Fogadok munkát
Horváth István
Horváth István

Szobafestő, tapétázó · Burkoló · Villanyszerelő

64
Megbízás

1 nappal ezelőtt volt itt.

Budapest - XX. kerület és 60 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 39088

Minősített jószaki Jószaki

Horváth István

Szobafestő, tapétázó · Burkoló · Villanyszerelő

Újítsa fel otthonát akár lakástakarékpénztár igénybevételével.✔️👷🏻‍♂️🛠 Számla✔️ Minőség ✔️ Garancia✔️ Hol találkozhatott velem? Jószaki: Az én történetem 38.000 megtekintés. https://www.facebook.com/istvan.horvath.budapest/posts/pfbid0E23eL6MfGeKW6F2gKVyZ3qGMfP6MKH18jZxhDJyrXTbYbpRtJyriQvm4W71fNYSrl Kossuth Rádió: 2020. augusztus 8. COVID19 hatása a kisvállalkozásokra. https://www.facebook.com/horvath.istvan.33/videos/3276762579028874 Tizenkettő éves szakmai tapasztalattal rendelkezem, melyből három évet Németországban és egy évet Ausztriában dolgoztam. Fontosnak tartom a szakmai igényességet, és hogy a megrendelő mindig elégedett legyen. Vállalkozásom már ötödik éve áll a megrendelők szolgálatában, legyen az magán vagy céges megrendelés! Referencia munkáim megtekinthetőek a Facebook/Horváth Group Kft. vagy www.horvathgroup.hu oldalon.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Attila
István és csapata rendkívül együttműködő, hozzáértő szakemberek. Minden részletet egyeztettük és tökéletes végeredményt kaptunk. Festésre, mázolásra legközelebb is őket választom majd!
Szabolcs
Valóban szakember, felhívta a figyelmünket tervezési hibákra, azonnal javasolt megoldást.
Vili
Remek szakember!
Zsuzsa
A megbeszéltek szerint folyt a munka, a menet közben felmerülő problémákat gond nélkül megoldotta.
Ajánlatkérő
István korrekt árajánlatot adott egy rövid határidős munkára, még a hétvégi teljesítést is vállalta. Mindenben igazodott a felújítás többi munkafolyamatához, sok nagyon hasznos tanácsot is adott. Telefonon és emailben mindig elérhető volt, gyorsan válaszolt. Igényesen, minden kívánságnak megfelelve teljesítette a megbízást. Minden kért változtatáshoz pozitívan és konstruktívan állt hozzá. Amikor szerkezeti problémák miatt 3 hétig más szakikat kellett hívnunk, Istvánnal tudtunk könnyen egyeztetni, hogy mikor folytatják a festést. Nagyon megbízható, és precíz csapattal dolgozik. Nagyon figyelnek a rendre, tisztaságra, és az ügyfél elégedettségére. Alig vártuk, hogy a többi munkafolyamat befejeztével, már csak a festés maradjon, és megint egy ilyen profi csapat dolgozzon a házban. Csak ajánlani tudom.
Ági
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Jófej, pontos, rugalmas, a felmerülő problémát ügyesen kezeli, és bár volt némi nehézség (korábbi beázás miatt) mégis sikerült időben végeznie.
Jana
A munka elkezdődött, még nem fejeződött be. A segítőkészségét és a kommunikációját kiemelném. A szakmai munkája felülmúlja a többi jelentkezőt.
Edit
István pontosan érkezett, a megbeszélt feladatokat időben és kiváló minőségben végezte el.
Ajánlatkérő
gyors, pontos, felelos, transzparensen kommunikal, jo szakemberekkel dolgozik
Ajánlatkérő
Kis időpontváltoztatás után jött meg hozzám, ahol először nem sikerült jól a munka, azonban másnap este visszajött könyörgés nélkül, hogy kijavátsa a hibákat
Szaki válasza:
Tisztelt Uram. Egy napos késéssel kezdtem a munkát és a csuszasról napokkal előtte megkérdeztem önt hogy Nem e baj, ha baj akkor a megbeszélték szerint marad minden, Ön azt mondta h semmi baj otthon van. A javítás kb 15percet vett igénybe, és minden esetben adunk garanciát a munkánkra és nem is halogatjuk annak elvégzését. Üdvözlettel.
Ajánlatkérő
Korrekt, segítőkész, rugalmas. Családi ház ereszdeszkáinak lazúrozása volt a feladat. Felmerülő problémák szakszerűen lettek megoldva, pénzügyi elszámolás a munka befejeztével, a megbeszéltek szerint. Maximálisan ajánlom!
Ajánlatkérő
Előzetesen hónapokkal ezelőtt, még februárban személyesen felmérte a lakásunkat, adott egy optimális árajánlatot. A családi házunk festése 4 nap alatt zökkenőmentesen lezajlott. (06.28. Kezdéssel.) Sokat segítettek pluszban is, pl. bútorokat mozgatni, leszerelni régi konyhaszekrenyt. Beepiteni, beragasztani hiányos falfelületet. Segítőkészek, udvariasak voltak. Jó szívvel ajánlom őket, pontosan érkező, intelligens, szépen, precízen dolgozó festő és a segédei is " jó szakik", szakemberek megítélésem szerint.
Máté
Bátran ajánlanám, mert pontos megbízható és szépen dolgozik. Elégedett voltam vele!
Tímea
István nagyon megbízható, pontosan érkezik, kétszer is átbeszéltük, hogy mi hogy legyen (glettelés, festés, javítások). Minden úgy történt, ahogy megegyeztünk. Ha szükség volt valamire, elment érte boltba. Ajánlom, mert profi, ért hozzá!
Feri
Precíz, alapos és korrekt. Tiszta munkát végzett és a környezetre/tisztaságra is nagyon odafigyel.
Ajánlatkérő
Kétszintes családi házunk ereszdeszkájának (ragalja) felújításához kerestünk szakembert. (Kb 40 m2 fa felület csiszolása, kétszeri lazúrozása) Régóta keresgéltünk az interneten, illetve a Jószakin is adunk fel hirdetést. Nagyon sok jelentkező volt, a kapott árajánlatok széles skálán mozogtak, ezek között voltak laikusként is irreálisan alacsonyak és voltak a realitástól messze elrugaszkodottak. Istvánra azért esett a választásunk, mert amellett, hogy reális árat mondott, a feladattal kapcsolatos kérdései meggyőztek minket arról, hogy körültekintő, munkájára igényes szakemberrel van dolgunk. Rövid időn belül sikerült helyszíni szemle időpontot is egyeztetnünk és mivel telefonon sok részletkérdést tisztáztunk így a végleges árajánlat sem okozott csalódást. Annyira nem, hogy rögtön meg is bíztuk a terasz oldali homlokzati vakolat javításával festésével. Mivel nem akartuk a terasz teljes felületet újra vakoltatni, korrektül elmondta, hogy miként tudja megoldani a javításokat és mi várható a végén. A teljes munka végül 3 napig tartott, az ígért időpontban megkezdték a munkát és minden napra jelezték, hogy mikor fognak kezdeni. Amikor késtek egy kicsit, azt időben előre jelezték telefonon. Munkatársával kiváló munkát végeztek. Az előre egyeztetett munkadíjat kérte a végén is, az anyagköltséggel korrektül, számlával számolt el. Maximálisan elégedettek vagyunk az eredménnyel. Annyira jó érzés kilépni a megújult a teraszunkra, hogy azt tervezzük, hogy az egész házat újra színeztetjük, amelyhez biztos hogy őt fogjuk hívni. Ajánlom mindenkinek aki jó és reális áron dolgozó festőt szeretne találni. Üdvözlettel, József
Peter
Értett hozzá, pontos, számlát is ad
Kati
Mindent szakszerűen elmagyarázott
Kati
Gyorsan megnézte a munkát, korrekt ajánlatot adott. Pontosan érkezett, minden munkafolyamatot elmagyarázott. Szépen előkészítették a "terepet". A nem várt hibák miatt nem volt ideges, nem emelt árat. Másnak is ajánlani fogom. Elégedett vagyok. Kati
Drótár Péter
Kedves, jófej, kommunikatív srác - a munka elvégzése során rugalmas volt, viszont nem sikerült befejeznie a teljes munkát különböző külső körülmények miatt :(
Ajánlatkérő
Minden rendben volt, Istvan jó munkát végzett, nagyon reagált ötleteimre és kéréseimre. Kérni fogok tőle néhány további munkát a jövőben, és más felhasználóknak ajánlom.
Tóth-Sági Emese
A lehető legjobb döntés volt Istvánt megbízni a lakás teljes glettelésével és festésével. Hihetetlen korrekt, gyors és persze gyönyörű munkát végzett. Mindig felhívott mielőtt plusz anyagot kellett beszereznie, mindenről kaptam számlát, könnyű volt elszámolni. A panel lakások mindig tartogatnak meglepetéseket. István nem szeppent meg, elmesélte, videochaten megmutatta, pl amikor a kültéri festék (amiről senki sem tudott, hogy úgy volt) ledobta a glettet és már állt is neki a javításnak. Olyan szép lett, nem is látszik, hogy volt bármi gikszer. 1000%, hogy most már kizárólag őt hívjuk!!! Köszönjük szépen :)) Emese
Vadász Vera
Kedves, jófej, kommunikatív srác, az első szakember, akit nyugodt szívvel hagytam ott a lakásunkban. Nagyon gyorsan és hatékonyan dolgoztak, van szárítógépük, csiszológépük, hoznak ipari porszívót, nem tökölnek hetekig régészecsettel, megcsinálják amit kell. Voltak hibák is természetesen, de ő volt az első, aki vállalta és kijavította, sőt olyan is volt, hogy egy csak lámpafénynél látszódó hiba miatt visszajött sötétedés után javítani. Pontosan érkezett reggelente, nem volt napközbeni órákra eltűnés, minden nap lenyomták a 10 órát. Könnyű volt vele a kapcsolatot tartani, volt hogy videotelefonoztunk, mert nekem úgy volt kényelmes. A munkáról és a vásárolt anyagokról is tételes számlát kaptunk, segített a szín és festéktípus választásban. Jól irányítja az embereit, odafigyel mindenre és maximálisan a megrendelő igényeit tartja szem előtt. Rugalmasan alakította a munkafolyamatokat, hogy a még nem teljesen elkészült gipszkarton szerkezetet is be tudjuk fejezni és emiatt egy percig se álljon a munka. Sok festő járt nálunk felmérni a munkát és volt náluk olcsóbb ajánlat is, de utólag sem döntenék máshogy, Nagyon szép otthont varázsoltak nekünk nagyon rövid idő alatt.
Ajánlatkérő
Nagyon korrekt csapat. Tisztán, ügyesen, gyorsan dolgoznak. Munka elvegeztével kellett csak számla ellenében kifizetni a munkát. Maximálisan ajánlom.
Szirtes Zsófia
Korrekt szakember, amiben megegyeztünk, azt szépen elvégezte. Előre egy forintot sem kellett adnom, csak a munka befejeztével, mikor a számlát hozta. A munka összegén nem módosított, én megvoltam vele elégedve.
Szaki válasza:
Köszönjük szépen. Igyekszünk mindig mindent megtenni.
Ajánlatkérő
Aranyos fiatalember, udvarias, de dolgozni azt nem tud. Kifogásoltam a szakszerűnek nem nevezhető mázolását , az ablakot nem csiszolta és nem alapozta egyenesen rákente a zománcot azt is úgy, hogy átment a fehér a barnára. Még helyrehozható fázisban volt . A reakciója az volt, hogy felháborodott, a kulcsot hátra hagyta a kukánál és elvonult. Magával vitt egy zománcot egy tapétaragasztót egy Tesa ragasztószalagot és egy fagittet. Azt gondoltam nem okozott nagy kárt, amit elvitt annak ellenében részben elvégezte a takarást. Két hetet késtem miatta.
Szaki válasza:
Kedves Hölgyem! Ön is látta, hogy volt csiszolva.... és alapozva is! Zománcot, tapétaragasztot és a TESA-szalagot berakta a szekrénybe (lehet még mindig ott van), a gittet elhoztam, mivel én vittem. A teljes takarást hullámpappíral elvégeztük. És ahogy van szaki, aki nem korrekt, sajnos van ilyen megrendelőben is..... Üdvözlettel
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Szakmáim

Szobafestő, tapétázó 63 megbízás Burkoló 1 megbízás Villanyszerelő 0 megbízás