges, hogy a meglévő fűtési rendszert is hozzá kell "igaztítani", ezért ez is egy komolyabb felmérést és tervezést igényel. Amennyiben tudok még valamiben segíteni, kérem keressen! Üdvözlettel, Hostyinszki Ákos Hos-Ép Kft. ”

2

2024. 05. 24.

Szakmáim

Vízszerelő 2 megbízás Fűtésszerelés 1 megbízás Gázvezeték szerelő 0 megbízás Költöztetés 0 megbízás Teherfuvarozás 0 megbízás