Fogadok munkát
Horváth István
Horváth István

Tetőfedő · Bádogos · Ács

91
Megbízás

1 órával ezelőtt volt itt.

Budapest - XV. kerület és 20 km-es körzetében kiszállok.

+36 1 443 3777 / 48494

Tanácsadó Minősített jószaki

Horváth István

Tetőfedő · Bádogos · Ács

Tetőszerkezetek, fa szerkezetű épületek, előtetők, pergolák, zsaluzatok és komplett tetőfedés-felújítás, SOS Beázás elhárítás. Fa szerkezet tervezés , telepítés, gyártás akár CNC technológiával is! Kérje további referencia képeinket, mert rengeteg van, de az oldal szakmánként összesen 20db-ot enged feltölteni. Vállalási területünk: Budapest és Pest megye Ha megadja a telefonszámát , díjmentesen visszahívjuk . Minden ajánlatkérésre reagálunk 24 órán belül ! Ács, tetőfedő munkákat vállalunk magas színvonalon a legkisebbtől a legnagyobbig! Nem vállalunk(csak kizárólag kiegészítő munkaként): -ablakpárkány készítést -festést ( még tetőn sem ) -balkonláda készítést és egyéb díszmű bádogos terméket Ami még fontos lehet: -Megjelölt kerületekben (IV.,XIV.,XV.,XVI.) kiszállás, tanácsadás, kalkuláció készítése,3D tervek készítése teljes mértékben díjmentes. Ezen kívül eső területeken a kiszállást sávosan kalkuláljuk, ennek mértékét előzetesen jelezzük. Az online illetve telefonos segítségnyújtás, árbecslés, tanácsadás továbbra is díjtalan. Fontos lehet még: -Amennyiben a munkaterület megközelítése védőfelszerelés nélkül nem megoldható vagy veszélyes (leszakadó-ingatag padlásfeljáró,romos függőfolyosó,beszakadt-beszakadó padlás födém, stb.), azesetben a munkától és a munkafelmérésétől a helyszínen minden további magyarázat nélkül elállhatunk.* -Amennyiben az épület környezetében nem tudunk gépkocsival megállni, azesetben a munkától és a munkafelmérésétől a helyszínen minden további magyarázat nélkül elállhatunk.** Megértésüket előre is köszönjük! *Mivel felmérős napokon átlagban 10-15 tetőt felmérünk, ezért halmozottan ki vagyunk téve a baleseteknek. Volt rá példa sajnos, hogy beszakadt munkatársunk alatt a padlás lépcső, vagy kifordult a függőlegesen falba rögzített létra. Ilyen esetekben a tetőre-tetőtérbe feljutás eszközét-védőberendezéseit kell először javítani. Természetesen a kiszállás a felmérés meghiúsulása esetén is díjmentes. **Céges kisteherautónk duplafülkés és nyitott platós. A platón általában szerszámokat szállítunk (létra, stb.), ezért nem megoldható, hogy az autót a felmérés helyszínétől távolabb hagyjuk és például tömegközlekedéssel közelítsük meg a helyszínt. Természetesen a kiszállás a felmérés meghiúsulása esetén is díjmentes.
Mutass többet

Referenciáim

Tetszenek a referenciáim? Kérj tőlem ajánlatot , hogy kiderüljön nálad mennyibe kerülne a munka.

Értékeléseim

Zsuzsanna Éva Szendrey
Tisztelt István, Szeretném elérni, kőműves munka miatt a XIV. kerületből keresem. A rendszer valamiért nem add önhöz elérhetőséget. Kérem hívjon vissza, a 0670 4243001 számon. Üdv, Szendrey Zsuzsanna
Ajánlatkérő
Maximálisan elégedett vagyok
Brigitta
Nagyon elégedettek voltunk.
Ágnes
Minden nagyon rendben ment. Köszönjük a segítséget.
Ágota
Teljes mértékben elégedett voltam.
Tibor
Szolgálatkész, pontos. Tökéletes munkát végzett.
Tóth Attila
Köszönöm szépen minden rendben ment, köszönöm szépen.
Ajánlatkérő
Minden a megbeszéltek szerint történt. Köszönöm szépen
Ajánlatkérő
Nagyon rendes munkát végeztek.
Teszt Ildi
Szombaton a JóSzaki csapatával a nehéz helyzetbe kerülő családok átmeneti otthonát (SZÉRA alapítvány) újítottuk fel és ebben segített nekünk István és csapata. Személyükben önzetlen, segíteni akaró és nagyon profi csapatot ismertünk meg. Sokkal több mindent csináltak meg, mint amire eredetileg megkértük őket. Meglátták azokat a feladatokat is, amiket mi laikusok nem és a lehető legjobb megoldást kihozva, időt rászánva segítettek ott, ahol erre a legnagyobb szükség volt! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk, aki megbízható és igazán JóSzakit keres. Az ügyről, ami mellé Istvánék önzetlenül álltak itt lehet még többet olvasni: http://15.kerulet.ittlakunk.hu/otthon-csalad/170612/kap-segitett-az-atmeneti-otthon-jatszoterenek-felujitasaban
Gábor
Nagyon szimpatikus, alapos és jó munkát végeztek. Üdítő ahhoz képest, hogy manapság kikkel találkozik az ember. Csak ajánlani tudom.
Balázs
Maximálisan elégedett vagyok. Beázás miatt hívtam, átnézte a tetőt és úgy állapította meg, hogy ez csak egy egyedi eset volt, a vihar miatt. Korrekt módon nem végzett alibi melót. Köszönöm a szakértelmét.
Visy Balázs
Este nyolckor egy ázás miatt hívtam fel - negyed óra múlva már ott volt, és megvizsgálta a problémát. Profi felvilágosítást adott a különböző lehetőségekről, nem erőltetett feleslegesen drága megoldást. Nagyon tudom ajánlani!
Balázs
Minden rendben ment, nagyon elégedett vagyok. Köszönöm a munkáját.
Dóri
Nagyon alapos munkát végzett. Teljes mértékben meg vagyok elégedve.
Szántó László
A megbeszéltek szerint érkezett, minden rendben ment. Köszönöm
Ajánlatkérő
Nagyon rossz élmény a külföldi. Ő nem ad nekem egy esélyt, hogy azt mondják, amit akarok. Letette a telefonos kapcsolatot.
Szaki válasza:
Üdvözlöm! Épp munka közben ért a hívása. Hosszas próbálkozás után sikerült elmondania, hogy Rózsadombon szeretne dolgoztatni, ahova Én nem vállalok kiszállást és ez az adatlapomon fel is van tüntetve... -Megköszöntem, hogy keresett, -illedelmesen elköszöntem, -bontottam a vonalat. Nem azért utasítottam el mert külföldi, hanem azért mert a környező kerületekben dolgozom csak. Ezáltal az innen érkező megkeresésekre van, hogy 20-30 perc alatt, de maximum 24órán belül biztosan meg tudok érkezni és el tudom kezdeni a felmérést. És ezt az erősebb napokon is tartani tudom amikor 8-10 megrendelő keres fel. Úgy gondolom, hogy ma az építőiparban a naprakész szakmai tudás, becsületesség és illedelmesség mellett a sebesség ami nagyon fontos lehet. Ezért redukálódtunk a megjelölt kerületekre. Sajnálom, hogy ezt a kapcsolatfelvételt rossz élményként sikerült megélnie. Tisztelettel: Horváth István kivitelező
Juhász Andor
Teljes mértékben meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt.
Vilmos
Elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Nagyon elégedett voltam.
Beáte
Elégedett voltam.
Ajánlatkérő
Maximálisan elégedett voltam.
Monostori Gábor
Nagyon elégedett voltam.
Csipes Csaba
Minden rendben volt.
Ajánlatkérő
Maximálisan meg voltam elégedve.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt.
Ajánlatkérő
Minden rendben volt.
Kiss Tamás János
Nagyon meg vagyok elégedve.
Gábor
Teljesen meg voltam elégedve.
Lendvainé
Maximálisan meg voltam a szakember munkájával elégedve.
Ajánlatkérő
Minden nagyon szuper volt.
Kubik Ferenc
Tökéletes munkát végzett. Ajánlom másnak is.
Katalin
Maximálisan meg vagyok elégedve. Amikor felhívtam másfél órán belül nálunk volt. (Persze ez véletlen, éppen itt járt a környéken:) Felmérte és a következő alkalommal is pontosan a megbeszélt időpontban érkezett. Remek munkát végzett. Ajánlom másnak is.
Chovan Krisztina
Teljes mértékben elégedett vagyok, udvarias, jó szakember!
Ajánlatkérő
István megkeresésem után felmérte a munkát, majd korrekt árajánlatot küldött. A megbeszélt időpontban megérkezett a munkásaival és gördülékenyen, gyorsan és lelkiismeretesen elvégezték a rájuk bízott feladatokat. Tisztaságot hagytak maguk után a helyszínen, végig udvariasan viselkedtek. Munkájukkal elégedett vagyok, mindenkinek ajánlani tudom !
Bellus Ibolya
Készséges volt, 1 napon belül kijött, pontos és gyors. Nincs panaszom a munkájára, meg vagyok elégedve.
Bejkhard Judit
Az érdeklődésemre gyorsan válaszolt,az ajánlatát hamar elküldte, a megbeszélt időpontban elkezdte és a határidőt is tartotta. A munkájával meg vagyok elégedve.:)))
Kincses Benjámin
Pontos, megbízható vállalkozó. Végtelenül udvarias, és a határidőket tartja. Azt kaptuk, amiben megegyeztünk vele.
Györgyné Gombos
.....minden jót, /a munkáját illetően / István, fel kellene hogy hívjon a 06203510397 mobilszámon egy kisebb munka miatt egyenlőre, Már dolgozott nálunk a Fűrész utcában ---- szóval várom jelentkezését Gombos Györgyné
Zsuzsa Ujj
Xgorsan felmérte a munkát, rövid időn belül elvégezte, amit kellett, pozítv a véleményem, máskor is őt fogom hívni.
PA Joe
Gyors, pontos, udvarias.
Márton Perényi
Gyorsan reagált, gyorsan felmérte a helyet (1 napon belül), igényeket, pozitív a véleményem!
Szaki válasza:
köszönöm az értékelést
Tartozz Te is az értékelőim közé! Most kérj tőlem ajánlatot.

Válaszaim

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy tetőszigetelés esetén hova kell párazáró fólia és hova páraáteresztő? Azaz, mikor melyik a jó megoldás, vagy egyszerűen a páraáteresztő jobb minden esetben?

Az én válaszom:

„Egy picit kiegészíteném az olvasottakat: Páraáteresztő fólia akkor kell a szarufa tetejére, hogyha meleg tetőről (azaz szigetelt, fűtött) beszélünk. Ha egy üres padlástérben van páraáteresztő fólia a szarufák felett, az pontosan ugyanúgy viselkedik mintha párazáró (párafékező) lenne. Tehát hidegtető (fűtetlen, üres padlástér) esetén a fólia SD értéke (azaz, hogy párafékező vagy áteresztő-e) voltaképpen mindegy. De ez ennél egy lényegesen összetettebb téma. ”

0

2024. 02. 01.

Régi palatető van a házon, itt-ott törött, hiányos, koszos, repedt, kopott. Érdemes a palát még javítani és toldozni-foltozni? Foglalkozik itt valaki ilyesmivel még, vagy már teljesen elavult technológiának számít, és legjobb, ha megszabadulunk tőle?

Az én válaszom:

„Egy igazi tetőfedőnek néhàny pala szakszerű cseréje nem jelenthet problémàt. Àltalàban több időt emészt fel a sérült részek megközelítése, mint maga a munka. Ha a szerkezet, lécezés, bàdogozàs még jó àllapotban van, a javítàst javaslom.”

0

2024. 01. 11.

Sziasztok! Hogy tudom megállapítani, hogy hány fokos a tetőm hajásszöge?

Az én válaszom:

„Szervusz! Ennek nagyon sok módja van. Talán a legegyszerűbb az, hogy ha egy 1méter hosszú vízmérték egyik végét hozzá érinted a szarufához, vízszintbe állítod és a másik végénél megméred függőlegesen a távolságot. Innen már ki lehet matekozni mely magassághoz hány fokos tetőhajlásszög tartozik. 100cm magasság 100cm hossznál lesz a 45fok. De egyébként egy egyszerű SpeedSquare eszközzel (ami általában minden valamire való ács szegtáskájában lapul) plusz egy zsinórral is ki meg lehet mérni. Van rengeteg barkács eszköz is erre. Sokszor egyébként ha elérhető megfelelő Google utcakép, egyszerűen képszerkesztőben le szoktam venni a hajlásszöget róla az első sorban leírt módon. Remélem tudtam segíteni :) ”

1

2023. 12. 13.

Szakmáim

Tetőfedő 49 megbízás Bádogos 30 megbízás Ács 12 megbízás